Book Studenterkørsel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Vi synes helt klart, at YU har været det bedste valg for os. Fra starten har I været utrolig hjælpsomme og engagerede, og det har gjort hele processen meget nemmere. Da I kom ud på vores skole og fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vores oplevelse var rigtig god det var nemt og simpelt og man kunne altid bare booke et møde hvis man havde brug for hjælp. Og møderne var meget personlige fordi man lige som kunne se hinanden og snak... Voir plus

L'entreprise a répondu

jeg har været overordet tilfreds, hvis jeg skulle sætte finger på noget var det den vogen vimkiggede på stod til 26.000 og derefter blev til 36.000 fordi vogenmanden ikke havde opdagteret sin vogen pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bedste service! Vi har som klasse haft utroligt let til informationer og besvarelse af spørgsmål, hvilket har gjort hele processen langt nemmere. Vi er utrolige glade og taknemmlige for denne lette ti... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Danmarks største portal for studenterkørsel. Vores portal er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem - nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere. Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen - ganske gratis!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det var en super nem måde at gøre det…

Det var en super nem måde at gøre det på, den måde at der kommer alle mulige vogne frem kunne vi godt lide, man blev ikke forviret og alt var til og forstå

Hej Lærke

Dejligt at høre, at alt bare var nemt at forstå og ligetil 🥳

Tak for din anmeldelse - jeg ønsker dig og din klasse en skøn vogntur 🎊

Louise // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Bookstudenterkorsel.dk har været godt og nemt

Bookstudenterkorsel.dk har været dejligt nemt at navigere i, og har sørget for vores studenter kørsel!

13 septembre 2024

Hej Kevin

Tusind tak for din anmeldelse! Og fedt at det har været nemt for jer at booke - det er sådan det skal være 🤩

Jeg håber jeres kørsel bliver uforglemmelig!

nemt og god service

nemt og god service. kan klar anbefale til andre

11 septembre 2024

Hej Osvald

Tak for de fem stjerner og anbefalingen 🤩
Jeg ønsker jer en fed tur, når I kommer dertil 🥳

første forsøg...

Vores første booking blev afvist af vognmanden hvilket skabte en masse forvirring, men så hjalp kundeservice os og vi fandt dermed en sikret vogn på samme dag.

4 juin 2024

Hej Emma

Tak for din anmeldelse! Det kan ske at vognmændene får en booking fra anden side og ikke når at registrere det på vores side, så de er nødt til at afvise. Men heldigvis er der masser af og vogne, og som du skriver så sidder vi klar til at hjælpe med det samme! Godt at vi hurtigt fandt en anden vogn til jer, så I er sikret at komme ud og køre 🥳

Jeg håber I får en fantastisk tur🤩

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE!
Kundeservice har været utrolig effektiv og hurtig til at svare på vores spørgsmål. Vi fik hjælp til at finde den rette vogn med de rette antal timer for vores klasse, så vi er nu trygge og sikre på vores valg. Kæmpe anbefaling her fra!

9 septembre 2024

Hej Andrea

Tusind tak for de søde ord og anbefalingen! 🥳 Vi gør vores allerbedste for at yde den bedste service så det er skønt at det bliver værdsat 🤩

God og overskuelig hjemmeside

9 septembre 2024

Hej Liv

Kort og godt, mange tak! Fedt at I synes vores hjemmeside er god og overskuelig - lige som det skal være! 🥳

Skide nemt

Skide nemt, og dejlig god service. Meget hurtigt og nemt

Hej Clemme

Kort og godt, mange tak! Det skal nemlig bare være nemt og hurtigt at bestille den vogn, så I kan komme godt afsted med huen på 🥳

Nemt og simpelt

Super nemt at få et overblik over vogne, priser og pakker. Også nice at man har muligheden for at købe forsikring med! Vil klart anbefale til de næste årgange.

Hej Vera

Fantastisk at du kan lide vores koncept, vi har brugt en masse tid på at skræddersy det på bedste vis til jer elever, så I får den bedste oplevelse 😍 Hav en fed tur når I når dertil!

Simone // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Studenterkørsel giver os den perfekte dag

Studenterkørsel er altid klar til at svare på de spørgsmål vi har haft og derfor føler vi os virkelig trygge som klasse med at kunne finde de vogne (som vi ellers ikke havde fundet på andre sider) som passer perfect til vores klasse. Vores kørsel bliver fantastisk p.g.a studenterkørsels hjælp.

21 août 2024

Hej Malou

Hvor er det bare fantastisk dejligt at høre! Det er jo det der er så fedt ved at samle og sammenligne en masse vogne, så man kan finde den helt perfekte vogn til klassen 😍 Jeg er også sikker på jeres studenterkørsel bliver helt perfekt! 🥳

Hej jeg hedder Maria

Hej jeg hedder Maria, i forhold til at vi mistede vores nogen grundet en tideligere elev var i ekstremt hjælpsomme og flyttede vores depositum penge fra den gamle vogn til den nye, tak for det.
Vh Maria Ghaffari

19 août 2024

Hej Maria

Tusind tak for din søde anmeldelse, det var også en meget uheldig sag med jer og jeres kontaktperson, og vi er så glade for vi kunne finde en løsning til jer 🥰 Jeg håber I får den fedeste tur, når I når så langt!

Simone // Book Studenterkørsel 🚚🎉

God service der hjælper med at komme i…

God service der hjælper med at komme i mål

30 juillet 2024

Hej Maya

Tusind tak for de fine ord, det er vi så glade for at høre! Rigtig god kørsel til jer 🥳

Simone // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Book ikke gennem dette firma - de tager ikke ansvar for deres vognmænds håndtering

Vi har booket gennem deres hjemmeside - og åbenbart fået kontrakt med een af deres vognmænd/ samarbejdspartnere Studentervogne APS - når man forsøger at skrive om en negativ oplevelse, bliver anmeldelsen fjernet. Men det er booket gennem deres firma, så denne anmeldelse vedrører også dette firma !

SKANDALE - book aldrig her.
Min datters klasse havde booket en studentervogn (gennem Book studenterkørsel - men kontakten er med Studentervogne APS) - hvilket desværre var deres veteranbils udgave. Det kunne have været hyggeligt, men det var det ikke. Den kunne ikke kører, da de startede ved skolen. Vi måtte skubbe den igang😵‍💫. Musik anlægget virkede ikke og på trods af flere forsøg med at skifte batteri, måtte de overgive sig skaffe en soundbox, der ikke var høj nok. Loftslys virkede heller ikke. Pga. løbende startsproblemer med bilen, blev de unge mennesker over 2,5 timer forsinket. Det er bare ikke iorden, når man har betalt +40.000 kr. Køre/hviletid blev ikke overholdt - den stakkende chauffør gjorde hvad han kunne, men ejerne burde skamme sig, når de udlejer en så gammel bil som studenterkørsel ( som de i flere dage forinden havde forsøgt at få klar).

27 juin 2024

Hej Lone

Vi er super kede af, at din datters klasse ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse med deres leverandør af studenterkørsel.

Såfremt du ikke skulle være informeret om det, har vi, umiddelbart efter kørslen, allerede været i kontakt med klassens kontaktperson, som har stået for bookingen samt vedkommendes far.

Vi har også været i kontakt med den pågældende vognmand og de to parter har efterfølgende ønsket at tage den videre dialog, for at finde en mindelig løsning.

Vores platform fungerer på den måde, at vi har et stort antal vognmænd og deres studentervogne koblet op.
Alle vognmænd bekræfter overfor os, at de og deres biler lever op til den til enhver tid gældende lovgivning inden for studenterkørsel.

På platformen kan klassen søge og sammenligne vogne og priser samt bestemme sig for, hvilken vogn de kunne tænke sig, hvorefter de kan booke den. Efterfølgende kommer de i kontakt med vognmanden, som er ejer af den pågældende vogn og dermed også leverandør af den pågældende ydelse (studenterkørsel).

Vi leverer altså en oversigt over studentervogne i DK. Ifm. booking, står vi efterfølgende for formidlingen af kontakten mellem leverandøren (vognmanden) og kunden (klassens kontaktperson). Herefter klares resten af forløbet direkte mellem klassen og vognmanden.

Vi ejer ingen vogne selv, ligesom vi heller ikke har nogle chauffører ansat. Det er altid vognmanden selv samt dennes ansatte, der står for at levere vogn og kørsel.

Jeg vil derfor anbefale, at du rette din anmeldelse mod leverandøren (vognmanden) af den ydelse (studenterkørslen) du er utilfreds med.

Selvom vi hverken er ejer af vognen eller leverandør af kørslen, vil vi stadig meget gerne hjælpe og gå i dialog.
Som nævnt ovenfor, har vi allerede gjort dette direkte med klassens kontaktperson, som har stået for bookingen, samt hendes far. Ligeledes har vi også været i dialog med den pågældende vognmand, og det er vores opfattelse, at der allerede er fundet en løsning parterne imellem.

Jeg håber mit svar til dig har gjort det lidt mere gennemskueligt, hvordan ansvaret i de forskellige processer af booking og levering er fordelt. Og så håber jeg selvfølgelig at løsningen der er fundet mellem klassens kontaktperson og vognmanden er tilfredsstillende 😊

Alt om kørsel.

22 mai 2024

Hej Ahmed

Det er nemlig helt rigtigt 😎 God tur når I når så langt!

Simone // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Nemt at booke og med gode priser

Det var nemt for min klasse og jeg at hurtigt finde frem til en vogn vi ønskede at kører når vi engang bliver studenter.
Hele processen var virkelig nem, og BookStudneterkørsel har virkelig i vores tilfælde været stedet at finde gode vogne til en retfærdig pris.
I det hele taget en virkelig god oplevede.

25 mai 2024

Hej Tilde

Tusind tak for den fine anmeldelse, det varmer os virkelig! Jeg er så glad for at høre I nemt har fundet jeres drømmevogn og til en fornuftig pris - jeg er sikker på I nok skal få en helt fantastisk tur 😍

Mega god

Det var super nemt at finde en vogn der passede til min klasse. Super fedt, at man kan sætte filtre på det gør det meget nemmere. Meget meget tilfreds.

22 mai 2024

Hej Mathilde

Mega fedt at høre at I fandt den perfekte vogn til jeres klasse, og brugte muligheden for at filtrere på hjemmesiden, det kan nemlig gøre det hele lidt nemmere 🤩

Jeg håber I får den fedeste tur 🥳

Simone // Book Studenterkørsel 🚚🎉

Det har været en nem og hurtig…

Det har været en nem og hurtig oplevelse, ville klart anbefale at bruge bookstudenterkorsel.dk til klasserne på skolen🙌

10 mai 2024

Hej med dig

Det er vi bare SUPER glade for at høre, tak for de fine ord 😍
Jeg håber I får den svedigste studenterkørsel!

Nemt men dyr løsning

Det er nemt og bruge dem. Men rigtig dyrt. De taget mellem 3000-3750kr bare for at booke. Forsikringen er meget dyr og de lover ikke at man får en ny bil men at de vil gøre alt hvad de kan for at finde en ny bil og ellers erstatte udgifterne til bilen. Hver opmærksom på at det ikke er alle de penge i betaler men kun den du har mellem dig og vognmanden. Det er nemt men du kan spare mange tusind kroner på at booke direkte hos vognmanden og photobox selv.

10 mai 2024

Hej Tina

Vi er super glade for at din datters klasse har valgt at købe deres vogn igennem vores platform. Det fungerer sådan at vognens pris deles op i 2 betalinger: 15% i booking fee og 85% i restbetalingen til vognmanden. Det er altså ikke eleverne der betaler ekstra for at benytte vores platform, men derimod vognmændende som afgiver en del af deres pris for vognen, for at være opkoblet på vores platform 🫶🏻 Så sørger vi for en super skarp platform som samler det hele og spreder budskabet, og vognfirmaet leverer kørslen - ligesom man kender det fra Airbnb, JustEat, Booking.com osv 🚚👏🏻

Sikring mod konkurs koster 15% af vognen pris og er et 100% valgfrit tilkøb eleverne kan vælge. Vi har endnu ikke oplevet ikke at kunne skaffe en ny vogn til konkursramte klasser, men skulle det ske at der simpelthen ikke er nogle vogne at finde, så vil klassen selvfølgelig få hele beløbet retur. Det er indtil videre altid lykkedes at få klassens ønsker opfyldt 🥳

Det koster det samme at bestille en SelfieCircle gennem os, som det er gør på deres egen hjemmeside, så der er ingen penge at spare der, men man kan selvfølgelig sagtens booke den via deres egen hjemmeside hvis man gerne vil det - vi synes nu bare det er ret smart at gøre det sammen med bookingen, så skal man ikke tænke mere på det 🤩

Som tidligere nævnt i vores korrespondence er du altid velkommen til at række ud til os, hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål 😊

God service

God service. Hurtigt svar og generelt nem kommunikation mellem kunde og booker. Selve booking proceduren var simpel.

7 mai 2024

Hej med dig

Det varmer os virkelig at høre! Tusind tak for den fine tilbagemelding 🥰

Kan klart anbefale

Kan klart anbefale! Nemt og hurtigt 🤙🏻

7 mai 2024

Hej Ayla

Dejligt at høre - nemt og hurtigt skal det være!
Hav en helt fantastisk studenterkørsel når I når dertil 🥳