Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Voir plus
Lisez les avis des autres
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Voir plus
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Voir plus
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Marchand de journaux
- aussi dans
- Boutique spécialisée dans la vente de magazines
- Magasin d'articles de loisirs
Écrit par l'entreprise
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Coordonnées de contact
Skovly Mark, 2840, Holte, Danemark
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fin service og alt fungerede i forbindelse med et gave abonnement
købt som julegave sidste år - 2013.
Derfor fortsætter jeg gerne i år med et gave abonnement, og er overbevist om, at dette fortsætter på samme meget tilfredsstillende måde :-)
Nemt nemt og nemt
Enkelt let og overskueligt. Eneste lille minus er at man skal holde tungen lige i munden for at identificere det bedste tilbud.
Nemt og godt
Altid nemt at give en gave med bladkiosken. Fungerer perfekt. Ovenikøbet havde jeg sidste år fået angivet forkert leveringsadresse. Det klarede de også. Jeg ved at gaven bliver godt modtaget.
gammelt betalingssystem
Vi ville købe et abbonement på Basserne til vores bror i julegave og ender med at få lavete en bestilling, hvor vi ikke kan give besked om at det er en gave vi bvestiller og man kan kun betale med girokort der bliver sendt hjem til vores bror !! ikke særlig smart og for mig et utroligt gammelt system
Overraskelsesmomentet hos vores bror, er ligesom også forduftet :(

Réponse de Bladkiosken.dk
Julegave
Super let og en god gave der glæder i lang tid. Kan klart anbefale:-)
Køb af julegave.
Rigtig godt tilfreds med forløbet. Dejligt at man selv kan printe gavebevis ud, så man sparer porto. Meget hurtig levering af gavebevis på mail.
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. En nem og hurtig måde at købe julegaver på.
Nemt og overskueligt
Det var nemt og overskueligt at købe på bladkiosken.dk, dog kunne jeg godt tænke mig muligheden for at betale med dankort når man køber et abonnement som gave. Jeg købte 2 abonnementer til julegave, men er nødt til selv at skulle opsige abonnementet, da det er oprettet i mit navn. Ville være smart hvis modtager selv kunne vælge at fortsætte efter "gave-perioden". Det virker lidt besværligt og usmart, at jeg nu skal huske på, at opsige abonnementet.
Hurtig anmeldelse
Lidt hurtigt at udbede sig en mening mindre ind 24 t efter køb.. Ville gerne have haft startdato og navn på gavebeviset...
Ufærdigt
Virker vist i udgangspunktet OK, men ikke på forhånd gennemskueligt.
Når nu gavebeviset sendes efterfølgende kunne det godt være udfyldt med abonnementsID, leveringsadresse og leveringsstart.

Réponse de Bladkiosken.dk
Godt og nemt at bruge, men lidt for hurtigt at bede om bedømelse
Nemt at bruge når man har gennemgået alle de mange forskellig tilbud af meget varieret kvalitet og man skal kigge sig godt for ikke at købe et tilbud hvor man betaler mere end for samme tilbud men med færer blade.
Jeg undre mig mig også over at jeg skal bedømme virksomheden før de har lavet leverancen, så hvis dette glipper må jeg rette denne bedømmelse senere.
Flot gavekort til at printe ud
Nemt og hurtigt at bestille og fik dagen efter en mail med et gavekort som var lige til at printe ud.
Hurtigt og nemt!
Bestilte et gavekort og inden få timer havde jeg modtaget det :-)
Ville måske gerne have kunnet betale for det med det samme på nettet
i stedet for med girokort.
HURTIG respons på kundemail
Bestilte gaveabonnement, modtog gavebevis efter kort tid.
Opdager med det samme at teksten i overskriften på gavebeviset, titel på blad, er forkert - nedenfor i selve teksten var det korrekt.
Jeg skrev til dem torsdag kl 19.30, kl 19.45 modtager jeg det tilrettede gavebevis.
De fortjener 5 stjerner!
Go og hurtig service
Vil helt sikkert bruge bladkiosken igen, havde nogle spørgsmål som jeg ikke kunne finde svar på, sendte en mail og havde svaret dagen efter...
Genialt
Fantastisk side, vildt nem at finde rundt på, det er ikke sidste gang jeg bruger den.
Super god service og let at anvende
Jeg vil helt sikkert benytte mig af Bladkiosken igen
Godt koncept, men mindre egnet til gaver som jeg skulle bruge det til.
Når du køber hos Bladkiosken, og der er tale om en gave, så kan du ikke betale med dankort straks og videregive det fortsatte abonnementsforløb til gavemodtager.
Super kundeservice
Super kundeservice - tydeligt, at det er vigtigt for virksomheden, at kunden bliver tilfreds og får den ønskede vare på den rigtige måde.
L’expérience Trustpilot