Bonnie Dyrecenter Danmark Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... Voir plus

Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... Voir plus

Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... Voir plus

I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... Voir plus

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trusler - Business før dyrevelfærd

Jeg har prøvet at få flere forskellige virksomheder til at stoppe med at sælge foder fra eukanuba og iams da de benytter sig af barbariske dyreforsøg.

Her er, hvad Bonnie dyrecenter mener om dette:

"Hej Dennis
Du kan skrive hvad du vil, det er jo et frit land.
MEN det er stadig udokumenterede påstande som du kommer med, og jeg vil anbefale dig at træde varsomt.

Du kan være sikker på at vores advokat vil holde et grundigt øje med muligheden for en injurie sag mod dig om nødvendigt.

Det er selvklart at hvis dine påstande kunne dokumenteres, så ville ingen kæder hverken i Danmark eller Europa sælge Iams eller Eukanuba.
Så svaret er: Vi kender ikke til dyreforsøg, kun påstanden herom, og nej, dyrevelfærd kommer absolut før business."

Det er en skrækkelig udtagelse fra en kæde, som ellers skulle være så gode til at vejlede og tænke på dyrene.

En ting er sikkert, jeg sætter aldrig min fod i en Bonnie butik mere. Jeg får helt gåsehud over deres ligegyldighed og misbrug af folks tillid.

11 février 2012