Book Studenterkørsel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi synes helt klart, at YU har været det bedste valg for os. Fra starten har I været utrolig hjælpsomme og engagerede, og det har gjort hele processen meget nemmere. Da I kom ud på vores skole og fo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores oplevelse var rigtig god det var nemt og simpelt og man kunne altid bare booke et møde hvis man havde brug for hjælp. Og møderne var meget personlige fordi man lige som kunne se hinanden og snak... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg har været overordet tilfreds, hvis jeg skulle sætte finger på noget var det den vogen vimkiggede på stod til 26.000 og derefter blev til 36.000 fordi vogenmanden ikke havde opdagteret sin vogen pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service! Vi har som klasse haft utroligt let til informationer og besvarelse af spørgsmål, hvilket har gjort hele processen langt nemmere. Vi er utrolige glade og taknemmlige for denne lette ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Danmarks største portal for studenterkørsel. Vores portal er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem - nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere. Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen - ganske gratis!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det var super nemt

Det var super nemt. Vi havde ingen problemer

21 novembre 2024

Hej Anja,

Mange tak for den gode anmeldelse!

Hvor er det fedt at høre! 🙌 Vi er super glade for, at det hele gik nemt og uden problemer for jer.

Vi håber, I får en fantastisk tur på vognen 🥳

Super god service

Super god service, personalet har været rigtig gode til at hjælpe os med at finde den rigtige vogn og besvare alle de spørgsmål vi har haft

8 novembre 2024

Hej Emily,

Tusind tak for de søde ord! 🙌 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med at finde den helt rigtige vogn og få styr på jeres spørgsmål. Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse.

Vi håber, I får en uforglemmelig tur! 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og gode priser

10 novembre 2024

Hej Cecilie,

Tusind tak for den gode anmeldelse! 🎉

Hvor er det skønt at høre, at det har været nemt for jer at booke studentervognen hos os – lige præcis sådan skal det være!

Jeg håber, I får en fantastisk tur 🥳

Jeg anbefaler virkelig!!

Jeg anbefaler denne hjemmeside i stor stil, det er nemt at gå til, der er rigtig mange valgmuligheder af vogne til enhver prisgruppe, og fordi det er nemt og ligetil, så er det bekymringsfrit for en kommende student. De har også en fantastisk kundeservice, og derfor vil jeg sige stort tak til Simone der var meget tålmodig med alt mit bøvl og mine spørgsmål. Så kæmpe stor anbefaling herfra🤗

8 novembre 2024

Hej Laura

Tusind tak for din mega søde anmeldelse og anbefaling - det varmer virkelig! Det var bestemt ikke bøvlet at hjælpe jer, vi ved præcis hvor forvirrende det kan være at finde rundt i det hele, og det er netop derfor vi sidder klar til at hjælpe jer 🥳

Jeg håber I får en helt fantastisk studenterkørsel når I når dertil 😍

Fantastisk oplevelse

Min oplevelse med 'Book studenterkørsel' har været en rigtig god oplevelse. Først og fremmest bliver der svaret rigtigt hurtigt, og rigtigt godt hvis man sender en mail. Derud over har alt på hjemme siden fungeret super godt, og nemt at finde rundt i! Alt i alt vil jeg anbefale 'Book studenterkørsel' til fremtidige studenter.

6 novembre 2024

Hej Tera

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner 🤩

Vi gør os umage med at yde høj service og hele tiden forbedre brugervenligheden på hjemmesiden - så det er skønt at vide, at det er værdsat, og at du vil anbefale os til fremtidige studenter! 🎉

Jeg håber I får en fantastisk studentertid!🎊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en virkelig god…

Det har været en virkelig god oplevelse. Meget god og nem booking af vognen og gode priser og udvalg. God service da vi havde spørgsmål og brug for hjælp. Alt i alt et sted jeg vil anbefale videre at bestille sin studentervogn

1 novembre 2024

Hej Yasmin

1000 tak for din positive anmeldelse🤩
Det er skønt at læse om din gode oplevelse på vores site.
Og hvor er vi glade for, at du vil anbefalet os - tak for det🙏🏼
Jeg håber jeres kørsel bliver uforglemmelig!

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var nemt

31 octobre 2024

Hej Jonas

Dejligt at høre at det har været nemt for jer at booke jeres studentervogn gennem vores side. Det er lige præcis det vi ønsker det skal være!🥳

Tak for din anmeldelse - jeg ønsker dig og din klasse en skøn vogntur 🎊

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og tryg oplevelse

Da vores første vognmand ikke accepterede vores anmodning fik vi med det samme rigtigt god hjælp til at finde en anden. Det var rigtigt rart, at man ikke bare stod på bar bund og skulle starte forfra med at lede.

22 octobre 2024

Hej Laura

Tak for din anmeldelse! Det kan ske at vognmændene får en booking fra anden side og ikke når at registrere det på vores side, så de er nødt til at afvise. Men heldigvis er der masser af og vogne, og som du skriver så sidder, er vi klar til at hjælpe med det samme! Godt at vi hurtigt fandt en anden vogn til jer, så I er sikret at komme ud og køre 🥳

Jeg håber I får en fantastisk studentertid! 🤩

Mega tilfreds!

Mega tilfreds!
De er så søde, gode til at svare på alle de spørgsmål man har og derudover svarer de mega hurtigt på mail, hvilket giver en ro. 5 ud af 5 stjerner her fra!

24 octobre 2024

Hej Marie

Tusind tak for de søde ord og anbefalingen! 🥳 Vi gør vores allerbedste for at yde den bedste service, så det er skønt at det bliver værdsat 🤩

Jeg håber I får en fantastisk tur🎊

Mega nemt at booke det

Mega nemt at booke det! Vi glæder os mega meget til at blive studenter og fejre det i jeres vogn!

23 octobre 2024

Hej Emma

Dejligt at høre at det har været nemt og hurtigt for jer at booke jeres studentervogn gennem vores side. Det er lige præcis det vi ønsker det skal være!

Så tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen 🥳

Jeg håber I får den fedeste studentertid 🎊

Noté 5 sur 5 étoiles

Indtil nu har alt være lige til og mega…

Indtil nu har alt være lige til og mega nemt. Vil helt klart anbefale det her til mine veninder, det har været nemt at se hvilke vogne der var ledige og hvad de hver i sær indeholdte. Det er lige så nemt som at handle tøj. Super hurtigt tilbagemelding, og klar kommunikation.

Ingen klager her!

14 octobre 2024

Hej Celina

Tak for de 5 stjerner og for anbefalingen 🤩

Det er nemlig ligeså nemt at booke en studentervogn hos os, som det er at handle tøj 👏😍

Vi gør vores allerbedste for at gøre det til en nem og gennemsigtig oplevelse for jer, så det er så dejligt at det bliver værdsat 🤗

Jeg håber I får en helt fantastisk studenterkørsel 😎

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar når man skriver

Hurtigt svar når man skriver, god service

13 octobre 2024

Hej Isabella

Vi gør en dyd ud af at svare hurtigt, så det er dejligt du sætter pris på det 🤩 Jeg håber I får den fedeste tur!

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er ikke tit man bestiller vogn

Det er ikke tit man bestiller vogn, så ved ikke havd man kan forvente. Men min oplevelse har ind været god til nu. Hurtig kundeservice så det spiller.

1 octobre 2024

Hej Jonathan

Det er nemlig ikke så tit man gør det nej, så vi gør vores allerbedste for at gøre det til en nem og gennemsigtig oplevelse for jer, så I får lige præcis hvad I vil have - og helt uden bøvl 😍 Jeg håber I får en helt fantastisk studenterkørsel 🔥

super nemt at bestille

4 octobre 2024

Hej Benjamin

Dejligt I har fundet en vogn til jeres klasse, og fik den bestilt, det er nemlig super nemt 😍 God tur!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem tilgængelighed og gode muligheder

Hjemmesiden var nem at tilgå og man var på intet tidspunkt i tvivl om firmaets troværdighed. De har vogne i alle prisklasser og min klasse og jeg fandt den helt perfekte for os!

2 octobre 2024

Hej Sofie

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har fundet den helt perfekte vogn til jer! Det er nemlig bare nemmere når man kan se og sammenligne alle de forskellige vogne 🚛 Vi er så glade for at I har valgt Book Studenterkørsel, og jeg håber I får den vildeste studenterkørsel når I når dertil 🫶🏻

Helt vildt nemt!

1 octobre 2024

Hej med dig

Det er nemlig helt vildt nemt at booke en studentervogn hos os - dejligt du også synes det 🤩 Håber du får den fedeste tur!

Utrolig professionel hjemmeside…

Utrolig professionel hjemmeside… meget stort udvalg af lækre vogne, og det var svært at vælge:) nemt at booke, og jeg har allerede anbefalet jer til flere af vores parallelklasser! Dog lidt svær beslutning, om man skulle tilvælge sikring mod konkurs - kunne godt have brugt flere oplysninger, og det virkede lidt underligt at skulle forsikres mod konkurs… som om firmaet ikke stod inde for sig selv.

24 septembre 2024

Hej Elisa

1000 tak for din positive anmeldelse🤩
Det er skønt at læse din oplevelse af vores site har været professionelt.
Og hvor er vi glade for, at du har anbefalet os videre til dine parallelklasser - tak for det🙏🏼

Ift. den sikring I har mulighed for at tilkøbe, er det altid 100% op til jer, om I synes det giver mening for netop jeres klasse. Vi har valgt at tilbyde muligheden for at kunne tilkøbe den, da det er blevet efterspurgt fra flere elever, fordi de synes det er mange penge at have ude og hænge i lang tid inden kørslen skal leveres.
Og selvom alle vores vognmænd er dygtige, professionelle og altid gør deres ypperste, for at drive en sund virksomhed og levere en succesfuld studenterkørsel, kan der i sjældne tilfælde opstå forhold som gør, at virksomheden er nødt til at lukke.
Bla. oplevede vi dette ske sidste år pga. sygdom og forrige år pga. dødsfald. Her hjalp vi både klasser ved at gå ind og dække de penge de stod til at miste og ved at finde nye vogne, så klasserne hverken led økonomisk tab eller mistede deres studenterkørsel.
Så for nogle kan det give en ekstra tryghed og for andre har det ikke den store værdi - det er helt op til jer selv at afgøre.
Sikringen kan altid tilkøbes senere, såfremt man er i tvivl om man ønsker den ifm. booking af vognen.
Og husk nu, at du endelig må række ud til os på telefon, mail eller chatten, hvis du eller nogle fra din klasse mangler uddybende information - vi sidder altid klar til at hjælpe 😊

Christian // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Dejligt let

Dejligt let, og super nemt og hurtigt. Klar anbefaling !

23 septembre 2024

Hej Julie

Dejligt at det har været nemt og hurtigt for jer at booke jeres studentervogn gennem vores side. Det er lige præcis det vi ønsker det skal være!

Så tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen 🥳

Jeg håber I får den fedeste studentertid 🎊

Brugervenlig hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside, god service med hurtige svar. Klar anbefaling herfra. derudover et stort udvalg af vogne

23 septembre 2024

Hej Aniela

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner 🤩

Vi gør os umage med at yde høj service og hele tiden forbedre brugervenligheden på hjemmesiden - så det er skønt at vide, at det er værdsat! 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

Bookingen var nem og overskuelig

Bookingen var nem og overskuelig, og vi kan nu glæde os til vores studentertid

17 septembre 2024

Hej Alma

Fedt at I fandt bookingen nem og overskuelig - lige som det skal være! 🥳

Jeg håber I får den skønneste studentertid 👩🏼‍🎓

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus