Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een auto gekocht en direct ook onze eigen auto ingeruild bij Car Center Utrecht. Heel tevreden! Goede prijs en erg vriendelijk geholpen door Karel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en goed geholpen een top bedrijf. Er staan prachtige auto's voor een goede prijs . De verkoper was een top kerel . De koffie stond klaar en we hebben er een prachtige auto gekocht.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,1

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Dealer geeft je alle tijd om de juiste…

Dealer geeft je alle tijd om de juiste beslissing te nemen. Geeft advies en denkt met je mee. We hadden wat problemen met inloggen voor de betaling maar ook hier helpt hij je goed mee. Voor een Limburgse vlaai een mooie deal gemaakt

22 août 2026
Logo de Carcenter

Réponse de Carcenter

Goedendag Mevr H Maes,

Bedankt voor uw fijne review en de taart was heerlijk.

Groet,

Team Car Center Utrecht

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier nooit je auto!!!!!!!

Koop hier nooit je auto!
Wat een oplichters, en dan nog alles blijven ontkennen. Wees een vent en neem je verantwoordelijkheid! Eerst een auto gekocht van 9000,- die binnen 3 maanden al de eerste grote problemen kreeg. De reparatie die jullie uiteindelijk uitgevoerd hebben en waar wij ruim 2500 euro voor hebben betaald, hebben jullie gedaan met tweedehandse rotzooi! Hoe bedoel je we helpen je auto verder naar de afgrond, wat dacht je? Ze komt de auto dan wel weer bij ons laten maken? Hoe bedoel je oplichters? Ik mag dan wel een vrouw wezen, maar helaas jullie hebben nu de verkeerde uitgekozen!

5 mars 2026

Wat een bedrijf zeg

Wat een bedrijf zeg, negatieve reactie krijg je dan geef je aan op google review dat je de persoon niet kent maar alsnog gaan bellen. Wordt er niet opgenomen gelijk de review ook verwijderen want ja het schaad je naam natuurlijk. Nou echt een triest bedrijf dat mensen oplicht om meer te laten betalen dan noodzakelijk is.

29 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top zaak altijd netjes geholpen…

Wat een top zaak altijd netjes geholpen openingstijden kloppen heel makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ze regelen alles van a tot Z voor je van inruilen tot aan overschrijven tot aan apk en aflever beurt en de prijzen zijn echt top voor ieder wat wils echt een aanrader!

4 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren een auto gekocht (een opel…

Gisteren een auto gekocht (een opel meriva)......verkoper was vriendelijk en behulpzaam met een kopje koffie erbij was de verkoop snel beklonken een aanrader voor een eerlijke aankoop van een tweedehands auto bij deze zaak in Utrecht.

26 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb daar pas een mooie Renault Clio…

Ik heb daar pas een mooie Renault Clio gekocht
Voor een mooie prijs ,met een jaar apk en drie maanden garantie en alle boekjes er bij , hele aardige en vriendelijke mensen . Echt een aanrader om eens te gaan kijken in hun mooie showroom veel keuze 👌👌👌

15 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het eerst hier een auto gehaald

Voor het eerst hier een auto gehaald. Blijft spannend een auto kopen, maar ik ben heel goed geholpen. Ik woonde een stukje verderop en mocht een testrit maken, met twee auto’s gedaan. Was geen probleem. Toen ik de auto had gekocht deed diezelfde dag helaas de ventilator het niet meer. (Tijdens de testrit wel). We moesten een afspraak maken voor APK en toen heeft hij gelijk alles in 1 gedaan. Alles doet het weer goed! Super blij mee. Bedankt!

28 décembre 2025

Prima

Prima geholpen,
Niets overhaast hoeven doen, rustig over na kunnen denken vriendelijk personeel

En minpuntje, bij aflevering was de tank zo goed als leeg.

13 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer vandaag mijn auto ingeruild…

Eerste keer vandaag mijn auto ingeruild en een mooie auto gekocht. Kreeg een mooi bod op mijn auto.
Vriendelijke eigenaar. Lekker koffie en als service krijg ik nog een APK tegoed. Dat noem ik nou een echte service van Car center Utrecht

11 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn auto gekocht bij Car Center…

Ik heb mijn auto gekocht bij Car Center Utrecht en ben er supertevreden over! Een goede zaak met mooie en eerlijke auto’s. De service was top en alles werd duidelijk en transparant uitgelegd. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare auto!

23 mai 2025

Zeer tevreden

Ik ben er erg tevreden over.
Zijn vriendelijk, goede service en gastvrij.
De auto die ik heb gekocht is keurig netjes afgeleverd. Zeker een aanrader om hier je auto te kopen!! Wat er word gezegd komt hij ook na! ZEER TEVREDEN!

24 mai 2025
Logo de Carcenter

Réponse de Carcenter

Heel erg bedankt voor uw enthousiaste review! We vinden het geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat de auto naar wens is afgeleverd. Eerlijkheid en goede afspraken nakomen staan bij ons voorop. We hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn!

Team Car Center Utrecht

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus