Brøndum Elektro Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus

Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Voir plus

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus

1. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bæredygtighed

Hurtig levering, god service, fair pris, originalt kvalitetsprodukt, men vigtigst: Jeg fandt reservedelen til et produkt som sikkert kan bruges 10 år endnu istedet for at blive kasseret. Bæredygtig løsning.

8 octobre 2024

Klar anbefaling herfra

Bestilte nyt varmelegeme til mit ovnen i mit komfur. Fornuftig pris, hurtig levering og vare som beskrevet.

Jeg takker mange gange :-) Kommer bestemt tilbage næste gang jeg skal bruge stumper til mine hvidevarer.

4 octobre 2024

Jeg mangle en ny pakning til min…

Jeg mangle en ny pakning til min ovnlåge, kunne ikke rigtig finde en der passede. Så ringede jeg, en super service fra den medarbejder der tog telefonen.Han fik information om hvilken ovn det var og efter max 2 min havde han nummeret så jeg selv kunne bestille den på deres hjemmeside.
Et døgn efter fik jeg den og den passede bare.
Bedre service kan man ikke ønske.
Tak for hjælpen

16 septembre 2024

Hurtigt levering 👍

Hurtigt levering 👍

Brøndum Elektro havde netop de 2 ting som vi stå og mangler til vores Dewalt tykkelseshøvl.

Brugervenlig og overskuelig hjemmeside og fair priser. 👍
Vil helst sikker bruge dem igen.

26 août 2024

Alt godt

Alt godt. Købte food-processorer reservedele til Kenwood røremaskine. Bestilt mandag aften modtaget onsdag.

29 août 2024

Afløbspumperne var gået i vores…

Afløbspumperne var gået i vores vaskemaskine. Jeg ringede ind for at få hjælp til bestilling af de rigtige pumper.
Rasmus fandt dem til mig, jeg bestilte dem og hyrede en hvidevaremontør til at skifte dem.

Da han havde skilt maskinen af, viste det sig, at det var de forkerte pumper.
Jeg ringede til Rasmus, som beklagede det mange gange. Producenten havde oplyst noget forkert, men Rasmus tilbød at sende de rigtige til os uden beregning, da vi havde betalt for en montør, som så skulle bookes endnu engang.

Fantastisk service, man absolut ikke får altid og en meget flot måde at løse situationen på.

8 août 2024

Havde sendt min rundsav til reparation…

Havde sendt min rundsav til reparation ved Brøndum elektro og fik af vide at de havde travlt og at det vil tage hele 4 uger. Da jeg modtager min rundsav efter 4 uger er der absolut ingenting lavet ved den på trods af at de sagde der var en fejl. Så til kommende kunder, lad vær med at spilde jeres tid på Brøndum elektro.

31 mai 2024

Wow hvor en god hjælp.

Wow hvor en god hjælp.
En anden firma gav op efter en uge og sagde det var udgået.
Så prøvede jeg Brøndum elektro og de fandt hurtigt en løsning
Tak for hjælpen

27 novembre 2023

reservedel til en Kenwod…

Manglede en reservedel til en Kenwod maskine. De havde desværre ikke delen da den var udgået, men der blev ydet stor og venlig service med at prøve at finde en anden der evt kunne passe, samt med mulighed for at prøve og se om den evt. kunne bruges

23 novembre 2023

Beställde en 25w lampa de hade inte den…

Beställde en 25w lampa de hade inte den så valde själva att skicka en 20w lampa till mig utan att säga till......

Påpekade detta ingen som helst fråga om ekonimisk ersätta eller retur av den felaktiga lampan....

Skumt sätt att bete sig.

13 octobre 2023

God og hurtig

Jeg købte ventil til vaskemaskine, efter 8 md. var den defekt.
Blev byttet på garantien uden nogen problemer og modtaget dagen efter, flot

29 septembre 2023

Snorlige bekræftelse

Snorlige bekræftelse, afsendelse og modtagelse førstkommende hverdag.
Derudover er jeg vild med at kunne få et gearhjul til 200 kr og så, med en youtube video på skærmen, reparere min Kitchenaid mixer. Fedt at et firma som Brøndum Elektro eksisterer og kan levere stumperne og det er så meget op i tiden med et opgør mod smid-væk kulturen.

1 septembre 2023