Brillen24.be Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

klantservice telefonisch niet bereikbaar. Kan het voorschrift niet uploaden moet het manueel ingeven wat voor mij chinees is. Ik ken al die termen niet en wat ze vragen staat ook niet op mijn voorsc... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Beste Wanneer wordt ik terugbetaald voor mijn 2 laatste bestellingen: Deze zijn al bij jullie meer als een week geleden toegekomen. Ik heb ook al enkele malen een mail gedaan zonder dat ik react... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige brillen én de enige webshop die ook multifocale brillen verkoopt. Ik ben in afwachting van mijn derde exemplaar bij brillen24. Deze keer gekozen voor een xl-montuur. Beetje gokje maar ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een bril op sterkte heb gekocht voor €30, thuis geleverd... Montuurtje voelt solide aan en glazen zijn spot-on! Prachtige website met meer dan genoeg keuze. Heb d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Marktleider in Europa van ONLINE brillenverkoop aan scherpe prijzen! Ons doel : kwaliteitsvolle bril tegen de laagste prijs! Ons aanbod verslaat alle concurrenten op de markt en heeft zich al bewezen in Europa: een lage prijs inclusief glazen op sterkte en diverse behandelingen. Wilt u niet teveel betalen? Wij bieden u de oplossing!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tevreden klant

Ik heb in de loop der jaren al een 4-tal brillen besteld bij Brillen24, en ik ben er steeds tevreden over. Bij de laatste bestelling had men zich van kleur vergist, maar dit werd zonder problemen en snel opgelost.

30 mars 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de brillen.

Niet online passen

In tegenstelling tot vroeger kan je niet meer online passen. Er zijn alternatieven genoeg die dit wel aanbieden.

3 mars 2023

Beste meneer Decaestecker,

Dit is nog steeds mogelijk.
U hoeft enkel op het camera icoon te klikken rechtsboven de afbeelding van het montuur.

2 brillen gekocht

2 brillen gekocht, beide zijn snel geleverd (10 dagen) en zijn prima

de ene bril met standaard glazen, die zijn goed ontspiegeld
de tweede bril met verdunde glazen, superontspiegeling en UV bescherming voor slechts 25 euro extra

14 janvier 2023

Beste meneer Naert,

Bedankt voor de positieve feedback.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Nog een fijne dag toegewenst.

Erbarmelijk service

Bellen ? Je komt er gewoon niet in. Niemand neemt op. Een mail beantwoorden over mijn bestelling wordt ook niet gedaan.
Ik heb 1 van mijn 3 brillen ontvangen. Op de 2 andere wacht ik nog steeds. 8 weken wacht ik al.

24 août 2022

Beste mevrouw de Witte,

Bij het nakijken van uw bestelling zien we dat de 2 brillen die u besteld heeft niet voorradig zijn.
U kan dit zelf ook zien op de website voor u uw bestelling plaatst.

We zien dat er een navraag gedaan werd voor een datum wanneer de monturen zouden toekomen.

Van zodra wij hier een antwoord op ontvangen hebben wordt u verder op de hoogte gebracht.

terugbetaling

Beste

Wanneer wordt ik terugbetaald voor mijn 2 laatste bestellingen:
Deze zijn al bij jullie meer als een week geleden toegekomen. Ik heb ook al enkele malen een mail gedaan zonder dat ik reactie terug krijg. Van mijn laatste bestelling heb ik zelfs geen bevesting gekregen dat jullie deze hebben ontvangen terwijl ik kan zien dat ie wel geleverd is bij jullie.

Zouden jullie mij aub kunnen verder helpen.

19 août 2022

Beste,

Door de drukte kan het zijn dat u iets langer op een antwoord moet wachten helaas bij de mails.

Van zodra alle voorafgaande mails beantwoord zijn zal uw mail ook beantwoord worden.

Zou u ons juist even uw bestelnummer kunnen geven zodat wij dit voor u verder kunnen nakijken?

Noté 2 sur 5 étoiles

Geen goede service

Ordernummer: WP-200187825

Geen goede service
Klantendienst niet bereikbaar
Werken maar 3 dagen
Alleen als je via duitsland belt krijg je antwoord
Bril terug gestuurd op 5 juli daarna tig mailtjes gestuurd GEEN ANTWOORD
Geen nieuwe bril gekregen
Moest zelf nieuwe bestellen
Prijs verhoogd van 160 naar 180 . 20 euro als straf omdat zij zaken niet goed regelen
Dat noem ik geen service
Geld nog steeds niet terug ontvangen
Op 5 aug bevestiging dat het teruggestort zou worden. Vandaag 18 augustus nog niets
Inmiddels op 24 augustus geld ontvangen

19 août 2022

Beste,

Bij het nakijken van uw bestelling zien we dat we u de retour verzonden heeft op 05/08 en op 14/07 hebben wij deze ontvangen.
De terugbetaling wordt pas genoteerd wanneer wij uw retour ontvangen.

Bij het nakijken van de terugbetaling zien we dat deze op 19/08 uitgevoerd werd, dat was dus 5 dagen nadat we uw retour ontvangen hebben.

Er werd ook duidelijk vermeld dat een terugbetaling binnen de week uitgevoerd wordt.

Indien de prijs hoger is als oorspronkelijk kan u dit ook gewoon vermelden en dan ontvangt u een kortingscode zodat u toch zeker niet meer hoeft te betalen.

Great prices

Great prices. I am pleased with the discounts because I could purchase two pairs of glasses instead of one. I had to pay a little extra but it's worth it - especially with lovely customer service. Thanks!

9 août 2022

Dear Mr. Jacobs,

Thank you for the positive feedback.
We are glad to hear that you are satisfied with the glasses and customer service.

Wishing you much enjoyment from your order.

Kind regards,
Customer Service Brillen24

Rampzalige service.

Rampzalige service.
Onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Mails worden naast de kwestie beantwoord. Bestelling staat na een week nog steeds op 'shipment created'.
De (klanten)service is met andere woorden een regelrechte ramp.

4 juillet 2022

Beste mevrouw Spreuwers,

Wij hebben dit voor u nagekeken en u heeft ons deze ochtend gemaild over uw zending. Binnen de 40 minuten hebben wij u hierover bericht:

Today 12:36
Beste,

Ja, de bril is al verzonden maar pas als het pakketje de douane is gepasseerd wordt er een nieuwe update geplaatst
door DHL. En zodra deze wordt overgedragen aan dhlParcel wordt er ook een update op
hun site geplaatst.

Een fijne dag toegewenst!
Met vriendelijke groet.

Klantendienst Brillen24

Telefonisch is het erg druk, vandaar dat u er moeilijk doorheen kan komen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Indien u nog vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren op support@brillen24.be.

Geen klantenservice

Bestelling geplaatst én betaald bij brillen24 omdat we de brillen nog voor onze vakantie hoopten te ontvangen. Ik krijg geen orderbevestiging via mail. In mijn account verschijnt na een paar minuten de melding dat mijn bestelling geannuleerd is. Het geld is wél van mijn rekening. De klantendienst zegt dat er een IT probleem is en dat ik mijn bestelling opnieuw moet plaatsen én betalen (via een andere betaalmethode dan nog, zodat ík hun IT probleem omzeil). Het reeds betaalde bedrag zou na een paar dagen automatisch teruggestort worden (als zich daar geen IT probleem voordoet natuurlijk…). Dit vind ik geen klantvriendelijke oplossing, gezien het feit dat het hun eigen fout is en dat ik niet dubbel ga betalen voordat ik weet dat ik mijn geld effectief terugkrijg. Ik vraag hen dan ook vriendelijk de bestelling opnieuw te activeren of plaatsen. Ze antwoorden mij dat dat niet kan. Maar ondertussen krijg ik opeens wél een orderbevestiging via e-mail. In mijn account staat nog steeds dat mijn order geannuleerd is. Ik weet dus niet of ik mijn brillen nog ga ontvangen. Ze weten het daar volgens mij zélf niet meer. Gevolg: ik kan geen nieuwe brillen meer bestellen, want straks heb ik alles dubbel in huis… En dan is het nog afwachten of ik mijn geld effectief ga terugzien. Vooral wegblijven hier!! Dat ga ik in het vervolg zeker ook doen.

30 juin 2022

Beste,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Bij het nakijken van uw bestelling zien we dat u wel op de hoogte gebracht bent dat deze bestelling wel degelijk geannuleerd is en u deze dus helaas niet meer zult ontvangen.

We begrijpen volkomen dat u geen nieuwe bestelling zou willen plaatsen voor u uw geld terug ontvangen zou hebben.
De terugbetaling werd direct uitgevoerd maar dit duurt maximum 2-3 werkdagen voor u dit op uw rekening terug vindt.
Buiten bij betalingen via PayPal daarbij kan u de terugbetaling direct terug op uw account zien.

Zoals eerder vernoemd zouden wij u met veel plezier verder willen helpen maar het is helaas niet mogelijk om een geannuleerde bestelling weer te activeren.

Wanneer u een nieuwe bestelling zou plaatsen kunnen wij wel alle gegevens overnemen vanuit uw vorige bestelling zodat u dit niet meer hoeft in te voeren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Indien we u toch nog met iets verder zouden kunnen helpen mag u ons steeds contacteren.

Altijd zeer tevreden 🤗

Altijd zeer tevreden 🤗🤗

12 juin 2022

Beste mevrouw Beuckelaers,

Bedankt voor uw positieve feedback.
Veel genot van uw bestelling toegewenst.

Geachte medewerker

Geachte medewerker

Ik heb een omruiling aangevraagd met de juiste dioptrie in het rechtse glas. U had een verkeerde dioptrie afgeleverd in mijn bestelde bri.

Nog even een cliëntele opmerking: ik vind, wanneer u een vergissing hebt gemaakt in de aflevering van uw product, namelijk de verkeerde dioptrie in één glas afgeleverd, u wel uw verontschuldigingen mag aanbieden. Dit is een minimale cliëntele tegemoedkoming en een respectvolle burgerlijke erkentelijkheid die u nog verschuldigd bent aan mij. Ik heb daarom een extra afspraak gemaakt bij de oogarts, een consultatie verricht, een betaling uitgevoerd, mijn tijd gegeven aan het vervoer om uw foute aflevering te behelpen én de tijd genomen om u op de hoogte te stellen van alle details.

13 avril 2022

Beste meneer Verbist,

Wij hebben dit voor u nagekeken en op 08.04 hebben wij bericht van u ontvangen over dit probleem. Dezelfde dag hebben u
een retourticket doorgestuurd om dit na te kijken en vervolgens een nieuwe bril voor u in productie te zetten.

Helaas hebben wij de geroutineerde bril nog niet ontvangen, zodra dit is gebeurd ontvangt u uiteraard bericht van ons.

Onze excuses voor de verwarring en over het feit dat u het gevoel heeft dat wij het niet naar vinden. Maar dit
is uiteraard zeer vervelend voor u en wij betreuren dit ter zeerste.

Zodra wij de bril hebben ontvangen, wordt u hierover bericht.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Een fijne dag toegewenst

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service en goede prijs

23 novembre 2021

Beste mevrouw Artois,

Bedankt voor uw positieve feedback.
Veel genot van uw bestelling toegewenst.

Noté 4 sur 5 étoiles

Eerlijk en juiste beschrijving van de…

Eerlijk en juiste beschrijving van de brillen en juiste levering van wat je besteld hebt

19 novembre 2021

Beste meneer Borremans,

Bedankt voor de positieve feedback.
Geniet van uw bestelling.

Nog een fijne dag toegewenst.

Perfect en goedkoop

Al jaren klant en meerdere brillen gekocht. Steeds perfect en goedkoop.

9 novembre 2021

Beste meneer Maes,

Bedankt voor uw review en uw vertrouwen in Brillen24.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Noté 4 sur 5 étoiles

Bril met dubbele focus en armatuur.

Bril met dubbele focus en armatuur.
Prijs was heel goed. De kwaliteit is OK.
Belangrijkste nadeel van de bril is dat voor de "leesfunctie" de bril enkel in het midden een scherp beeld geeft. Naar de zijkanten toe klopt de vergroting niet meer.

26 octobre 2021

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback, en fijn om te lezen dat de bril u bevalt. Indien
u nog problemen ondervindt met de glazen kunt u ons altijd contacteren en wij zullen uiteraard een passende oplossing hiervoor vinden.

support@brillen24.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Niets laten weten dat ze zaten te wachten op een voorschrift.

Ik had een Bril besteld en onmiddellijk betaald. Ik heb 3 weken gewacht en dan toch eens gebeld. Bleek dat ze zaten te wachten op een voorschrift. Ze hebben me dat nooit laten weten. Echt onprofessioneel. Ik heb geen voorschrift maar mijn ogen laten opmeten bij een opticien en heb daarmee keurig al de gegevens ingevuld.

17 septembre 2021

Beste meneer Gillis,

Bij het nakijken van uw bestelling zien wij dat we u onderstaande mail op 27 augustus (1 dag na u bestelling) verzonden hebben.

Beste klant, Het blijkt dat u geen voorschrift heeft bijgevoegd. Kunt u deze alsnog naar ons doorsturen? Indien u dit niet doet, vervalt uw garantie op de glazen. Uw bestelling blijft gepauzeerd in afwachting van uw antwoord. Met vriendelijke groet, Matt-klantendienst Brillen24

We hebben dit naar u mail adres verzonden en in uw account gezet.

Helaas hadden wij hier tot op vandaag nog geen antwoord op ontvangen waardoor deze bestelling nog niet geactiveerd werd.
Na dat we uw mail vandaag ontvangen hadden hebben we dan ook meteen uw bestelling geactiveerd.

Met vriendelijke groet, Klantendienst Brillen24

tevreden

Tevreden over de aankoop en levering

20 avril 2021

Beste mevrouw Wens,

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bril.
Veel plezier ermee!

Kwalitatief uitstekend product.

Kwalitatief uitstekend product.
Alles verliep zoals gepland en beloofd was.
Levering duurde wel enkele weken maar dat was zo voorzien en normaal vermits de glazen speciaal gemaakt moesten worden.

19 avril 2021

Beste meneer Bastiaensen,

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bril,
veel plezier ermee!

Mooie bril

Mooie bril, licht montuur, doch glas te klein geslepen, valt er regelmatig uit.

19 avril 2021

Beste meneer Huybrechts,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen, is het mogelijk om ons een e-mail hierover te sturen naar onze klantendienst:
support@brillen24.be

Wij zullen z.s.m. een oplossing hiervoor aanbieden. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus