Brillen24.be Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

klantservice telefonisch niet bereikbaar. Kan het voorschrift niet uploaden moet het manueel ingeven wat voor mij chinees is. Ik ken al die termen niet en wat ze vragen staat ook niet op mijn voorsc... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Beste Wanneer wordt ik terugbetaald voor mijn 2 laatste bestellingen: Deze zijn al bij jullie meer als een week geleden toegekomen. Ik heb ook al enkele malen een mail gedaan zonder dat ik react... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige brillen én de enige webshop die ook multifocale brillen verkoopt. Ik ben in afwachting van mijn derde exemplaar bij brillen24. Deze keer gekozen voor een xl-montuur. Beetje gokje maar ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een bril op sterkte heb gekocht voor €30, thuis geleverd... Montuurtje voelt solide aan en glazen zijn spot-on! Prachtige website met meer dan genoeg keuze. Heb d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Marktleider in Europa van ONLINE brillenverkoop aan scherpe prijzen! Ons doel : kwaliteitsvolle bril tegen de laagste prijs! Ons aanbod verslaat alle concurrenten op de markt en heeft zich al bewezen in Europa: een lage prijs inclusief glazen op sterkte en diverse behandelingen. Wilt u niet teveel betalen? Wij bieden u de oplossing!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Positieve ervaring.

Vlotte levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel keuze qua monturen en glazen die juist gemonteerd worden

15 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ja ik weet het niet hoor

4 februari heb ik een bril bij dit bedrijf besteld, met het ordernummer #200765416. Ik heb de betaling via PayPal gedaan. Ik heb per ongeluk op de Belgische site besteld terwijl ik in Nederland woon maar dat zou geen probleem moeten zijn.

Ik heb inmiddels een bevestigingsmail ontvangen met informatie, maar in die mail staat dat ik een tweede e-mail zou moeten ontvangen ter bevestiging van de betaling. Tot op heden heb ik deze tweede e-mail nog niet ontvangen.

Ik heb ook meerdere mailtjes gestuurd en vaak geprobeerd te bellen, maar na elke keer 40minuten in de wacht te staan gaf ik het op wat me logisch lijkt…

Ik weet niet of er iets mis is gegaan met de verwerking of dat het gewoon wat langer duurt.

Graag hoop ik op een reactie waar ik iets aan heb.

4 février 2025

Beste,

Onze excuses voor het ongemak.
Onze lijnen zijn enkel open tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00.

Bij het nakijken van uw bestelling zien we dat u intussen tijd verder op de hoogte gebracht werd in verband met uw bestelling.

Indien we u nog met iets anders kunnen verder helpen gelieve ons te contacteren.

Matt-klantenservice Brillen24

December 2024 bril besteld

December 2024 bril besteld, op tijd geleverd en goede kwaliteit. In januari 2025, 2 brillen besteld en door mijn fout geen emails ontvangen. Keurig rechtgetrokken door de medewerker brillen 24 tnx

4 février 2025

Bestaat dit bedrijf nog?

Na het plaatsen van een bestelling heb ik meermaals geprobeerd contact op te nemen met dit bedrijf, zowel per e-mail als telefonisch. Helaas krijg ik nooit enig antwoord.

Ik wil nu mijn account bij hen laten verwijderen, maar ook op deze verzoeken reageren ze niet. Het gebrek aan communicatie is ronduit frustrerend en onprofessioneel.

In mijn ogen lijkt het erop dat dit bedrijf mogelijk failliet is of simpelweg niet meer functioneert.

Best dit bedrijf te vermijden.

Bestelling : #200733917 (ondertussen gecancelled)

30 janvier 2025

Beste,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Zou u ons juist uw e-mailadres of ordernummer kunnen melden?

Wij zullen dit verder voor u nakijken.

Degelijke prijs-kwaliteit

Degelijke prijs-kwaliteit, grote keuze

20 décembre 2024

Beste mevrouw Anneessens,

Bedankt voor de positieve feedback.

Klantendienst Brillen24

Noté 1 sur 5 étoiles

DOE GEEN ZAKEN MET DEZE MENSEN!

Compleet verkakte ervaring. Geen terugbetaling van een bril die ik heb teruggestuurd, die sinds 20 december al bij hun is aangekomen. Geen antwoord op mijn emails of telefoontjes (er is niemand aan de lijn, gewoon een stemmetjes die zegt dat de volgende vrije lijn voor je beschibaar is - blablabla). Doe ABSOLUUT GEEN ZAKEN MET DEZE FRAUDEURS! Zeg niet dat ik jullie niet heb gewaarschuwd.

20 décembre 2024

Beste,

Zou u ons juist een ordernummer kunnen vermelden zodat wij dit voor u kunnen nakijken?

Volledig onbereikbaar

Meer dan een maand geleden twee brillen besteld. Ondanks duidelijke aangeven bij de bestelling welke bril een leesbril was en welke een vertebril werd de bestelling toch "on hold" gezet vanwege het "ontbreken" van deze informatie. Ondertussen meerdere mails gestuurd en proberen te bellen (op zowel 0800 als 02 nummer). Er is simpelweg niemand bereikbaar. Maar ik blijf wel herinneringen krijgen dat ik moet antwoorden. Om compleet gek van te worden. Voorheen nooit problemen gehad, maar deze keer is het erbarmelijk.

Mvg

Ingmar

Ordernummer #200731408

Beste meneer/mevrouw Verelst,

Bij het nakijken van uw bestelling zien wij dat u hier helaas geen extra informatie bij vermeld had.
We hebben in tussen tijd wel uw mail goed ontvangen en de productie werd reeds gestart.

Onze oprechte excuses voor de vertragingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

een maand geleden een bril besteld bij…

een maand geleden een bril besteld bij brillen24.be, nog steeds niets ontvangen … al uren aan de klantenservice gewacht maar krijg niemand aan de lijn, al enkele mails verstuurd, deze worden ook niet beantwoord!
ordernummer: 200732361

Beste mevrouw van Lierde,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Wij hebben uw bestelling laten nakijken en er zal contact met u opgenomen worden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer een bestelling…

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst.
Een bril tegen deze prijs met een levertijd van 18 dagen is gewoon fantastisch.
Multifocale glazen voldoen perfect aan de verwachting.
Ik bestel nog.

Beste meneer/mevrouw Samyn,

Bedankt voor de positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop.

zoals altijd zeer tevreden

Het is de 4de keer dat ik bij jullie een bril aanschaf en altijd ben ik zeer goed geholpen en was alles prima in orde.

31 octobre 2024

Beste meneer Laridon,

Bedankt voor uw positieve feedback
We zijn blij u als vaste klant te hebben.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles verliep naar wens

Alles verliep naar wens

23 octobre 2024

Beste meneer/mevrouw de Bruyn,

Bedankt voor de positieve feedback
We zijn blij te horen dat alles naar wens verliep.

Noté 1 sur 5 étoiles

wacht al weken op mijn bril IS DE…

wacht al weken op mijn bril IS DE SLECHTSE ERVARING bij aankoop via webside meer uren vekloot dan het waard is beter naar de winkel gaan heb je persoon dien u antwoord nu is het woorden in de lucht maar zal contact nemen met PERS zodat ook de hulp die er niet komt ook gekend wordt!!!!!!!

17 octobre 2024

Beste meneer Jeurgen,

Onze excuses voor het ongemak.
Zou u ons juist uw order nummer kunnen vermelden zodat wij dit voor u kunnen nakijken?

Helpdesk is top!

21 août 2024

Beste mevrouw de Stercke,

Bedankt voor uw positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Geweldig initiatief

Brillen24 is een geweldig initiatief, dat alle onnodige marge uit de brillenketen haalt. Het is betrouwbaar, redelijk snel en met een ruime keus. Ik bestel nu zo'n 5 jaar al mijn brillen, inclusief multifocaal, zonnenbrillen op sterkte, etc. en het heeft met al meer duizend euro bespaard. Top, top, top.

26 août 2024

Beste meneer Frijlink,

Bedankt voor uw positieve feedback.
We zijn blij om u al jaren als kant te mogen hebben.

Klantenservice Brillen24

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus