Book Studenterkørsel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi synes helt klart, at YU har været det bedste valg for os. Fra starten har I været utrolig hjælpsomme og engagerede, og det har gjort hele processen meget nemmere. Da I kom ud på vores skole og fo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores oplevelse var rigtig god det var nemt og simpelt og man kunne altid bare booke et møde hvis man havde brug for hjælp. Og møderne var meget personlige fordi man lige som kunne se hinanden og snak... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg har været overordet tilfreds, hvis jeg skulle sætte finger på noget var det den vogen vimkiggede på stod til 26.000 og derefter blev til 36.000 fordi vogenmanden ikke havde opdagteret sin vogen pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service! Vi har som klasse haft utroligt let til informationer og besvarelse af spørgsmål, hvilket har gjort hele processen langt nemmere. Vi er utrolige glade og taknemmlige for denne lette ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Danmarks største portal for studenterkørsel. Vores portal er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem - nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere. Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen - ganske gratis!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt. Rart at man ikke behøver at kigge 20 forskellige hjemmesider igennem, men at det er samlet ét sted. God service og hurtigt respons ved bestilling! :)

6 mai 2024

Hej Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er nemlig LIGE PRÆCIS dét vi gerne vil opnå, med vores studenterkørselsportal 😍 Jeg er så glad for I fandt en vogn I kunne lide, og håber I får en helt fantastisk tur 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

meget nemt og overskueligt.

6 mai 2024

Hej Ina

Dejligt at høre det hele var nemt og overskueligt, så er det jo lige som det skal være 😍 Hav en fantastisk studenterkørsel!

Mega nemt og hurtigt

Mega nemt og hurtigt. Det hjalp på stresset med at booke😊

3 mai 2024

Hej Julie

Det er simpelthen så dejligt at høre, at det har hjulpet på det stress der kan være når man booker studenterkørsel! Vores mission er nemlig at gøre det hele så nemt og stressfrit som muligt 😍

Jeg håber I får den fedeste studenterkørsel 💃🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og overskueligt sted at booke…

Nemt og overskueligt sted at booke studenterkørsel

21 avril 2024

Hej Liva

Fedt! Det behøves nemlig slet ikke at være besværligt eller bøvlet at booke sin studentervogn 🤩 Jeg håber I får den fedeste tur!

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt vildt nemt og overskueligt…

Helt vildt nemt og overskueligt iforhold til andre hjemmesider. Også fine priser og vogne

19 avril 2024

Hej Freya

Mega dejligt at høre! Vi gør ALT hvad vi kan for at give jer den bedst oplevelse når I booker - så håber jeg I får en kæmpe fest på vognen når I når dertil 🥰

Nemt og trygt

Det var nemt og hurtigt at få reserveret en rigtig god vogn. Derudover er hjemmesiden godt opbygget og gør det trygt at benytte sig af. Vi glæder os til vores fremtidige vognkørsel nu!

15 avril 2024

Hej Signe

Helt fantastisk at høre, jeg er sikker på I nok skal få den mest festlige dag nogensinde 🥳 Vi er så glade for I kan lide vores hjemmeside! 🙏🏻

Meget go service

Meget go service

12 avril 2024

Hej Alberte

Mega fedt! Håber I får en max fed studentekørsel 😎

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, meget forstående og hurtig til at svare. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem.

8 avril 2024

Hej Carl

Det er vi SÅ glade for at høre - vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe jer godt igennem 🥰 Jeg håber I får den fedeste studenterkørsel! 🔥

Dejlig nemt

Dejlig nemt, blev dog lidt forvirret ved teksten “restbeløb aftales med vognmanden” da jeg troede at det så ikke længere var det faste beløb jeg valgte, men fandt ud af at det bare var fordi restbeløbet skal betales til vognmanden så alt var perfekt. Også rigtig god kundeservice😊 hilsen 3.Q

4 avril 2024

Hej Julie

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner 🤩 Og skønt du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 👏
Jeg kan sagtens se, hvordan den sætning kan misforstås og det er super, at du gør os opmærksomme på det, så vi kan gøre noget ved det - tak for det!

Ha' den dejligste vogntur 🎉🚚

Mega god service

Mega god service, der har slet ikke været nogle problemer. Personale har været fantastisk til at forklare og hjælpe hvis der har været noget vi var i tvivl om. Kan virkelig anbefales👍😎

4 avril 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for den søde anmeldelse - det er vi SÅ glade for at høre 🥰

Jeg håber I får en helt fantastisk tur når I når dertil 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var dejlig nemt og overskueligt🤠

31 mars 2024

Hej Dagmar

Dejligt du synes processen var nem og overskuelig - det er lige præcis sådan det skal være at booke sin studenterkørsel😉

Jeg håber dig og din klasse får en skøn kørsel 🚚🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside…

Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside ! De var super hurtige til at svare og hjælpe os med at finde den helt rigtige vogn

30 mars 2024

Hej Anna

Tusind tak for anbefalingen 🤩

Og dejligt vi fandt den helt rigtige vogn til jer - jeg håber I får en fantastisk kørsel 🚚🎉

det er en mega nem hjemme side

det er en mega nem hjemme side
den er nem at finde rundt i og nem at booke fra synes jeg, intet dårligt at sige om den

19 mars 2024

Hej Sofie

Tak for de søde ord - og de fem stjerner 🤩
Og skønt og at du synes bookingprocessen var nem! Det er lige sådan det skal være!

Rigtig god kørsel, når I kommer dertil 🚚🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde til at hjælpe!

Det har været super nemt og lige til at betale… da vi havde nogle spørgsmål vi i hurtige og søde til at besvare dem! Tusind tak

18 mars 2024

Hej Natascha

Hvor er det bare dejligt at høre! 🥰
Selvom vi har forsøgt at gøre det hele så nemt som muligt, kan der jo godt opstå en masse spørgsmål og forvirring i forløbet, og der er det vi sidder klar til at hjælpe jer! Jeg håber I får en helt fantastisk studenterkørsel når I når dertil 🥳

Kan anbefaledes

Det var nemt at finde rundt i og nemt at booke en vogn

6 mars 2024

Hej Amalie

Kanon! Det er nemlig bare allerfedest når det hele går som smurt - jeg håber I får den fedeste studenterkørsel 🤩

rigtig nemt og fedt at bestille vogn her

rigtig nemt og fedt at bestille vogn her

2 mars 2024

Hej Emily

Hvor er jeg glad for at I synes det var både nemt og fedt at bestille jeres vogn, det er nemlig lige præcis sådan det skal være 😍

God kørsel til jer! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi syntes at det var super god service…

Vi syntes at det var super god service og hurtig handel.

18 février 2024

Hej Caya

Dejligt at høre! Det behøves nemlig ikke at være besværligt at bestille sin studentervogn - jeg håber I får en fantastisk tur 🥳

Mega nemt

Det var mega nemt, og god vejledning fra søde mennesker

21 février 2024

Hej Emma

Tusind tak for din søde anmeldelse - vi er glade for vi kunne hjælpe dig med at finde din studentervogn 🥳😍

Virkelig god service

Virkelig god service, god rådgivning da vi var meget i tvivl i starten

11 février 2024

Hej Helene

Tusind tak for din fine anmeldelse! Og dejligt at du fik den hjælp du havde brug for - det er det vi er her for 🥰

Jeg håber dig og din klasse for en helt fantastisk kørsel 🚚 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt at bestille kørsel

11 février 2024

Hej Mathias

Fedt at det var nemt for jer at booke jeres vogn igennem os - og tak for de fem stjerne 🤩

Jeg håber jeres kørsel bliver helt formidabel 🚚 🎉

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus