Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus
Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Voir plus
Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker
Coordonnées de contact
Tagtækkervej 21, 8800, Viborg, Danemark
- www.broendum-elektro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering og nem hjemmeside
Det gik hurtigt! :) Pænt pakket ind, alt i orden

Réponse de Brøndum Elektro
Jeg har kun positive ord at sige.
Jeg har kun positive ord at sige om dette firma, og det er ikke sidste gang jeg bruger dem. Syntes at det gik hurtigt med at det nåede frem. Kullene passede ikke til maskinen.
Et produkt nummer og wupti, så var de sendt.
Mangler man reservedele til elværktøj, så det Brøndum Elektro der har det.

Réponse de Brøndum Elektro
Havde en reklamation på en vare som der…
Havde en reklamation på en vare som der desværre også tidligere havde været en reklamation på. Alligevel har jeg begge gange fået ombyttet min vare uden det store besvær.
Kan kun anbefale dette firma

Réponse de Brøndum Elektro
SUPER god og hjælpsom service
SUPER god og hjælpsom service, Tom ydede en yderst professionel rådgivning, og tolererede at jeg sikkert kom med spørgsmål som klart indikerede at jeg ikke anede en bjælle om hvad jeg skulle bruge og hvad der var galt med min maskine
Til trods for min store uvidenhed blev jeg hele tiden mødt med venlighed og hjælpsomhed..
helt klart en virksomhed jeg fremover vil både anvende og anbefale at andre også at benytte sig af.

Réponse de Brøndum Elektro
Købte en vaskemaskine pumpe og havde en…
Købte en vaskemaskine pumpe og havde en rigtig god service gennem telefonen og alt som det skulle være

Réponse de Brøndum Elektro
Nemt at finde den rigtige vare
Nemt at finde den rigtige vare. Fair pris og hurtig levering
Alt i alt en god købsoplevelse
Brøndum Elektro havde netop de 2 ting jeg søgte til mit komfur af ældre dato.
Overskuelig og brugervenlig hjemmeside, fair priser, hurtig levering og mine vare var pakket forsvarligt ind.
Alt i alt en god købsoplevelse.
Uden tvivl anbefalingsværdigt!
Uden tvivl anbefalingsværdigt!
Jeg har nu flere gange handlet hos Brøndum Elektro, og hver gang har service niveauet priserne og leveringstiderne været helt i top. Ofte har det taget under 20 timer, fra jeg bestilte en eller anden underlig dims til vaskemaskinen, førend den var leveret. Og de har flere gange hjulpet mig med at analysere problemer på vores vaskemaskine, og hjulpet med at finde den rette reservedel. Prima! En særlig tak til Rasmus, der senest tog sig mere end et kvarter til at analysere varmesystemet i vores vaske-/tørremaskine, så jeg kunne reparere den, sågar helt uden at en reservedel var nødvendig. 10/10.
/ Jakob
Hurtigt og nemt
Nøjagtig beskrivelse af reservedele til min boremaskine
Bestilt lørdag aften og modtog den tirsdag i pakkeboks
Super service og kan klart anbefales
Super hurtig levering og fantastisk…
Super hurtig levering og fantastisk kundeservice!
Jeg havde en rigtig go' købsoplevelse, og oplevede fantastisk kundeservice hele vejen i gennem forløbet. På trods af teknisk lidt bøvl (måske fra min side) stod Peter til rådighed med hurtig assistance i kundeservice.
Kæmpe anbefaling herfra!
100 % positiv oplevelse
Hurtig levering, gode priser og svare hurtigt i kundesupport. Det kan ikke gøres bedre 👍🙂
Hurtig levering og god service
Bestilte tandhjul til KitchenAid røremaskine. Det kom på 2 dage, og nu virker den igen. Bestilte en ekstra del, som jeg ikke skulle bruge. Den blev hurtigt afbestilt uden problemer.
Super sted
Mindre end 24 timer fra bestilling til levering. Og det var imellem jul og nytår.
Dertil gode dele næsten lige så billigt som i Tyskland.
Har handlet der før og gør det gerne igen.
Hurtig levering og god hjemmeside
Meget hurtig levering. Bestilte omkring frokost tid og havde pakken dagen efter.
Fin hjemmeside der ligeledes havde fin info om hvilke maskiner reservedelen jeg købte passede til.
God hjemmeside og god service
God hjemmeside og god service. Delen passede perfekt og kom på 2 dage.
Kan kun anbefales!
Kan kun anbefales! På trods af, at jeg havde betalt for omdeling, leverede PostNord pakken til en pakkeshop (langt væk), selvom det ikke var Brøndum Elektro’s skyld, fik jeg en fornem service hos dem grundet dette. Kan kun anbefales :-)
Service i verdensklasse👍 Varmelegemet…
Service i verdensklasse👍 Varmelegemet i opvaskemaskinen gik i stykker, bestilte ny hos Brøndum hurtig levering, knap et år efter gik det i stykker, ringede til Brøndum og fik hurtigt et nyt. Nu skete det så igen, ringede igen og hurtig svar og intet problem og en ny er på vej. Det er super god service. Kan kun anbefales.
Sindsyg go’ og hurtig service!!!!
Sindsyg go’ og hurtig service!!!!
Inderglasset i min indbygningsovn sprang under madlavningen. Sendte et billede med modelnr osv og fik hurtigt svar tilbage om at de lige havde en enkelt på lager og at jeg bare skulle følge det vedhæftet link og bestille det.
Det gjorde jeg fredag eftermiddag og lørdag formiddag ankom glasset til postshoppen.
Kan kun anbefale at man bruger dem
Alt fungerede bare super :o)
Alt fungerede bare super - var lidt i tvivl hvilken del der var den rigtige til min ovn -ringede og fik venlig og hurtig vejledning - bestilte og fik en ordrebekræftelse med det samme - bare 8 min senere fik jeg mail om at pakken var sendt og dagen efter kom den med postnord - Sådan skal det være - Helt super - og prisen var under 1/2 delen af andre webshops. :o)
Kan absolut anbefales . :o)
L’expérience Trustpilot