Beställde Blomdahl NTPearl 8 mm, Light Rose från Apotea. Ser precis ut som på bilden. Fin förpackning som jag kommer att använda till örhängena. Jag har inte problem med allergi utan valde pga svenskt... Voir plus
Jag är sååå glad! 😊 Äntligen har vi hittat örhängen som fungerar för min dotter. Vi har kämpat i över 5 år med ständiga infektioner, sår och irritation i öronen. Oavsett vad vi provade blev det... Voir plus
De var jättefina, snabb leverans. Min dotter hade fått infektion i öronsnibbarna.. men vi bytte till öronhängena som kom och det blev mycket bättre efter några dagar. Tack så mycket 🙏🏼
Bra med informationen och retursedel som låg samlat med i sändningen. Kändes pålitligt och bra. Visste inte om er, men fick tips av sonhustru att skicka efter öronhänge till barnbarn. Kan tänka mig a... Voir plus
Blomdahl manufactures stylish, hypoallergenic jewellery for adults and children. We are also the innovator and market leader for medical piercing and have developed a unique, quick and safe method for ear and nose piercing. Blomdahl’s jewellery is manufactured in skin friendly materials, with beautiful, classic and unique designs that are comfortable to wear every day. Find your favourites for each day of the week.
Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag beställde två par örhängen och efter ett par dagar låg de i brevlådan! Bra!
Tycker om örhängena och med rabatter blev det bättre pris, annars dyra. Skulle vara fint om man kunde få fri frakt över en bestämd summa.
Min dotter älskade dom.. vi köpte 2 par örhängen i rosa. Sen när vi var på apoteket så såg jag en monter med era örhängen så hon fick ett par till, ringar med hjärtan på..Så nöjd.
Snabb leverans..
Har problem med nickel men dessa fungerar alldeles utmärkt och snygga är de med
Lätt att snabbt få tala med en fantastiskt trevlig och hjälpsam kvinna! Min felbeställning rättades till omedelbart och pengarna var mig tillhanda dagen efter. Föredömligt!