Vi synes helt klart, at YU har været det bedste valg for os. Fra starten har I været utrolig hjælpsomme og engagerede, og det har gjort hele processen meget nemmere. Da I kom ud på vores skole og fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores oplevelse var rigtig god det var nemt og simpelt og man kunne altid bare booke et møde hvis man havde brug for hjælp. Og møderne var meget personlige fordi man lige som kunne se hinanden og snak... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg har været overordet tilfreds, hvis jeg skulle sætte finger på noget var det den vogen vimkiggede på stod til 26.000 og derefter blev til 36.000 fordi vogenmanden ikke havde opdagteret sin vogen pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks største portal for studenterkørsel. Vores portal er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem - nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere. Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen - ganske gratis!
Godthåbsvej 27, 8660, Skanderborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg syntes det har været helt vildt nemt at finde rundt og komme til at booke på jeres hjemmeside. Kan sagtens anbefale jer og kommer også til det.

Réponse de Book Studenterkørsel
Mega fedt at I tager fat i en efter første booking blev afvist! Kæmpe anbefaling

Réponse de Book Studenterkørsel
Bedste service! Vi har som klasse haft utroligt let til informationer og besvarelse af spørgsmål, hvilket har gjort hele processen langt nemmere. Vi er utrolige glade og taknemmlige for denne lette tilgang, og vi er mega tilfredse med det vi har fundet! Virkelig fede vogne, lækre priser samt de vildeste ting inkluderet. Vi er så klar til studenterkørsel, takket være bookstudenterkorsel.dk

Réponse de Book Studenterkørsel
Det var dejligt, at vi altid kunne være sikker på at få en vogn hos jer. Vores klasse har været sent ude med at finde en vogn, så det var dejlig nemt at finde en. Betalingen gik dejlig nemt og vi fik god hjælp og vejledning. Hilsen 2.a Fjerritslev Gymnasium

Super god service!!
Først var vores anmodning desværre blevet annulleret, men så ringede vi, og fik øjeblikkeligt hjælp til en ny bookning!
En klar anbefaling :)

Réponse de Book Studenterkørsel
Rigtig god service, og virkelig nemt at finde rundt i. Hvordan man booker osv. Man kan tydelig mærke at bookstudenterkørsel, ikke prøver at tjene mange penge og på den måde snyde køberen. Men faktisk prøver at hjælpe unge med at få deres bedste tur på studentervognen.

Réponse de Book Studenterkørsel
Super, super god service.
Første gang gik det lidt galt, men med en god og respektfuld mailkorrespondance, fik vi det hele til at lykkes, og er nu mega spændte og klar til at skulle blive studenter <3

Réponse de Book Studenterkørsel
Bedste hjemme side, mega venlige medarbejder. De gør den bedste indsats for at give den bedste oplevelse! Mega billigt og fornuftig pris

Réponse de Book Studenterkørsel
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og generelt en overskuelig hjemmeside, samt et stort udvalg af de forskellige studentervogne

Réponse de Book Studenterkørsel
Jeg har ikke andet at sige ind det fungere præcis som det skal

Réponse de Book Studenterkørsel
Det var super nemt og dejligt at bestille ved jer ingen problemer under bookningen. Nemt og se hvad man får med i vognen og pris.Vil klart anbefale det til andre.

Réponse de Book Studenterkørsel
Jeg mødte mega god service!
Jeg var i tvivl om nogle småting og skrev til kunderservice og fik svar efter 3 minutters tid - mega god oplevelse!

Réponse de Book Studenterkørsel
Nemt og hurtigt at booke vogn. Hurtig dvar fra kundeservice som er i top. 5 stjerner herfra🌟🙌

Réponse de Book Studenterkørsel
Det var meget let at bestille en vogn, og der var masser af valgmuligheder. Vi fik svar samme dag som vi havde valgt og betalt startbeløb for vognen. God oplevelse overall.

Réponse de Book Studenterkørsel
Vi var meget glade for at bruge Bookstudenterkørsel, det var let at finde rundt i, og dejligt at det var sat op som en helt normal shopping hjemmeside.
Også virkelig nemt at se hvad man får med vognen, og at den kommer med en pris for hver elev. Det virkelig overskueligt, og også dejligt med det der program til at lave ruten, selvom vi ikke har prøvet det endnu, så er vi glad for vi ikke selv skal kæmpe med det.

Réponse de Book Studenterkørsel
En savoir plus sur les différents types d'avis.