Chrisal Skadedyrsservice Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

1. dag (mandag) ringede jeg og fik et meget godt tilbud på 3 matrikler, som var meget plaget af jordbier. Sagde ja til tilbuddet og afventede den ordrebekræftelse, som de lovede ville komme sa... Voir plus

Blev ringet op af skadedyrsbekæmper der lovede at være der næste dag, onsdag kl 7. Dagen efter kl 7.20 blev aftalen rykket til om fredagen kl 7. Kl 7.30 var der stadig ikke dukket nogen op. Skadedyrsb... Voir plus

Ringede til Chrisal for at høre om De kunne gøre noget ved mår på loftet - de sendte en konsulent, som kunne fortælle at det kunne de ikke - det de glemte at fortælle var prisen på et besøg. efterfølg... Voir plus

They had a great service, rightly priced, and very efficient. Then they have been acquired by Elis. The price rose dramatically and, little by little, the service degenerated. Long time to come for se... Voir plus

1. Service d'extermination des nuisibles

Informations provenant de diverses sources externes

En af landets førende i branchen. Vi sætter kunden i højsædet og prioriterer konceptet; "fuld valuta for pengene". Derfor giver vi altid garanti på alle opgaver. Chrisal Skadedyrsservice - tryg handel.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

skadesservice til et 10tal 👍🏻

Chrisal skadedyrservice

Det er den hurtigste service fra kontakt til udførelse, så det var simpelhen til UG med kryds og slange. 2 timer efter var alle hvepse væk så vi igen kunne nyde udendørslivet.

Stor ros herfra

Hilsen en tilfreds kunde 😊👍🏻

19 juillet 2022

Skrev med Chrisal Skadedyrsservice en…

Skrev med Chrisal Skadedyrsservice en søndag aften ved 20 tiden. Fik svar med det samme og lovning på vi ville blive kontaktet tirsdag eller onsdag. Allerede mandag blev vi ringet op, at firmaet ville komme dagen efter.

Så vi har kun haft en positiv oplevelse og vil gerne anbefale firmaet og bruge det igen.

19 juillet 2022

Har nu haft “myreabonnement” hos…

Har nu haft “myreabonnement” hos Chrisal i flere år, og det har fungeret upåklageligt. Altid hurtig respons, og effektiv behandling. Vores myre udfordringer er virkeligt dalet år for år. Kan klart anbefales.

6 juillet 2022

høflig, relevant information og arbejdede hurtigt og effektivt.
Hvepsebo lukket efter ca. 15 min.

Hurtig "udrykning"

Hurtig "udrykning", god til at forklare om skadedyr, og hvad man gør. Vil anbefale dem til andre og selv vælge at bruge dem igen, hvis uheldet er ude.

5 juillet 2022

Hurtig og effektiv behandling mod…

Hurtig og effektiv behandling mod hvepse i tagudhæng. Hvepsene var væk med det samme efter een omgang pulver og er ikke vendt tilbage. Også meget fint med info og opfølgning bagefter. Har brugt Chrisal to gange nu og vil klart gøre det igen, hvis behovet skulle opstå. Så vores bedste anbefalinger af Chrisal Skadedyrsservice.

5 juillet 2022

Jeg havde et bo med bier oppe bag mit…

Jeg havde et bo med bier oppe bag mit udhæng på gavlen. Det var svært tilgængeligt så jeg kontaktede Chrisal skadedyrsservice og de var meget imødekommende mht. tidspunkt for besøg og sprøjtning af bo samt forklaring vedr. det efterfølgende døgn med lukkede døre og ikke bevæge sig rundt langs gavlen plus de kontaktede en efter 3 dage for at høre, om behandlingen havde hjulpet. Bruger dem igen hvis jeg er uheldig en anden gang.

2 juillet 2022

Rigtig god

Rigtig god, hurtig og effektiv medarbejder.
Havde en god humor, og vidste hvad han snakkede om..
Vores flyvende gæster overlevede ikke besøget, og vi har ikke set noget til dem siden.
Kan 100% anbefales.. Tak herfra... 😊

27 juin 2022

Exceptionel god service

Nok den bedste service jeg nogensinde har oplevet, der gik mindre end et døgn fra kontakt til udførelse. Den unge mand som servicerede var utrolig venlig, imødekommende og yderst informativ. Jeg kan kun give Chrisal de bedste anbefalinger.

19 juin 2022