1. dag (mandag) ringede jeg og fik et meget godt tilbud på 3 matrikler, som var meget plaget af jordbier. Sagde ja til tilbuddet og afventede den ordrebekræftelse, som de lovede ville komme sa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev ringet op af skadedyrsbekæmper der lovede at være der næste dag, onsdag kl 7. Dagen efter kl 7.20 blev aftalen rykket til om fredagen kl 7. Kl 7.30 var der stadig ikke dukket nogen op. Skadedyrsb... Voir plus
Ringede til Chrisal for at høre om De kunne gøre noget ved mår på loftet - de sendte en konsulent, som kunne fortælle at det kunne de ikke - det de glemte at fortælle var prisen på et besøg. efterfølg... Voir plus
They had a great service, rightly priced, and very efficient. Then they have been acquired by Elis. The price rose dramatically and, little by little, the service degenerated. Long time to come for se... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
En af landets førende i branchen. Vi sætter kunden i højsædet og prioriterer konceptet; "fuld valuta for pengene". Derfor giver vi altid garanti på alle opgaver. Chrisal Skadedyrsservice - tryg handel.
Coordonnées de contact
Sdr. Aldumvej 1, 8781, Stenderup
- chrisal@chrisal.dk
- www.chrisal.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
skadesservice til et 10tal 👍🏻
Chrisal skadedyrservice
Det er den hurtigste service fra kontakt til udførelse, så det var simpelhen til UG med kryds og slange. 2 timer efter var alle hvepse væk så vi igen kunne nyde udendørslivet.
Stor ros herfra
Hilsen en tilfreds kunde 😊👍🏻
Skrev med Chrisal Skadedyrsservice en…
Skrev med Chrisal Skadedyrsservice en søndag aften ved 20 tiden. Fik svar med det samme og lovning på vi ville blive kontaktet tirsdag eller onsdag. Allerede mandag blev vi ringet op, at firmaet ville komme dagen efter.
Så vi har kun haft en positiv oplevelse og vil gerne anbefale firmaet og bruge det igen.
Irriterende hvepsebo i vores hæk
Irriterende hvepsebo i vores hæk. Hurtig udrykning, fint resultat. Så er der ro i haven igen. Tak for det!
Fuldt ud tilfreds
Skadedyrsbekæmperen kom hurtigt og en behandling var tilstrækkelig til bekæmpelse af skadedyr.
Har nu haft “myreabonnement” hos…
Har nu haft “myreabonnement” hos Chrisal i flere år, og det har fungeret upåklageligt. Altid hurtig respons, og effektiv behandling. Vores myre udfordringer er virkeligt dalet år for år. Kan klart anbefales.
høflig, relevant information og arbejdede hurtigt og effektivt.
Hvepsebo lukket efter ca. 15 min.
Hurtig "udrykning"
Hurtig "udrykning", god til at forklare om skadedyr, og hvad man gør. Vil anbefale dem til andre og selv vælge at bruge dem igen, hvis uheldet er ude.
Hurtig og effektiv behandling mod…
Hurtig og effektiv behandling mod hvepse i tagudhæng. Hvepsene var væk med det samme efter een omgang pulver og er ikke vendt tilbage. Også meget fint med info og opfølgning bagefter. Har brugt Chrisal to gange nu og vil klart gøre det igen, hvis behovet skulle opstå. Så vores bedste anbefalinger af Chrisal Skadedyrsservice.
Hurtig og kompetent service.
Hurtig, effektiv, høflig - ikke overfor hvepsene :)
Hurtig, effektiv, høflig. Efterlod kun døde og dødende - hvepse. Der er allerede uddelt 5 visitkort til naboer og venner. Kan kun anbefales.
Hurtig og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling af myrer både ude og inde!
Kan varmt anbefales.
Helt igennem positiv og venlig…
Helt igennem positiv og venlig behandling, selvom besøget ikke var helt så effektivt som håbet.
Dog lovede de ikke mere, end de kunne holde.
Jeg havde et bo med bier oppe bag mit…
Jeg havde et bo med bier oppe bag mit udhæng på gavlen. Det var svært tilgængeligt så jeg kontaktede Chrisal skadedyrsservice og de var meget imødekommende mht. tidspunkt for besøg og sprøjtning af bo samt forklaring vedr. det efterfølgende døgn med lukkede døre og ikke bevæge sig rundt langs gavlen plus de kontaktede en efter 3 dage for at høre, om behandlingen havde hjulpet. Bruger dem igen hvis jeg er uheldig en anden gang.
Hurtig og effektiv service
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
problemet blev klaret i to forsøg.
Super med opfølgning.
Hurtig og effektivt
Hurtig og super god service
Hurtig og super god service, så kan vi bruge terrassen igen
Rigtig god
Rigtig god, hurtig og effektiv medarbejder.
Havde en god humor, og vidste hvad han snakkede om..
Vores flyvende gæster overlevede ikke besøget, og vi har ikke set noget til dem siden.
Kan 100% anbefales.. Tak herfra... 😊
Exceptionel god service
Nok den bedste service jeg nogensinde har oplevet, der gik mindre end et døgn fra kontakt til udførelse. Den unge mand som servicerede var utrolig venlig, imødekommende og yderst informativ. Jeg kan kun give Chrisal de bedste anbefalinger.
L’expérience Trustpilot