Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus
Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Voir plus
Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker
Coordonnées de contact
Tagtækkervej 21, 8800, Viborg, Danemark
- www.broendum-elektro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
En service helt ud over forventet
En service helt ud over forventet.
Havde fået bestilt forkert blender glas , bøvl med post nord ved returnering fik processen til at trække ud , men uovertruffen service
Kan varmt anbefales
Super hurtig levering og god pris!
god og hurtig service
Dag til dag levering, kyndig telefonisk vejledning ang. montering af en varmelegeme som passede perfekt i min ovn. Reservedel var meget billig og jeg havde en stor besparelse ift. elektriker besøg.
Rem till torktumlare
Mycket snabb ordermottagning och leverans av min rem till torktumlaren
Super nem hjemmeside og hurtig service.
Super nem og overskuelig hjemmeside, så jeg nemt kunne finde lige netop den reservedel jeg skulle bruge til min ovn. Derudover hurtig levering og gode priser ift. andre.
Misvisende beskrivelse af varenr.
Misvisende beskrivelse af varenr.: 1479- fik mig til at købe for få.
Virksomheden har tilbudt at sende en ekstra u/b, det er ekstrem god service. :)
Lynhurtig og god service
Skyllepumpe/varmelegeme defekt i min opvaskemaskine om Fredagen. Modtog ny pumpe dagen efter, til trods for det var i weekenden.
Det er efter min mening sublimt, det bliver ikke bedre 👍
godt
bestilt mandag eftermiddag modtaget tirsdag formiddag. Kan ikke gøres bedre
Super hurtig leverance og pris
Super hurtig leverance, dag til dag. Prisen på Siemens vaskemaskine afløbspumpe er kun den halve af hvad de fleste andre tager for den samme pumpe. Super firma ******
Skulle bruge et filter til en…
Skulle bruge et filter til en vaskemaskine. Kontaktet en andet firma.....men svaret var det findes ikke?
Så ringede jeg til Brøndum `s. Super service,Rasmus som jeg var i kontakt med, i to dage ,for at finde det rigtige filter......Ja, selfølgelig fandt han det rigtige.
Kan kun anbefalde dette firma 120%. Tak for god service....mvh C. Clark
Positiv oplevelse her fra
Positiv oplevelse her fra.
Har søgt nettet tørt efter en speciel reservedel, og valgte til sidst at skrive en mail til Brøndum Elektro.
Allerede næste morgen lå der et tilbud i min indbakke. hvor der var oplyst: varen pris, moms, forsendelses pris. og bedst af alt 25% rabat!! :)
Samt et link hvor jeg kunne betale direkte.... hold nu kæft det var dejlig nemt. kæmpe skulderklap herfra :)
Mvh
Christian
SUPERT ! Bestilte deler til min IKEA oppvask…
Bestilte deler til min IKEA oppvask søndag kveld til Norge , enkelt å bestille med serienummeroversikt , onsdag ettermiddag ankom den mitt postkontor , 3 DAGER levering , superflott !
Mega god kundeservice
Mega god kundeservice. Fik tilføjet et par produkter til en afgivet odre uden problemer. Top klasse service.
Har brugt Brøndum Elektro et par gange…
Har brugt Brøndum Elektro et par gange til at finde reservedele til Ikea hvidevarer.
God kompetent rådgivning, god tone og hurtig modtagelse af varer.
Godt gået.
Jonas
Produkt i restorder - Super dialog om løsning
Bestilte et produkt, der viste sig at være i restorder og ikke mulig at få hjem før om 3-4 uger. Dette var naturligvis skuffende, men Peter fra Brødum Elektro har været meget åben og servicemindet omkring situationen, hvilket gjorde skuffelsen overflødig og acceptabel.
God service og hurtig ekspedit!
God service og hurtig ekspedit!
Jeg bestilte en ny skål til min røremaskine, ringede ind til dem for at sikre mig det var den rigtige, det fik jeg at vide at det var. Jeg bestilte den derfor til afhentning, og efter 30 min. kunne jeg hente skålen, og fik den udleveret med det samme.
Rigtig god service
Fandt reservedele her
Fandt reservedele her, til min IKEA opvaskemaskine, top lykkelig over at de har reservedele, nu når IKEA ikke selv har den service.
Fik det sendt lynhurtigt
Tak fra en glad og tilfreds kunde
Jeg har haft to maskiner inde hos dem…
Jeg har haft to maskiner inde hos dem til reparation og det har været et cirkus hver gang, havde en skruemaskine inde hus dem der kørte ujevnt og det var hurtigte til at sige at der skulle ny motor i og var lidt på dybt vand med en forklaring på hvorfor det ikke bliv dækket af garanti og reklamation. Men der jeg fik den hjem virkede den igen, håber ikke jeg kommer til at skulle bruge dem til noget igen
Snabb och smidig leverans av nya…
Snabb och smidig leverans av nya kylskåpshyllor. Helt enkelt bara nöjd. Rekommenderar!
stor ros herfra
stor ros herfra. havde svært ved at finde den rigtige reservedel til min køkkenmaskine, men fik rigtig god hjælp ved at skrive til dem. varen blev desuden sendt hurtigt.
L’expérience Trustpilot