Var «frekk» å spurte om dem kunne komme innom meg etter en jobb i samme vei. Det gjorde de og dem hadde alt dem trengte i bilen👍😎Tok under 2t fra jeg spurte til jobben var ferdig. Toppers 👍
Ringte fredag.Avtalte time påfølgende mandag.To menn møtte opp. Ble vist feilene på kjøkkenet og badet. Den eldste forklarte tydelig hva som kunne/ burde gjøres. Enriquie kom tilbake etter å ha hentet... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de Boligelektrikeren
Écrit par l'entreprise
Trenger du elektriker?
Ring 02424 og vi er der i en fei.
Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.
Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.
Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.
Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.
Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.
Gjerdrums Vei 8, 0484, Oslo, Norvège
- post@boligelektrikeren.no
- www.boligelektrikeren.no
Demande des avis aux clients
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Meget profesjonelle og imøtekommende…
Meget profesjonelle og imøtekommende samt super servicevennlige aldri opplevd maken 100 poeng ! Og en svært god pris.
Tok under 2t fra jeg spurte til jobben var ferdig😊
Anbefales, effektivt, klart og flinke
Effektivt, kunnskapsrike og fornuftig prising, tydelig og klart avtale både hva som trenges, forslag til løsninger og kostnader.
Anbefales!!
Veldig god service og kvalitet!
Pent resultat og hyggelige elektrikere…
Pent resultat og hyggelige elektrikere til en rettferdig pris.
Veldig hyggelige elektrikere men selgeren svekker tilliten
Veldig hyggelige elektrikere, men selgeren som blir med først for å planlegge hva som skal bli gjort er litt for fremme i skoen med forsøk på mersalg, som gjør at tilliten til firmaet blir svekket. Selger prøver å overbevise og spille på frykt om nødvendige oppgradering som feks. å bruke ti tusen kroner på å bytte et sikringsskap som er i god stand og godkjent av elektriker uten merknad. Som kunde ønsker jeg å få jobben jeg har bestilt.
Hyggelig betjening og hyggelig han som…
Hyggelig betjening og hyggelig han som kom. Veldig fornøyd.
Rask ekspedering
Rask ekspedering, kjempeflink elektriker, fikk mye informasjon, også på det som ikke var avtalen. I det store og hele en god opplevelse
Jeg er svært fornøyd med arbeidet som…
Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble utført. Altin var høflig, profesjonell og svært hyggelig gjennom hele prosessen. Han jobbet nøye, var opptatt av at resultatet skulle bli både teknisk godt og estetisk pent, og viste stor sans for detaljer.
Arbeidet ble utført med høy kvalitet, og han ryddet og etterlot alt i flott stand da jobben var ferdig. Det er tydelig at han er stolt av faget sitt og legger stor vekt på å levere et resultat kunden blir fornøyd med.
Jeg kan varmt anbefale Altin til alle som ønsker en dyktig, pålitelig og samvittighetsfull elektriker.
Prisen var helt i tråd med det som var avtalt. Dessuten likte jeg at de fulgte opp og ringte dagen etter for å høre om jeg var fornøyd , ekstra pluss 👍😊
Super service
Det var kjapt å få de inn, sjekka tid på en fredag og de kom mandag. Suveren service og hjelp. De sjekka også alt elektrisk i leiligheten så vi fikk fiksa noen feil til
Flink og hjelpsomme, men dyrt
Flink og hjelpsomme. Men litt stiv pris for å henge opp 4 lamper. Skulle først ha 4.8kNOK men fikk det ned til 4kNOK. Oppdrag som tok max 20min.
Hyggelige og flinke elektrikere
Hyggelige og flinke elektrikere, men jeg synes prisnivået er svært høyt.
Super communication
Super communication, very fast response. Accurate estimate and good workmanship. Highly recommended.

Raskt og enkelt
Hyggelige, ga god informasjon, fulgte opp i forkant og utførte jobben raskt

Var raskt på plass.
Var raskt på plass.
Hyggelig elektriker.
God forklaring på hva utgiftene dekket.

Réponse de Boligelektrikeren
Rask oppmøte og gjorde arbeidet som…
Rask oppmøte og gjorde arbeidet som avtalt på forhånd. Veldig fornøyd 😀