Boxer Avis

1 001
TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Har precis haft en väldigt dålig service från ert håll, Online så har ni en knapp man ska klicka på för att säga upp abonnemang har testat i 2 dagar o får fram att det är felmeddelande, När jag f... Voir plus

Sämre än Netflix när det gäller att säga upp abonnemanget. Värre än så här kan det inte bli. Har en sida där jag loggar in med BankID men kan inte säga upp abonnemanget. Maila hjälper inte till ku... Voir plus

Det går alltså inte att säga upp abonnemang via hemsidan eller e-post. Döda länkar på hemsidan som inte leder någonstans. Jag har nu suttit och väntat i 1 timme och 10 minuter i telefonkö på något som... Voir plus

Jag har bredband via fiber. Uppkopplingen fungerar normalt sett bra. Det som drar ner betyget rejält för mig är att de har planerade underhållsarbeten ca var 3-4 månad. Dessa planeras in på dagtid vil... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 001)

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Igår så kopplade jag in Boxers mini…

Igår så kopplade jag in Boxers mini hub, idag så kopplade jag bort den ! Bedrövligt ljud och bild samt hakade upp sig hela tiden. Tråkigt om Boxer fortsätter
med nedläggningen av det marksända nätet. Skulle inte förvåna om det är slutet för Boxer, tyvärr .

15 novembre 2024

Mycket dålig kundtjänst

Mycket dålig kundtjänst. Fick Mail om att min inspelningsbara box kommer att sluta fungera den 31 oktober och inte som jag trodde den 31 december. Ringde kundtjänst och berättade mitt problem men fick ingen annan hjälp än hjälp med uppsägning. Boxen fungerade dock efter den 31 oktober. Ringde kundtjänst idag och fick då till mig att jag hade kunnat titta på boxer fram till årskiftet men att jag inte fått den infon var för att då hade alla ringt samtidigt! Och så klart kunde de inte göra något nu. Boxer har dålig kundsupport och under åren har de tagit bort kanaler och höjt priset. Jag hoppas att folk läser omdömen och väljer ett annat bolag.

4 novembre 2024

Aldrig Boxer igen

Breadbånd virker inte als och kundtjänst vil inte hjælpe og fråga du om erstatning så vill dem inte hjælpe dig.
De lyver og taler uden om, kundeservice spilder din tid og du sidder i samtale med dem i over 2 timer uden at kundeservice medarbejder fortælle hvad de laver og hvad de tjekker op på.
Man får ingen hjælp overhovedet og man skal forklar kundeservice om hvad reglerne er på deres hjemmeside.
Jeg har haft samme problem 3 gange og har alle 3 gange ikke fået noget hjælp overhovedet.

30 octobre 2024

Så riktigt illa

Så riktigt illa. Skulle prata med kundtjänst hur vi skulle gå tillväga för att avsluta ett abonnemang men det enda personen gjorde var att försöka övertala oss om att fortsätta. Hade väntat i kö över 20 minuter och trots att jag gång på gång sade att det enda vi var intresserade av var att avsluta så fortsatte hon bara med sitt säljsnack. När jag sedan blev arg så slängde hon på luren. Aldrig mera Boxer

25 octobre 2024

Bristfällig hårdvara

Tyvärr är hårdvaran till Boxer mini hub av kvalitet sämre. Har ett abonnemang med 3st på olika adresser. Inget fel på internet, det är som sagt Boxers hårdvara som fallerar. Efter 4 månader har jag mer eller mindre tappat tron på Boxer. Med kort och antenn var det inga problem, men överväger att pröva en annan leverantör.

22 octobre 2024

Troligen Sveriges sämsta kundservice

Troligen Sveriges sämsta kundservice. Väntetider i telefon normalt över 30 minuter, när man väl kommer fram måste ärendet hanteras av annan person, kopplas vidare och som alltid bryts då samtalet. Ringer igen, nya dryga 30 minuter i kö, erbjuds möjligheten att bli uppringd, trycker 1, inget händer, efter 2 minuter är man tillbaka i kön- hurra för Boxer

21 octobre 2024

Seriöst företag

Seriöst företag, snabb hjälp vid problem. Undvik företag som Telia, statligt finansierade (tidigare) med noll kundintresse. Boxer/tele2 är mycket bättre.

9 août 2024
Avis spontané

Har köpt TV abonnemang och betalat i…

Har köpt TV abonnemang och betalat i förväg för 3 månader men i snart 2 månader har det inte fungerat att titta på Boxer. Alla säger att problemet är löst men det fungerar inte i alla fall. Har försökt ringa dom men efter att ha stått i evighets kö blev jag omkopplad till annat telefon kö. Sämsta TV leverantör. Nu får man inte ens pengarna tillbaka.

6 septembre 2024

Marksänd TV som slutar.

Marksänd TV som slutar.
Då var det sluttittat på TV i sommarstugan.
Har inte lust att betala en massa pengar för internet dom få veckorna man är där:(

17 octobre 2024
Avis spontané

Ett stort minus till killen idag som…

Ett stort minus till killen idag som skulle "hjälpa" mig med ett nytt kort till boxern!
Gick tydligen inte att lösa..
Konstigt nog gick det att lösa lite senare efter ett nytt samtal med en annan som tydligen hade mer kunskap och framförallt ett helt annat bemötande och vilja att hjälpa!
Första killens attityd kan han behåll för sig själv!! Så ointressant att vilja hjälpa..
Tack till andra personen som var behjälplig!

8 octobre 2024
Avis spontané

Stänger ner kanaler utan att informera och vägrar betala tillbaka pengarna

De meddelar att de stänger ner kanaler den 1/1 2025. Men den 17/9 stängde dom ner trots att man betalat för året ut. Support och den ”tekniska avdelningen” lovar att åtgärda felet men inget händer trots långa samtal i två dagar. Dom är otrevliga och nonchalanta och har noll vilja att lösa något och den ena vet inte vad den andra gör. Skulle kunna skriva en roman om deras urusla beteende. Är helt vansinnig på dem! Stänga ner kanalerna utan att meddela det gick ju gå lätt som en plätt. Men att återställa det fungerar tydligen inte. Och dom har helt enkelt stulit pengarna för halva september och för hela oktober, november och december!

19 septembre 2024
Avis spontané

De lever inte upp till de leveranser de…

De lever inte upp till de leveranser de erbjuder. Supporten skyller på kundernas utrustning. Antenn abonnemang är helt värdelöst och det är nog anledningen till att de lägger ner detta. Betalt skall de ha till varje pris trots att de inte kan leverera. Nej, Boxer är inget att rekommendera andra och jag har gett upp och sagt upp abonnemanget. Där borde gå ut varning för denna osmidiga firma. Respektlöst och nonchalant bemötande av faktureringen och ersättning är bara att glömma. De loggar inte heller när felsökning kontaktas.

13 septembre 2024
Avis spontané

Efter nästan 2 veckor sedan inflytt har…

Efter nästan 2 veckor sedan inflytt har de ännu inte lyckats koppla på internet i min lägenhet med centralt läge och nyproducerat. När man ringer deras sk kundservice så blir man allt annat än imponerad. Dessutom låser ”porten” och vidhåller uppsägningstiden så jag inte kan välja annan leverantör.

11 septembre 2024
Avis spontané

Kundtjänsten verkar inte intresserad …

Kundtjänsten verkar inte intresserad av att lösa enkla ärenden då man mailar in.

Väntetiden är en halv vecka minst på att få ett oengagerat svar såsom "fungerar det inte?" och sen måste man svara igen på mailet och en vänta en halv vecka + helg igen innan nästa svar kommer och ber en ringa istället. Ärendet är hur enkelt som helst men till synes helt omöjligt att få hjälp med...

Känns så hopplöst... välj en annan leverantör...
Jag kommer säga upp rubbet.

19 août 2024

Oseriöst företag

Fick ett mejl att det inte längre skulle gå att se betalkanaler via antenn. Då vi inte har möjlighet/eller vill skaffa internet i vår stuga ringde jag för att säga upp abonnemanget. Skulle fungera till sista december. Boxer meddelade då att jag skulle få betala även januari trots att det då är svart i rutan pga detta oseriösa blufföretag. Ett litet råd: Undvik!

26 août 2024

Jättenöjd

Jag har alltid varit toppennöjd med boxer, ända sedan jag tog emot via antenn till nu med tv-hub.
Idag ville jag byta ut min "gamla" tv-hub till den nya mindre. Inga problem, helt gratis. När jag hade problem att betala i somras pga strul med jobb så var det inga problem utan man var flexibla tills det ordnade upp sig.

13 août 2024

Helt opålitlig kundtjänst

Helt opålitlig kundtjänst. Har lagt ner åtskilliga timmar och dagar åt att få ett och samma problem löst.
Jag har pratat med en chef på Boxer som lovade att fixa men ack även det utan resultat. Att det ska vara så svårt att fixa ett abonnemang.. Om ni kan välja annan leverantör så gör det!!

12 août 2024