Boligelektrikeren Avis

1 240
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Svært rask og bra respons på første henvendelse. Møtte etter avtale opp dagen etter. Gjennomgang og prisanslag før gjennomføring. Utført arbeid meget tilfredsstillende. Veldig hyggelige. Gode rabatter... Voir plus

Firmaet reddet oss på en torsdag ettermiddag ut av en ekkel knipe da koketoppen (eller hva den heter) på kjøkkenet streiket. Etter hvert sa firmaet seg villig til å sende elektrikere til oss så våre... Voir plus

Jeg hadde avtale kl 14.00 fredag 4sept. i klokkergt. Sponvika. Kl 10.00 ringte elekt at det passet dårlig noe jeg ikke aksepterte. Kl 11.00 ringte en fra kontoret og sa at de antagelig ikke ble fer... Voir plus

Vi er fornøyd med jobben som ble utført . De gjorde en grundig jobb med å finne årsaken til problemet.Feilen ble lokalisert i sikringsskapet og utbedret, de kom raskt tilbake og løste problemet på en... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Électricien
  2. Service d'installation électrique

À propos de Boligelektrikeren

Écrit par l'entreprise

Beskrivelse av bildet

Trenger du elektriker?

Ring 02424 og vi er der i en fei.

Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.

Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.

Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.

Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 79 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 240)

723 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hyggelige og flinke fagfolk

Hyggelige og flinke fagfolk. Tydelige i kommunikasjonen.

12 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at du opplevde fagfolkene våre som både dyktige og hyggelige, og at kommunikasjonen var tydelig underveis.

Hyggelige medarbeidere

Hyggelige medarbeidere. God informasjon.

12 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du opplevde medarbeiderne våre som hyggelige, og at du fikk god informasjon underveis.

Raske til å ta kontakt, men dyrt

Raske til å ta kontakt. Jobben er godt utført. Jeg skulle ønske jeg ble presentert rimeligere alternativer så jeg hadde sluppet å betale så mye.

11 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Emilie. Det er hyggelig å høre at du fikk rask oppfølging og at jobben ble godt utført. Vi tar samtidig med oss innspillet ditt om at du gjerne skulle fått presentert flere alternativer i forkant.

Hyggelige og blide montører

Hyggelige og blide montører. I pristilbudet jeg mottok var oppmøte og timepris spesifisert. Det sto ikke noe om montasjekostnader som kom i tillegg. Ca. 1000 kroner.
I min forespørsel opplyste jeg om hva oppdraget besto av. Da montørene kom etter en sjekk dro de for å skaffe deler. Dette mener jeg burde være med på bilen da jeg opplyste om oppdraget.

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Svein-Erik. Det er hyggelig å høre at du opplevde montørene våre som både hyggelige og blide. Vi tar samtidig med oss innspillet ditt om informasjonen rundt kostnadene og forventningene til hvilke deler som skulle være tilgjengelige ved oppmøte.

Fordi han var effektiv og anbefalte og…

Fordi han var effektiv og anbefalte og bytte ut gamle sikringer

11 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Lars. Det er hyggelig å høre at du opplevde elektrikeren som effektiv, og at du fikk gode anbefalinger underveis.

Effektivt og greit.

Effektivt og greit.
Samsvarserklæringen var litt forvirrende.

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Grete. Det er hyggelig å høre at du opplevde arbeidet som effektivt og greit utført. Vi tar samtidig med oss innspillet om at samsvarserklæringen kunne vært tydeligere.

Raske og effektive

Raske, effektive og hyggelige montører.
Grei timepris. Dyre komponenter hentet fra leverandør.
Skulle ønske at jobben ble automatisk registrert i «Boligmappa»

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for en hyggelig tilbakemelding Anita. Det er flott å høre at du opplevde montørene som raske, effektive og hyggelige. Vi setter også pris på innspillet om registrering i Boligmappa og tar dette med oss videre.

Bra jobb raskt utført.

De kom som avtalt.Kom med gode tips om hva som kunne forbedres.Jobben ble gjort raskt og pent utført.Kan anbefales.

Réponse de Boligelektrikeren

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen Harald. Det er flott å høre at vi kom som avtalt, ga nyttige råd underveis og at arbeidet ble utført både raskt og pent. Vi setter stor pris på anbefalingen!

Utrolig kjapp og effektivt utført jobb

Utrolig kjapp og effektivt utført jobb. Befaring og pris-estimat to dager etter første kontakt. Etter godkjenning av estimat ble jobben påbegynt av to elektrikere som sto klar hos grossist, og like etterpå ble jobben påbegynt, òg ferdigstilt samme dag. Hurra!!!

Réponse de Boligelektrikeren

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen Agnes. Det er veldig hyggelig å høre at hele prosessen gikk så raskt, fra befaring og prisestimat til oppstart og ferdigstillelse samme dag. Vi er glade for at elektrikerne kunne komme raskt i gang, og at du er så fornøyd med både effektiviteten og resultatet!

For pushy

For pushy. Bestilt til en enkel jobb, fant og påviste «feil» som ikke var feil.

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Torkel. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. Våre anbefalinger skal være faglig begrunnet, og vi ønsker derfor å se nærmere på det du beskriver og hva som ligger til grunn for vurderingene som ble gjort. Vi kommer til å kontakte deg direkte for å følge opp saken.

Godt innsalg og gjennomføring

Flinke med innsalg av det de solgte.
Dyktige fagfolk.
Pris å leve med.
Holdt tidsplan.

7 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for en hyggelig tilbakemelding Lars. Det er flott å høre at du opplevde medarbeiderne våre som dyktige og profesjonelle, og at både tidsplan og pris svarte til forventningene.

Deres tjenester er ekstremt dyre

Deres tjenester er ekstremt dyre. For å bytte en utekontakt fakturerte de 2650 kroner. Anbefaler at man sjekker priser på andre. En lokal elektriker priset utekontakten til 1000 kroner.

22 mai 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi synes det er leit at du sitter igjen med denne opplevelsen av prisen, og tar innspillet ditt med oss videre. Ta gjerne kontakt med oss direkte så kan vi undersøke saken nærmere.

God service!

5 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Kristian. Det er godt å høre at du er fornøyd med servicen!

Hyggelige og effektive

Veldig hyggelige og effektive! Bahtiar utførte det meste av monteringen, og han gjorde dette til en god kundeopplevelse. I tillegg rettet de et prisestimat ned selv uten at vi hadde klaget, så enda et pluss for ærlighet.

De er ganske dyre, og bruker en del dyre komponenter. Så må vurdere kvalitet opp mot pris neste gang.

Réponse de Boligelektrikeren

Tusen takk for en grundig tilbakemelding Henrik. Det er veldig hyggelig å høre at Bahtiar bidro til en god kundeopplevelse, og at dere opplevde både arbeidet og oppfølgingen som profesjonell og ryddig. Vi setter også pris på at dere trekker frem justeringen av prisestimatet. Innspillet om den samlede prisopplevelsen tar vi med oss videre.

Svært hyggelig elektriker som fortalte…

Svært hyggelig elektriker som fortalte underveis hva han gjorde og hva som burde gjøres. Tror han het Aniq

6 août 2026

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Kathrin. Det er flott å høre at elektrikeren var både hyggelig og flink til å forklare arbeidet underveis, samt gi gode råd om hva som burde gjøres videre.

Skremende uttalelser.

Skremt av uttalelser fra montør om at vi hadde flaks som ikke var død eller havnet på sykehus, da det var liten jording til huset og at bl.a. vannkrana på kjøkkenet kunne gi støt.
Dette ble avkreftet av et annet firma som ble tilkalt.

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Oddvar. Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. Våre elektrikere baserer slike vurderinger på konkrete målinger og bruk av egnet, godkjent måleutstyr, og anbefalingene som gis skal derfor være faglig begrunnet. Samtidig ønsker vi å se nærmere på hvorfor vurderingen i dette tilfellet skiller seg fra den du senere fikk fra et annet firma. Vi kommer til å kontakte deg direkte for å gå gjennom saken nærmere.

God kommunikasjon og raskt og godt…

God kommunikasjon og raskt og godt utført arbeid :)

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen Margrethe. Det er godt å høre at du opplevde god kommunikasjon, og at arbeidet ble utført både raskt og grundig.

Følte meg lurt

Eg var ikkje tilstades då jobben vart gjort, men fekk sjokk då dei tok 3200kr. for 2 downlight med driver + for tilkjøring og 1 times jobb totalt 5000kr. Vanlig pris på 2 downlight ligg på 800-900kr. Så eg kaller dette lureri og svindel. Han eg snakka med var veldig opptatt å fortelle meg om prosentene dei ville gi på arbeidet, men sa ingenting om at dei økte prisen på deler med 300%
Elektrikeren gjorde ein ok jobb.

Réponse de Boligelektrikeren

Takk for tilbakemeldingen Sigrid. Vi ønsker å se nærmere på saken du beskriver, men klarer ikke å finne oppdraget ut fra anmeldelsen alene. Send oss gjerne kundenummer eller telefonnummer i en privat melding eller ringe oss, slik at vi kan finne saken i systemet og kontakte deg.