Caraudioexpert Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Nieuwe moderne autoradio

Ik ben een tijd op zoek geweest naar een goede autoradio met navigatie. Via internet kwam ik bij dit bedrijf uit. Ik ben s'middags naar het bedrijf gegaan om een radio uit te zoeken. Die zelfde middag is de radio ingebouwd naar alle tevredenheid. Dit bedrijf geef je prima advies en service. Als ik ooit een nieuwe radio moet aanschaffen kom ik zeker terug.

7 juillet 2025

Slechte Chinese rommel

Slechte Chinese rommel, geen contact mee te krijgen nadat de factuur hebt betaald. Je kunt beter online je aankoop doen en deze laten inbouwen bij AK Navi Centre.

1 septembre 2024

Opgelicht

Ik heb een best wel dure set gekocht en deed het niet,werd mij eerst gezegd om maar even langs te komen maar woon er 165 km vandaan. Reageert verder niet op mail en telefoon. En ik heb nu niets

14 août 2024

Oplichter met valse beloftes

Dit is een 1 mans bedrijf en niet bepaald een betrouwbare. Ben al een jaar bezig om apparaat goed werkend te krijgen. Bij bestelling ging het allemaal vlot . Inbouwen ( extern bedrijf ) ging ook goed en vakkundig. Maar apparaat geeft storingen en werkt nog steeds niet naar behoren. In het begin nog wel sporadisch kontakt gehad met beloftes dat het allemaal geregeld zou worden . Sinds maanden niets meer van deze oplichter vernomen. Zelfs het inbouwstation krijgt geen kontakt meer met hem. Deze krijgen ook regelmatig klachten over Caraudioexpert , maar kunnen verder ook weinig doen . De site van Caraudioexpert is nu ook uit de lucht. Erg verdacht allemaal. Hoop geld betaald voor waardeloze troep uit China , waar je dan later achterkomt . Wel alle lof voor het inbouwstation in Spijkenisse die het door Caraudioexpert geleverd produkt vakkundig inbouwen.

5 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Werkt niet en dit bedrijf geeft niet thuis

Het product wat wij gekocht hebben voor een klant van ons wij zijn een serieus Autobedrijf - werkt niet, een navigatie geschikt voor Audi en tot nu toe geeft dit bedrijf niet thuis om het op te lossen.
mobiel - mail - er wordt nergens op gereageerd !!!!

11 avril 2024

Hele slechte services

Hele slechte services. Heb een radio besteld met cd speler en liet hem inbouwen. Toen mijn auto klaar was zag ik dat dit de goedkopere radio was ZONDER cd-speler. Inbouwer was niet van wie ik het kocht. Moeilijk contact te krijgen met bedrijf, hij wou me tegemoet komen met 50 euro terug te storten. Dit vond ik te weinig en wil de radio die ik had besteld.
Inmiddels 2 weken verder en nog geen nieuwe radio!

22 janvier 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

chinese rommel, onprofessioneel vaag zaakje

Voor m'n Mitsubishi outlander dacht ik; ik koop wat goeds, gooi er wat geld tegenaan, want het standaard ding van mitsubishi is ouderwets. Dus alle toeters en bellen bijbesteld. Deze figuur blijkt helemaal geen winkel of bedrijfspand te hebben, maar spreekt af bij een maatje die dan de inbouw doet. Als er iets mis gaat, wijzen ze naar elkaar. Prijzen zijn ex BTW, dat staat nergens. Uiteindelijk dik 1100 euro kwijt, hij doet een beetje z'n best om het te laten werken, ben 3 x terug geweest, maar heeft allemaal smoezen waarom dat niet zo is. De GPS heeft slechte ontvangst, DAB+ slechte ontvangst, Radio slechte ontvangst, ODB+ doet het bijna nooit, Handsfree bellen is een ramp, kortom, bijna niets werkt echt bruikbaar. Ik ga het er weer uitslopen,

19 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Hierbij wil ik mijn diepe…

Ik had een beoordeling geschreven waarin ik mijn ontevredenheid uitte. Gelukkig heeft de verkoper contact met me opgenomen en toegezegd het probleem op te lossen.

15 août 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Veel te veel betaald voor een Ekiy…

Teveel betaald voor een Ekiy device die ik op alieexpress voor een derde van de prijs had kunnen kopen. Ik had navraag gedaan over de levertijd en deze was ruim overschreden. Nooit verwacht om met een Ekiy afgescheept te worden voor de prijs ik heb moeten betalen. Welk type Ekiy ik heb ontvangen is mij nog steeds een raadsel. Op de factuur is het type onleesbaar gemaakt. De aftersales is redelijk. Ik kreeg op 80% van mijn vragen goed antwoord, had soms wel wat geduld nodig. Mijn klacht over de prijs kwaliteit verhouding werd hardnekkig ontkent. " Dropshipping" naar mijn mening.

12 mai 2023

Waardeloos bedrijf en audiosysteem

Navigatie niet up-to-date. Niet gekregen wat beloofd is. Systeem werkt traag. Bij inbouw wordt niet vermeldt dat het ex btw is. Kan geen contact krijgen met de verkoper. Telefoon wordt niet op genomen, Whatsapp wordt niet beantwoord.
Bij de garage zijn het wel vriendelijke mensen.

26 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie en service.

Vandaag een hulpvraag en ontving vrijwel direct een reactie met een passende oplossing. Zeer tevreden over het navigatiesysteem en de vriendelijk en dienstvaardige service!

2 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jammer genoeg ging mijn touchscreen kapot, niet fijn voor mij en caraudioexpert die deze onder garantie heeft vervangen.
Toen ik deze opstuurde was het een android 10 en kreeg deze terug met een update naar android 11!
Dat is pas service. ;=) en zou zeker weer zaken doen met caraudioexpert.

4 avril 2022

Snelle levering...

Snelle levering met gratis achteruitrijcamera. Tijdens installatie wat problemen ondervonden (lag niet aan de radio) en ben toen goed geholpen via Whatsapp.

25 septembre 2021

Super geregeld

Super geregeld. Comand systeem in mijn MB CLS350 gereedgemaakt voor carplay.
Werkt top. Kundige mensen Betrouwbaar product.

9 septembre 2020

Oplichter

Product nooit ontvangen, verkoper geeft geen gehoor
Honderden euro's zijn we nu kwijt. Achteraf blijkt het een notoire oplichter te zijn maar je koopt soms op goed vertrouwen. Dat doen we dus ook nooit weer

18 septembre 2017
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus