Svært rask og bra respons på første henvendelse. Møtte etter avtale opp dagen etter. Gjennomgang og prisanslag før gjennomføring. Utført arbeid meget tilfredsstillende. Veldig hyggelige. Gode rabatter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Firmaet reddet oss på en torsdag ettermiddag ut av en ekkel knipe da koketoppen (eller hva den heter) på kjøkkenet streiket. Etter hvert sa firmaet seg villig til å sende elektrikere til oss så våre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg hadde avtale kl 14.00 fredag 4sept. i klokkergt. Sponvika. Kl 10.00 ringte elekt at det passet dårlig noe jeg ikke aksepterte. Kl 11.00 ringte en fra kontoret og sa at de antagelig ikke ble fer... Voir plus
Vi er fornøyd med jobben som ble utført . De gjorde en grundig jobb med å finne årsaken til problemet.Feilen ble lokalisert i sikringsskapet og utbedret, de kom raskt tilbake og løste problemet på en... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Ring 02424 og vi er der i en fei.
Vi tar oppdrag i alle størrelser og gir rask og god hjelp.
Bor du i Oslo- eller Østfoldområdet er det bare å senke skuldrene.
Vi opererer i en raus sirkel rundt Oslo og Østfold. Så lenge det ikke tar så mye mer enn en time å komme seg til deg kan du trygt ringe oss.
Vi er tilgjengelige døgnet rundt. Også på røde dager.
Kundesenteret vårt er åpent fra 07 til 20 på hverdager og fra 08 til 20 på lørdager, søndager og helligdager. Etter kl 20 blir du satt videre til vakttelefonen. Der møter du dyktige elektrikere som er klare for å rykke ut og hjelpe deg døgnet rundt, året rundt.
Gjerdrums Vei 8, 0484, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 79 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ringte og Pål kom i løpet av 2 timer, fantastisk rask og god service!
Anbefales på det varmeste!
Johan Henrik

God på service.
Rask levering.
Hyggelige folk.
Trekker en stjerne på pris, men alt i alt en trygg og god opplevelse.

Réponse de Boligelektrikeren
Hyggelige folk som var lydhøre for oppdraget, og som justerte ned prisen når jobben gikk raskere enn antatt. Veldig fornøyd :-)

Réponse de Boligelektrikeren
Hyggelige og lette å jobbe med. Foreslo arbeid de mente burde gjøres men var ikke masete. Fornøyd med utført arbeid.

Réponse de Boligelektrikeren
Raskt og effektivt. Hyggelige gutter som visste hva de drev med.
Meget fornøyd!

Réponse de Boligelektrikeren
Hyggelige, profesjonelle, effektive, serviceinnstilte, kom til avtalt tid. Veldig fornøyd!

Réponse de Boligelektrikeren
Fikset det jeg ønsket. Ble pent.
Ble også anbefalt andre oppgraderinger på et eldre el-anlegg når de først var inne.
Noe stiv pris, men heller dét og at det blir gjort skikkelig, enn en kåbbåj-jobb til halve prisen.

Réponse de Boligelektrikeren
Dukket opp i henhold til avtale, utførte raskt og effektivt. Ordnet opp om det er feil uten spørsmål og er meget hyggelige:)

Réponse de Boligelektrikeren
We experience very excellent services from the Boligelektrikeren team. They are professional and very attentive to every detail. Their customer service truly shows that they are care about their clients and the quality of their work. Pattamon

Réponse de Boligelektrikeren
Raskt svar på forespørsel, kjempesøte og hyggelige karer som kom og fikset det vi trengte. De var serviceminded, hyggelige og fleksible. Anbefales på det sterkeste

Réponse de Boligelektrikeren
Bra på informasjon og utførelsen var upåklagelig. Hyggelige elektrikere.

Réponse de Boligelektrikeren
Alt i alt fornøyd med arbeidet som er blitt gjort, men kommer absolutt ikke til å bruke Boligelektrikeren igjen grunnet hinsides høye priser på deler. Dimmer som koster 400 kroner på nett skulle de ha 1900 kroner for, og termostat som koster 600 kroner på nett skulle de ha 3400 kroner for. Spotter som koster 400 kroner skulle de ha nærmere 1500 kroner for...

Réponse de Boligelektrikeren
Elektriker gjorde en god jobb og var effektiv! Det som trekker ned var den høye prisen. Betalte 13.000kr for å montere en lampe samt bytte et utgått lysrør.

Réponse de Boligelektrikeren
Ba om tydelig prising i tilbudet. Viste seg at jeg bare fikk informasjon om to priser som til sammen ville blitt under 2000 kr, regningen endte på rett under 6000. Svært misvisende