Brøndum Elektro Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Fik varerne til tiden, dog med en mindre pakkefejl, den blev lynhurtigt rettet op på 2 dage. Det er service når det er bedst, kan varmt anbefale Brøndum Elektro, de ved hvad kundeservice er.

Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus

1. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De sælger kul der brænder af på ingen tid. ØV.

Købte nogle kul til min hækkeklipper Black og Decker. fik dem monteret, men de brændte af i løbet af 45 min. Slidt op. Ikke det jeg havde forventet. skrev til firmaet, men fik at vide: Det er din egen skyld! Der var ikke megen hjælp at hente. Lad være med at købe kul der, det er nogle billige kinisiske de har fået fat i. ØV. Men dejligt at se på trust pilot at de fleste er tilfredse.

9 août 2017

Godt og Hurtigt

Fik svar på spørgsmål inden for 2 dage. Bestilte kl. 10:30, mindre end en time efter fik jeg besked om, at varerne ville blive afsendt samme dag, og dagen efter modtog jeg dem :). Og hvad der ville have kostet mig næsten 1000 kr. et andet sted, kostede kun 600 kr. hos Brøndum Elektro. Fedt :)

21 juillet 2017

Bestilte et sæt kul til min Dewalt …

Bestilte et sæt kul til min Dewalt boremaskine i søndags, fik besked mandag kl. 10. at varen var sendt, tirsdag kunne jeg så hente min vare på posthuset. Alt i alt en fantastisk service, stor ros til Brøndum Elektro, kan kun anbefales til andre. Tak.

30 mai 2017

Ualmindeligt hjælpsomme hos Brøndum Elektro

Jeg manglede en fryserskuffe til min lille fryser og kunne ikke finde en ny på nettet. Peter hos Brøndum Elektro var hurtig til at svare og finde den rigtige skuffe til mig, da jeg langt om længe fandt det rigtige produktnummer.

Inden jeg fik bestilt, fik jeg brug for en rist til min kombiovn. Peter kunne igen hjælpe med at finde ud af, om det var bedst med en ny drejetallerken eller en ny rist, så de dele, jeg havde hjemme, passede sammen. Brøndum Elektro var i dialog med Whirlpool og allerede inden ordren fik jeg besked om, at levering nok først kunne ske om 2-3 uger, da Whirlpool selv skulle have delen hjem. Nu er ordren lagt.

Det kan godt være, at hjemmesiden ikke er den smukkeste eller mest moderne, men kundeservicen har jeg ikke oplevet bedre i en netbutik, der handler med reservedele.

/Kristian

13 décembre 2016

Super Butik, fremragende service

Super Service, købte 2 hængsler til Voss ovnlåge marts 2015.
Men nu kunne ovnlågen ikke lukke ordenlig igen.
Ringede og fik en venlig mand, som mente de også skulle holde længere tid. Samtidig bestilte jeg også 2 glasholder til ovnlågen, da den ene var gået i stykker. Ingen varer var på lager, men jeg skulle forvente ca. en uge.
Efter 3 dage kom de med posten.
Men det bedste. Fik en faktura på 0 Kr. også det ekstra jeg bestilte.
Se det er god service, og mange tak for det.
Kan kun anbefale Brøndum Elektro.

Jørgen Thomsen
Rødekro

11 août 2016

Hurtig og effektiv service

Spurgte om en reservedel og fik lynhurtigt svar på trods af ferieperiode.

Bestilte reservedelen 19/7 og modtog den 20/7.

Upåklageligt!

21 juillet 2016

Dårlig service og ingen modtagelse af varer

Sikke en dårlig service. Efter en måned har jeg stadig ikke modtaget varen. Da jeg forhørte mig, hvor mine varer blev af fik jeg afvide, at den skulle fremsendes fra USA. To uger senere, da jeg ringede fik jeg af vide, at varerne sad fast i tolden. Jeg er naturligvis ked af, hvis Brøndum-Elektro har været uheldige i min situation. I det mindste kan man dog på eget initiativ informere sine kunder. 2-4 dages leveringstid er nu afløst af 30 dage og jeg har dermed valgt at annullere ordren.

5 mai 2016

Kan anbefales

Bestilte en vare ud fra modelnummeret på vaskemaskinen . Fik den rigtige vare samt en hurtig levering, til den billigste pris

10 avril 2015

Forkert vare leveret og ikke hurtig feedback på mail

Bestilte 2 pærer til ovn og et beslag til køleskab. Efter noget korrespondance frem og tilbage, samt en rykker for info, blev de rette varer oprettet i systemet. Leverancen trak ud, men det skyldes post danmark. På trods af at jeg oplyste model på ovn, er den ene pære forkert. Beslag til køleskab kunne ikke monteres, men det skyldes leverandøren, som havde vedlagt nolge skruer, som umuligt kunne monteres med normale bits. Men med fingersnilde og en boremaskine lykkedes det.

6 mars 2015

Hurtig Levering

Bestilte reservedele til komfur om eftermiddagen.
Pakken kunne afhentes næste dag ved 10-tiden.
Kan ikke gå hurtigere.

11 novembre 2014

Dårlig service

Købte en rem til en buskrydder og da nummeret på remmen ikke var det samme som den originale mailede jeg og de bekræftede at de to remme er ens, det er de ikke ! Den nye er lidt kortere ( meget lidt ) men nok til at rem og rem hjul holdt ca. 15 minutter :( da vi derefter ringede til Brøndum Elektro var der intet at snakke om i deres optik passer remmen ? Så tak for pengene i har nu en defekt rem og et defekt rem hjul . Aldrig igen !

3 juin 2014

Perfekt handel

Købte varmelegeme til vaskemaskine. Jeg bestilt det kl 08.26 - 7 timer senere var det afsendt. Samtidig havde de laveste netpris - 70 kr lavere end andre hjemmesider.

3 mars 2014