Dom hade ett erbjudande med att man kan läsa gratis mellan 18-25 i ett år. Men det gör ingen skillnad om du har en prenumeration tidigare, för den blir inte bytt till den nya prenumeration, nu har d... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

47 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lurad gör inte prenumerationer hos dom

Dom hade ett erbjudande med att man kan läsa gratis mellan 18-25 i ett år. Men det gör ingen skillnad om du har en prenumeration tidigare, för den blir inte bytt till den nya prenumeration, nu har du bara två.
Verkligen ett sätt att lura sina kunder på, och kundservice gjorde inget, det var mitt fel för jag hade två olika prenumerationer. Hur dumt och missnöjd jag är med denna verksamhet, kan inte rekommenderas.
Det är så liten en grej att gi en kund en månats prenumeration tillbaka, men nej, det gör dom inte.

8 juillet 2026

Mycket dålig reklamkanal

Mycket dålig reklamkanal. Låg trafik, dyrt och det är oklart om de levererar bra visningsresultat. Jag rekommenderar inte att annonsera hos dem.

25 juin 2026

Telefonterror, spam

Efter att ha avslutat en provprenumeration på DI så blev det telefonterror, som jag självklart inte svarade på. Blockerade även numren allt eftersom de dök upp. När de inte kom fram så började de istället spamma min SMS och mail med reklam för andra tidningar och erbjudanden om prenumeration.
Otroligt oseriöst företag.

3 juin 2026
Avis spontané

Omöjligt att radera ett konto går inte…

Omöjligt att radera ett konto går inte få kontakt via meil otroligt svår navigering på vebbplats. Har bestämt mig nu ingen mer östersunds posten så länge bonniers nevs har hand om kunderna. Tråkigt kommer sakna öp.

2 juin 2026

Girighet i namnform

Jag: Vi har fått en avgift på 2500:- för en prenumeration av tidning, jag vill avsluta den åt min farfar som är över 90år, han kan inte läsa längre.

Bonnier: Du måste betala 2500:-

Jag: Vi har inte fått någon tidningen än, han kan inte läsa längre, ni behöver inte skicka någon tidning.

Bonnier: Du måste betala ändå.

Jag: Vi vill inte ha någon tidning, han kan inte läsa.

Bonnier: Du måste betala.

Jag: För vad?

Bonnier: För tidningen

Jag: Vi har fått någon tidning.

Bonnier: Du måste betala

Jag: Aha är det detta polisen menar med de nya bedrägerierna mot äldre?

Bonnier: KLICK!

29 avril 2026

Helt värdelös kontakt

Helt värdelös kontakt, lång svarstid och näst intill otrevlig..har beställt prenumeration och fått bekräftelse på denna och skickat till Bonnier med datum order nr. Trots detta påstår de att ingen prenumeration finns. Dåligt bemötande och nonchalant... Bedrövligt.

31 mars 2026

Ett riktigt bluff-företag

Ett riktigt bluff-företag. Pinsamt beteende för en väletablerad aktör. Är era tidningar så usla att ni måste lura folk? Prenumerationen är uppsagd, bekräftat via login på deras sida men de fortsätter att dra pengar via Klarna. Är de i maskopi? Ingen seriös aktör kan vilja bli förknippad med Bonnier News. Håll er undan!

3 mars 2026

Lurendrejeri

Köpt ett lösnummer online av dem, får som svar att jag nu påbörjat en prenumeration (stod ingenstans om detta).

Får ingen tidning. Väntar länge. Kontaktar kundservice, blir meddelad att den skall skickas samma dag och komma inom en vecka.

Väntar länge. Får ingen tidning.

Ytterst farligt företag att handla av.

27 novembre 2025

Jag avråder andra

Jag kan verkligen avråda andra för att starta en prenumeration hos någon av bonniers tidningar.
När ditt erbjudande gått ut så fortsätter de skicka tidningar, två åt gången och lägger med en faktura i den andra tidningen. Läser man det finstilta hade man 5 dagar på sig att höra av sig till kundtjänst när man man fick den första tidningen till ordinarie pris om man önskade att avbryta prenumerationen.
Det är inte lätt att förstå detta upplägg och jag tycker det är på gränsen till kriminellt.
Trots att man pratat med kundtjänst och de försäkrat om att allt är avslutat kommer det fler tidningar och fakturor.

12 octobre 2025
Avis spontané

Hopplöst att komma fram till…

Hopplöst att komma fram till kundtjänst. Försöker hjälpa min gamla pappa som inte får sin tidning levererad, men att betala för tidningen fungerar alltid..., han försökte också själv ringa kundtjänst men det är hopplöst att höra könummer i det dåliga system de har. Jag får nu ställa in mina lektioner för att försöka lösa detta inom deras telefontider. Riktigt dåligt!

2 octobre 2025
Avis spontané

Har varken fått tidningar…

Jag har varken fått tidningar eller fakturor men får ändå ett inkassokrav. Har försökt få tag i deras kundtjänst i flera veckor, både via olika e-postadresser och telefonnummer, utan något som helst resultat. Fruktansvärd dåliga. Har alltid varit nöjda med deras prenumerationer tidigare men aldrig mer.

16 septembre 2025
Avis spontané

De försökte lura mig på pengar

De försökte lura mig på pengar. Jag hade 3 månader gratis, utan bindningstid. Och jag avslutade det samma dag jag skaffade det. Men nu kom de tre månader senare och försökte dra pengar från mig. Men jag ringde och berättade och då sa de att det hade automatiskt blivit ett år, fast det inte finns NÅGON information om det. Men det löste sig och jag behövde inte betala något som tur är. Men jag rekomenderar inte, detta har hänt för många andra och vissa har inte haft tur som jag och slapp betala.

15 septembre 2025

Bonnier News är en scam

Bonnier News är en scam. De debiterar en för prenumerationer man sagt upp för länge sedan och som kan bekräftas av tidningen själv. Inklusive så har man ju samtliga bevis dvs att man fått bekräftat att man ej har någon aktiv prenumeration på aktuell tidning samt att man sagt upp den i god tid (vilket jag gjorde skriftligt för att just ha bevis). Trots detta fortsätter de att ta betalt för en tidning man ej prenumererar på och Klarna som blivit inkopplade för bedrägerier kan ej hjälpa till utan hänvisar till Bonnier News åter då de ej kan se felkopplingen. Alla som är med om detta bör polisanmäla företaget för bedrägeri samt även koppla in jurist ev. via sitt försäkringsbolag och anmäla dem till ARN/ Allmänna Reklamations Nämnden för att återfå sina förlorade pengar.

15 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.