Vi synes helt klart, at YU har været det bedste valg for os. Fra starten har I været utrolig hjælpsomme og engagerede, og det har gjort hele processen meget nemmere. Da I kom ud på vores skole og fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores oplevelse var rigtig god det var nemt og simpelt og man kunne altid bare booke et møde hvis man havde brug for hjælp. Og møderne var meget personlige fordi man lige som kunne se hinanden og snak... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg har været overordet tilfreds, hvis jeg skulle sætte finger på noget var det den vogen vimkiggede på stod til 26.000 og derefter blev til 36.000 fordi vogenmanden ikke havde opdagteret sin vogen pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bedste service! Vi har som klasse haft utroligt let til informationer og besvarelse af spørgsmål, hvilket har gjort hele processen langt nemmere. Vi er utrolige glade og taknemmlige for denne lette ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks største portal for studenterkørsel. Vores portal er gratis at benytte og sikrer dig hurtigt og nemt et overblik over alle tilgængelige udbydere af studenterkørsel. Det eneste, du skal gøre, er, at vælge hvilken skole I dimitterer fra, hvilket år, samt hvor mange dage I skal køre. Herefter vil du få vist en række vogne, som I frit kan vælge mellem - nemt og hurtigt. På den måde er I sikret 100% overblik og kan sammenligne både priser, features, typer af vogne og meget mere. Skulle I opleve problemer, sidder vi naturligvis altid klar til at guide jer trygt og sikkert gennem bookingprocessen - ganske gratis!
Godthåbsvej 27, 8660, Skanderborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super hurtigst til at acceptere vores booking og god søge maskine

vi er meget tilfreds med oplevelsen os Bookstudenterkørsel. God service

Réponse de Book Studenterkørsel
Supergod service! det er rart at i har organiseret det hele for os. Også fedt at vi straks fik en hjælpende mail, da der var noget der drillede:)

Réponse de Book Studenterkørsel
Vi vil helt klart anbefale jer! Vores oplevelse med booking var virkelig god og overskuelig. Hjemmesiden er nem at håndtere, hvilket skaber et nemt overblik. Med det samme man booker, modtager man en mail, så man er sikker på, at alt er forgået som det skulle!
Vi siger tusind tak for hjælpen med studentervogn, og vi glæder os helt vildt til at skulle ud at køre.

Réponse de Book Studenterkørsel
Vi har bestilt til vores vognkørsel i 2025 og det har været en super nem oplevelse. Man kan helt selv aftale rater og andet med vognmændene også tilbyder de også diverse pakker til turen. Der har været sødt personale også er deres hjemmeside rigtig god at bruge. Vi vil alle anbefale! Virkelig god hjemmeside!
Vi glæder os meget til det bliver vores tur!

Réponse de Book Studenterkørsel
Super nemt at få en oversigt om hvad man modtager hvis man booker hos dem. Også super let at betale der er nemlig mange betalingsmuligheder. Generelt super tilfreds!

Réponse de Book Studenterkørsel
Jeg synes jeg service var/er vildt god. Når man skriver til jer på mail er der vildt hurtigt svar, og I er klar til at hjælpe og svare på spørgsmålene man stiller til jer. Det er en nem og let hjemmeside, og man kan få alt af vide, hvis man mangler nogle informationer, så skriver man bare til jeres mail og I hjælper med det samme. Både hvis i skal have fat i vognmanden først, men også hvis I allerede har et svar.

Réponse de Book Studenterkørsel
Enormt god service, når man ringer til jer er i gode til at hjælpe og man kan mærke i har interesse for det uanset hvilket problem man har:))
Vi vil til hver en tid anbefale jer og så kunne det da være enormt blæret at vinde en studenterpakke så vi kan vise alle på vores vej hvilke fedt fest tilbehør man kan få lige netop hos jer!
Vi glæder os til turen!

Réponse de Book Studenterkørsel
Jeg har været meget glad for min oplevelse, super god og hurtig service

Réponse de Book Studenterkørsel
Super nemt at bestille og god kundeservice til at vejlede igennem hele forløbet. Tusind tak!

Meget nemt og overskueligt. Anbefaler meget. Tak for jer Bookstudenterkørsel

Réponse de Book Studenterkørsel
De hjalp os mega meget, da vi var i tvivl om hvilken vogn vi skulle have. Vi aftalte at videochatte, og der fortalte de om alle de forskellige vogne de har, og om hvad man kunne få til vognene. De er super søde, og mega gode til at hjælpe. En stor varm anbefaling fra 2.c

Réponse de Book Studenterkørsel
Rigtig god service, og et godt overblik over alt man har behov for!

Réponse de Book Studenterkørsel
Hurtig svar og virkelig søde!
Vi er en klasse som stod i en vanskelig situation uden vogn, men på bare få dage fik vi en skøn vogn! Til en god pris! - takket været den hurtige hjælp og gode kommunikation

Réponse de Book Studenterkørsel
Super god til at hjælpe! Vores første vogn blev afvist men de hjalp super hurtigt med at skaffe os en ny.

Réponse de Book Studenterkørsel
Det er nemt, også har i de bedste priser😁 tusind tak for perfekt service

Réponse de Book Studenterkørsel
utrolig nemt at bestille vogn, og man kan nemt få hjælp

Réponse de Book Studenterkørsel
Det gik sgu meget nemt. Ik de store problemer :)