BoeketCadeau.nl Avis

1 334
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De website is duidelijk voor iemand die voor het eerst gebruik maakt van jullie dienst. Het factuur is duidelijk en de bezorging is netjes op tijd geweest. De ontvanger is tevreden met het pakket.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestellen op de site gaat prima. Gekozen voor levering op zaterdag, werd gebeld door Boeketcadeau om de levering op vrijdag te zetten. Op mijn vraag wat daar de reden van was werd aangegeven dat... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Marché aux fleurs

Informations provenant de diverses sources externes

Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 334)

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Boven verwachting!

Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn we tien dagen verder en staan er, samen met het decoratiegroen, nog vier tulpen (twee rode en twee paarse) mooi bij.

31 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles verloopt netjes en…

Alles verloopt netjes en overzichtelijk. Behalve dat ze leveren ook snel. Voor herhaling vatbaar. Hele fijne bedrijf. Bedankt voor de mooie bloemen.

27 mars 2026
Logo de BoeketCadeau.nl

Réponse de BoeketCadeau.nl

Best Tatiana,
Bedankt voor uw mooie woorden.
We zien u graag nog een terug bij onze webwinkel.
Groet, Team BoeketCadeau.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Drie dagen te laat geleverd

Drie dagen te laat geleverd. Geen fatsoenlijk antwoord klantenservice, alleen " we komen er op terug". Heb je natuurlijk niets aan als de bestelling veel te laat geleverd word.

(storing in track en trace heeft niks te maken met levering op tijd, als het op tijd aan de transporteur word meegegeven en die t aflevert).
#lievergeenkanslozesmoesjes

20 mars 2026
Logo de BoeketCadeau.nl

Réponse de BoeketCadeau.nl

Beste Hans,

Wij hebben helaas te kampen gehad met een storing in de track en trace van een aantal zendingen van afgelopen zaterdag. Wij begrijpen dat de zending inmiddels (helaas) te laat is aangekomen. Waarvoor onze excuses. Onze klantenservice neemt nog contact met u op.
Met vriendelijke groet, team BoeketCadeau.nl

Update van onze reactie:
Beste Hans,
Uw zending is vrijdag meegegeven aan onze vervoerder ter bezorging zaterdag. Dit was voor u niet zichtbaar in de track en trace. Onze reactie was geen smoes zoals u suggereert. Onze klantenservice heeft vanmiddag u geprobeerd telefonisch te bereiken en uw voice mail ingesproken voor een nader contact moment.
Groet, Team BoeketCadeau.nl

Noté 2 sur 5 étoiles

Rouwboeket besteld met lint en tekst.

Rouwboeket besteld met lint en tekst.
Prima levering de volgende dag (zaterdag) bij het rouwcentrum. Maandag tijdens de uitvaart blijkt één naam verkeerd gespeld (misten een letter, dus een andere naam).

Dag erna direct contact opgenomen en kreeg alleen de kosten voor het lint terug.

De uitvaart van mijn moeder en de belangrijkste naam die van haar kleinzoon die alles voor haar betekende gewoon verkeerd op het lint, terwijl alles juist was doorgegeven.

Ik vroeg om een hogere compensatie en een nieuw lint met de naam correct.

De opties; of een nieuw lint of het geld terug van het lint.

Nooit meer bestellen hier!

Belachelijk dat bij zo een blunder dit de compensatie is! Schandalige klantenservice.

17 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging was goed

Bezorging was goed
Alleen het boeket vond ik wel klein.
Misschien op de website de foto,s van de bos op prijsniveau

5 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie bloemen en binnen afgesproken tijdslot

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van het boeket en de bloemkeuze vond ik echter beter dan gemiddeld, dus of ze geven betere instructie, of ze werken samen met betere partners.

17 février 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus