Bonarius Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Na jaren een afspraak gemaakt te hebben zonder problemen, is door een communicatiefout de afspraak dit maal misgegaan. Voorheen kreeg je de bevestiging dat ze kwamen en moest je bevestigen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk slecht bedrijf! Al 25 jaar klant bij gebrek aan beter, maar inmiddels zo slecht behandeld dat we iedereen adviseren verder te kijken en absoluut geen contract bij hen af te sluiten! Ze doen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bonarius heeft in opdracht van mijn woningbouw een nieuwe cv ketel bij mij geplaatst maar deze verbruikt 3 maal zoveel als de oude ketel en na een test van 24 uur bleek deze zelfs 10 kuub gas pe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 2008 aan het klagen bij de woningbouw, die beslist de stankoverlast wilt oplossen. Maar ga de naam van het vorige bedrijf niet vermelden. Op 5 juni verving de monteur de terugslagklep van de mec... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb nieuwe cv ketel de zelfde jaar…

Ik heb nieuwe cv ketel de zelfde jaar van mijn buren Ik heb 2021 onderhoud gehad ik zou na 2 jaar onderhoud eigelijk hebben maar gebeld hoe dat zit is pas 2024 niks mis mee mijn zoon heb 2021 onderhoud gehad hij kreeg wel onderhoud 2023 gister ochtend ik wil graag weten waarom ik geen onderhoud krijg deze jaar als mijn buren en ook mijn zoon onderhoud hebben na 2 jaar een mail gestuurd ze blijven zeggen jij ben aan de buurt 2024 na 3 jaar ik vind gewoon dat goed geregeld moet worden en wel 2023 en wie niet en wie wel ondanks onderhoud belangrijk is voor binnen woning

21 novembre 2023

Al 4 weken geen verwarming

Al 4 weken geen verwarming. We kregen 4 weken geleden te horen dat er een nieuwe CV ketel geplaatst moest worden, waardoor we vanaf dat moment geen warm water en verwarming meer hadden. Dit duurde 3 dagen, daarna werd er een nieuwe CV ketel geplaatst. Door deze nieuwe ketel doet de verwarming het niet meer. Dit is al 4 weken zo, en we hebben al tientallen keren gebeld, een klacht ingediend en alsnog is de verwarming niet gemaakt. Overdag is het 8 graden in huis, dus dat is niet prettig wonen. Geen duidelijke communicatie over wanneer het probleem wordt opgelost, we moeten er telkens erachteraan bellen, soms wel 3x op een dag en wanneer er iemand langskomt, is het vaak de vraag wat er is gedaan. Wat resulteert in frustratie en onprettig woongenot. Dus bij deze vraag ik om actie te ondernemen, om deze benarde situatie op te lossen.

20 novembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Deze week onderhoud verwarmingsketel…

Deze week onderhoud verwarmingsketel uitgevoerd.
Daarna lekkage. Rookgasafvoer zat los, is vastgezet met tape maar men is vergeten een rubber te plaatsen waardoor lekkage is ontstaan. Een 2e monteur heeft deze reparatie uitgevoerd.Daarna geen warm water en geen verwarming. Ik wacht nu al 2 dagen op een monteur. Er is een afspraak ingepland voor vandaag (zaterdag) met een tijdsbestek van 9.00 uur tot 21.00 uur. Wat is dit voor bedrijf/service.... een goedkoop contract met de verhuurder afgesloten ? Ongenoegen, irritatie....en dan nog eens de kostbare vrije tijd....

16 novembre 2023

Schandalig bedrijf bonarius

De monteur die de verwarming kwam heeft niet juist gehandelt waardoor een water ravage is ontstaan en mijn nieuwe laminaat van 5 dagen oud plinten en ondervloer plus muren die afbrokkelen en opgezet zijn. Waarop bonarius mij emailt dat ze de schade niet accepteren omdat volgens hun de monteur wel gehandelt heeft wel dichtgedraait heeft schandalig!!!!! Hoe zijn mijn laminaten van 5 dagen oud dan opgezet en mijn plinten ondervloer muren die afbrokkelen echt mensen zonder hart schandalig een advies neem alles op met je telefoon wat fouten toegeven kunne ze niet schandalig bedrijf zijn jullie!!!

3 août 2023

Klachten na onderhoud ketel

Na jaarlijks onderhoud van de ketel alleen maar storingen, een wegvallende waterdruk en een onbeschofte jongedame aan de telefoon n.a.v. het contact wat ik opnam wegens deze klachten. Totaal niet geïnteresseerd, totaal niet meedenkend en dreigt zelfs de verbinding te verbreken?!! Heeft er duidelijk geen zin in.

Ik had nog niet eerder van deze partij gehoord, tot dat ik er zelf mee te maken kreeg. Wou dat het anders was, maar helaas. Wat een onbeschofte partij zeg!! Geen aanrader, om hiermee zaken te doen hoor!

3 juillet 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos
bedrijf! Zit inmiddels al weer 3 dagen zonder verwarming en warm water! Vorige keer zelfs een week! Probleem is wederom veroorzaakt door nalatigheid van hun kant, omdat ze na belofte de oorzaak wederom niet hebben opgelost! En nu kan je weer tig keer bellen, omdat ze steeds niet terug bellen zo als beloofd! En dan krijg je nu weer te horen van bel morgen maar terug... Word weer een heerlijke nacht in een koude hoekwoning met nachtvorst in het vooruitzicht, niet kunnen douchen en er woont ook nog een persoon op leeftijd! Bedankt Bonarius!!

27 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Monteur is niet op komen dagen zonder…

Monteur is niet op komen dagen zonder bericht, de hele middag voor niets thuis zitten wachten.
Mijn vrije tijd is kostbaar, ik moest qua werk van alles omzetten dus ben erg boos!
Autos reden hier wel door de straat, dus heel vreemd.
Heel asociaal beantwoord door de receptioinste!
Een berichtje had wel zo netjes geweest. Geen manieren dus dit bedrijf!

27 mars 2023

Schandalig slecht!!!

Monteur sloopt je geiser waardoor de geiser zichzelf aanzet en je 3 weken lang in +22 graden zit ipv 19 graden. Vervolgens mag je iets van 6 keer bellen (met hele ongeïnteresseerde "dames") en 4 mailtjes sturen met tekst en uitleg voordat er eindelijk iemand interesse toont in je probleem. Uiteindelijk komen ze je "helpen" en mag je je keuken overschilderen omdat de monteur lelijke sporen achterlaat vanwege zijn vieze handen. Schandalig slecht.

16 mars 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus