Min søn og jeg har været på Café Velvet i Vejle. Virkelig god brunch med mange forskellige retter. Kæmpe dessert/kage buffet som en del af brunch buffeten - så lækkert. Et besøg værd. Venlig og imød... Voir plus
Bedste brunchbuffet jeg længe har fået 😊. Kæmpe udvalg og flot anrettet. Venligt og imødekommende personale Kommer der helt sikkert igen
Jeg har i dag holdt min 50 års fødselsdag med brunch buffet på Café Velvet. Vi var 22 i selskabet og havde en afdeling for os selv i restauranten. Brunchbuffeten er overdådig med alt hvad hjertet begæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sødt personale - men virkelig dårlig mad ifht prisen. Fik en Cæcarsalat, dressingen, kyllingen og croutonerne var færdigprodukter og baconen var slatten, da den ikke var stegt nok. Dårlig kvalitet af... Voir plus
Écrit par l'entreprise
“Vi mødes på Café Velvet “Vi lægger vægt på at skabe et miljø, hvor der er plads til alle – både de studerende, familierne og pensionisterne”
Søndergade 24, 7100, Vejle, Danemark
- info@cafevelvet.dk
- www.cafevelvet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dejligt mad kan kun anbefales
Dejligt mad kan kun anbefales, og god betjening
Their dessert selection is simply out…
Their dessert selection is simply out of this world. On my last visit, I indulged in a slice of their famous chocolate cake—rich, decadent, and oh-so-chocolatey! The cake was so moist, and the layers were perfectly balanced with creamy frosting. I also couldn’t resist trying their assortment of macarons, which were not only beautifully presented but also bursting with flavor. The café has a charming display case showcasing all their pastries, making it hard to choose just one. The ambiance is lively and cheerful, making it a perfect spot to celebrate special occasions or simply enjoy a sweet treat on a lazy afternoon.
Dejlig mad og god service
Dejlig mad og god service. Det kan klart anbefales! 😊
Fup og Fidus
Dette er en raktion på tidligere anmeldelse fra Bjarne Neermann. 3/11
Fup og Fidus. Velvet skriver til os efter vi har beklaget os over service, at vi bare skal skrive til dem på deres mail, så skal vi nok finde en løsning.
Det gjorde jeg den 4. november og nu er det den 15. november. Absolut ingen reaktion Velvet.
Så det er jo blot for at lukke munden på os :-(

Dårlig oplevelse på Velvet Vejle
Dårlig oplevelse på Velvet Vejle
Vi er en familie på 4 der havde bestilt bord kl. 1730. Vi bestilte drikkevare ca. 10 min efter, ok.
Vi bestilte mad, ca. 1745. en snack tallerken til deling ... det fik vi ca. 10 min efter....med slatne bløde pomfritter. Men hovedretterne kom først kl. 18.55, altså en vente tid på 1 time!!! ... her var stjerneskuddet med en fiskefilet der ikke har har set en fisk, primært dej og rasp!!!! ... en sandwich der skulle være oksekøds- og kyllingestrimler... men det var hakket oksekød!!... altså snyd og bedrag.. Vi bad at få ketchup til fritterne, men det kom aldrig..
Ved betaling blev manglerne påtalt... men ikke engang et enkelt lille, det beklager vi. Fuldstændige ligeglade tjenere, der KUN er der for at tjene penge... ikke sælge oplevelser :-(
Og nu er det jo ikke gourmet mad, det er simpel cafemad, så der er jo ikke noget der kræver en særlig perfektion eller kræsen om maden ... det er sgu ikke Lyst eller Remuladen.
Sætter aldrig min fod der mere... 1300 kr. ud af vinduet, uden et eneste "undskyld"

Réponse de Cafe Velvet
Vi var inde og spise aftensmad
Vi var inde og spise aftensmad, maden var virkelig god, god stemning og virkelig god service. Kæmpe anbefaling
Altid 10 ud af 10
VELVET gav en ekstrem fantastisk god service i aften, hvilket de ALTID har givet.
Maden er noget af det lækreste, jeg nogensinde har fået på en café. Personalet yder det fuldeste service og er gennem hele opholdet opmærksomme på sine gæster.
Det kan varmt og trygt anbefales, at komme herned til enhver begivenhed!

Elendig mad…
Elendig mad. En kold pastaret med underkogt pasta, og en burger med kylling som nærmest var som at tygge i gummi. Alt i alt var det bare slet ikke pengene værd.

Réponse de Cafe Velvet
Fik serveret forret sammen med…
Fik serveret forret sammen med hovedret, meget mærkeligt....
Vores kød var gennemstegt og bearnaisesaucen smagte væmmeligt. 900 kr ud af vinduet...

Réponse de Cafe Velvet
Tagliatellen med oksemørbrad på Café…
Tagliatellen med oksemørbrad på Café Velvet var virkelig god – pastaen var perfekt, og kødet super mørt. Servicen var også i top, personalet var venligt og opmærksomt.
Har fået de værste ribs nogensinde
Har fået de værste ribs nogensinde - føltes som 80% fedt. 600kr for mad og jeg får 10 pomfritter, to smeltet milkshakes, en gul tomat i min burger og usaltede pomfritter? Holy en omgang..
Bedste milkshake i Vejle
10/10 jeg blev freaky at havde drak min…
10/10 jeg blev freaky at havde drak min freak diam phenomenon👅👅
Da jeg smagte BIG DADDY
Da jeg smagte BIG DADDY, blev jeg glad indeni 10/10👌🏼
Hej god mad god service fremragende…
Hej god mad god service fremragende personale
Rigtig lækkert mad
Rigtig lækkert mad, god service og i ser mig helt sikkert igen!!!