Brøndum Elektro Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Kunne jeg smide en stjerne mere på gjorde jeg det 👍 Havde en blæser i et ældre industrikøleskab som var stået af vi kunne ikke lige finde den samme men med god kundeservice lykkes det at finde nog... Voir plus

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Voir plus

Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Voir plus

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Voir plus

1. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De er rask å sende en del jeg bestilte

De er rask å sende en del jeg bestilte, men etter den passer ikke til min kjøkkenmaskin, de var veldig sakte til å svare meg etter 3 eposter, og til slutt jeg fått svare til å returnere den del plus jeg møtte betale for frakt!!!
Og da betyr betaling frakt for mottatt og returnere..! Alt for mye...
Så de er ikke bra for etter salgs service som andre nettsider hvor de betaler frakt for returnere.

18 janvier 2021

Fantastisk service og ekstrem hurtig…

Fantastisk service og ekstrem hurtig levering. Jeg bestilte varer i går og havde dem i dag. (Fra Viborg til Sjælland) Jeg bestilte fra et andet firma 20 km herfra, der gik der 16 dage, så dette her er virkelig flot. Og så endda i december, hvor posten jo har travlt. Telefonsamtale med meget søde og kompetente medarbejdere. Kan varmt anbefales. Kunne jeg give 10 stjerner, ville I klart få det.

15 décembre 2020

Telefonservice og levering i top klasse 👍

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion.
Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?!
Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompetent medarbejder, som hjalp mig til den rigtige reservedel.
Den blev bestilt, kom hjem til mig og passede perfekt.

Klart anbefalings værdige, jeg husker i hvert fald Brøndum Elektro til næste gang jeg laver en fejl 40👍👍👍

3 décembre 2020

Utrolig fornøyd!!

Utrolig fornøyd med handelen. Rask levering. Var feil på vare som ble levert. Fikk umiddelbart svar, og ny vare tilsendt samme dag. Veldig imponert over servicen.

25 novembre 2020

Bosch varmepumpe til opvasker

Jeg manglede en Bosch varmepumpe til opvaskeren.
Brøndum Elektro, havde en pumpe på lager - og til under halvpris. Hvilket gjorde det kunne betale sig at reparere maskinen der kun var lidt over 5 år. Dermed også bedre for miljøet.

Varen blev bestilt søndag aften og den landede i min trailer tirsdag eftermiddag.

_____
Pumpen blev skiftet og alt er super godt ...

_____
Fantastisk at opleve en så hurtig ekspedition og service

1000 tak

18 novembre 2020

Telefonsupporten er topkvalitet!

Telefonsupporten er topkvalitet!
Jeg har snakket med dem et par gange i telefonen i forbindelse med en ordre, og jeg tør trygt sende folk i deres retning fremover, det er virkelig nogle ordentlige og gode mennesker der driver den forretning.

18 novembre 2020

Læser ikke beskeder ved bestilling!!

Havde bestilt en slange til min vaskemaskine - og meget klart bedt dem om, at sende varen til et udleveringssted i nærheden af mig - og meget specifikt ikke at sende det til Älmhult. Og hvor sendte de det hen?? Til Älmhult!! Så nu kan jeg køre 60 km bare for at hente en slange. Helt ærligt, kan I ikke læse de beskeder man skriver ved bestillingen??
Kommer aldrig til at handle her igen

17 octobre 2020

Fantastisk service

Jeg ringede og spurgte efter en stator til en Dewalt multisav DW743. John mente, at hvis den kan køre, når man drejer klingen rundt, skulle vi starte med en startskondensator. Vi bestiller fredag middag og kan hente den lørdag. Formidabelt. Og det virker sgu. Så tak til John og Brøndum-Elektro.

5 octobre 2020

Superbra!

Beställde en reservdel till min Miele tvättmaskin,reservdelen kostade en tredjedel i jämförelse med andra butiker.Paketet kom snabbt inom några dagar.Jag är helnöjd!Rekommenderas verkligen!

8 septembre 2020

Hurtig ekspedition og super service

Hurtig ekspedition og super service. Bestilte varer en aften og næste morgen var der besked om varerne ville blive sendt. Og kundeservice svarede inden for kort tid på en email. Kan virkelig anbefale at købe igennem Brøndum Elektro.

14 juin 2020

Det varmer

Fik i dag det øverste varmelegeme til ovnen jeg havde bestilt i forgårs sen aften. Det bar hurtig, billig og effektiv service. Det varmer 👍

23 avril 2020