Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus
Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Voir plus
Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker
Coordonnées de contact
Tagtækkervej 21, 8800, Viborg, Danemark
- www.broendum-elektro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super kundeservice og lave priser
Jeg skulle bruge en reservedel til min espressomaskine, men kunne kun finde den til overpris, eller hos webshops med tvivlsom Trustpilot-rating.
Brøndum Elektro havde den ikke i deres webshop, men jeg skrev en mail for at høre, om de kunne få den hjem.
Allerede inden for 5 minutter fik jeg svar om, at de godt kunne skaffe den – og til en pris på niveau med de allerbilligste.
Tre dage senere havde jeg reservedelen.
hej jeg bestrel et varmelegeme sørdag…
hej jeg bestrel et varmelegeme sørdag og det kom onsdag med gls supe find
Fantastisk service.
Sendte en mail med produktoplysninger, fik samme et link, hvor jeg kunne bestille reservedelen.
Modtog delen, der viste sig at, at den ikke passede.
Kontaktede firmaet, der kunne se, at det var en fejl.
Fik oplyst, at jeg fik en returlabel, modtog den en time efter henvendelsen.
De villle sendenden korrekte del.
Hurtig og fantastisk service.
Meget hurtig og præcist svar på…
Meget hurtig og præcist svar på forespørgsel
Super service! Fik også hurtigt mine penge retur da jeg havde fået bestilt en forkert reservedel som jeg returnerede. Og de købte ting passede perfekt. Dem bruger jeg næste gang!
Hurtig og god service
Super god service. Havde fået bestilt en reservedel til min køkkenmaskine, som desværre ikke passede. Rasmus fra Brøndum var hurtig til at svare og forsøge at finde en løsning, sågar sende en en anden del, som måske ville passe bedre. Desværre lykkedes det ikke, og jeg får refunderet mine penge uden ekstra omkostninger.
Fantastisk services og hurtigt levering
Fantastisk services og hurtigt levering
Havde blot brug for en lille reservedel til tørretumbler, men jeg fik hurtigt svar på e-mails og telefon. Vil gerne handle igen her - og kan 100% anbefales.
God oplevelse!
Super hurtig levering
Bestilte en låge til mit køle/fryseskab. Super hurtig levering og rimelige billige priser. Endda noget billigere end andre steder. Kan kun anbefale.
Varerne kan ikke returneres
Reservedele til køkkenmaskiner passer ikke, selvom det står i produkt beskrivelsen.
Når man prøver at sende varerne retur, er der ingen der svar på mails og ingen retur seddel var vedlagt forsendelsen. Jeg har forsøgt at kontakte dem telefonisk og fik oplyst en anden mail adresse, hvilken hellere ikke besvarer mine mails.
Dårlig kundeservice!
Det kan vist ikke gøres bedre.
Fik varer leveret på under 24 timer.
Kort, præcist, korrekt.
Det kan vist ikke gøres bedre.
Bestilte en ny pakning til oven
Bestilte en ny pakning til oven. Desværre knækkede den nye pakning efter blot 2 uger, formentlig fabrikationsfejl. Kontaktede Brøndum som uden ævl og kævl omgående tilbød at sende en ny uden beregning. Den nye pakning ankom med GLS blot 22 timer senere.
SUPER SERVICE.
Fik svar for min henvendele ifm…
Fik svar for min henvendele ifm forespørgsmål
So i ordered parts from the website
So i ordered parts from the website
2024-12-02
The parts is being sent from Denmark to Sweden today 2024-12-10
They told me it hopefully Will arrive in a couple of days. So if i am lucky i Will have them by Friday the 13 of december!!!
Or maybe 16 or 17 of december.
So 12-16 days
I am not happy about this!
Reflections?
Gav ikke tilbage meling
Jeg har bestilt en kontakt, men kom aldrig så kontaktet dem og fik en undskyldning og den var undgået og de ikke kunne skaffe den. Så får nok ført mine penge om 14 dage mere da de er låst i banken. De kunne de godt have givet besked om. Spild af min tid.
Øv da. Intet er sket
Øv da. Det startede så godt.
Lavede en web ordre lørdag. 30 min efter. Din pakke er anmeldt til GLS.
Nu er det onsdag middag. Ikke en skid er sket …. Virkelig øv
Fantastisk service
Spørger telefonisk efter en adapter til min nye køkkenmaskine. Jeg bestiller og 2 dage efter er den fremme. Æv den var forkert. Ringede igen og det ville blive undersøgt om noget nyt var kommet frem.
Dagen efter: “har fundet den rigtige adapter, bestiller den hjem og sender til dig, du beholder bare den forkerte”
3 dage efter var den rigtige fremme uden yderligere betaling. Se det kalder jeg service
L’expérience Trustpilot