Chrisal Skadedyrsservice Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringede til Chrisal for at høre om De kunne gøre noget ved mår på loftet - de sendte en konsulent, som kunne fortælle at det kunne de ikke - det de glemte at fortælle var prisen på et besøg. efterfølg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles

Informations provenant de diverses sources externes

En af landets førende i branchen. Vi sætter kunden i højsædet og prioriterer konceptet; "fuld valuta for pengene". Derfor giver vi altid garanti på alle opgaver. Chrisal Skadedyrsservice - tryg handel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Håbløs kommunikation

1. dag (mandag) ringede jeg og fik et meget godt tilbud på 3 matrikler, som var meget plaget af jordbier. Sagde ja til tilbuddet og afventede den ordrebekræftelse, som de lovede ville komme samme dag og deres skadedyrsbekæmper ville også ringe samme dag..... Ingenting skete.

2. dag (tirsdag) kontaktede jeg dem igen. Der skulle jeg starte helt forfra med mine oplysninger, da jeg åbenbart ikke var blevet registreret! Igen lovede de, at jeg samme dag ville få en bekræftelse på ordren og skadedyrsbekæmper ville kontakte mig.... Ingenting skete.

3. dag (onsdag) kontaktede jeg dem igen. Fik igen lovning på, at min ordre vil blive sendt af sted. Ham der skulke bekæmpe de her jordbier ringede og jeg fortalte ham om problemet og, hvilken pris jeg havde fået oplyst, hvilket åbenbart ikke var korrekt. Den pris, som jeg havde fået oplyst var ikke for de 3 matrikler, men pr. matrikel. Jeg takker derfor nej tak.

5. dagen (fredag) fik jeg en sms om, at de vil komme om mandagen. Ringede til dem og sagde, at jeg IKKE havde lavet nogen aftale og INGEN ordrebekræftelse havde fået. Vedkommende sagde, at den får han slettet.

Mandag får jeg en besked, at jeg er den næste på turen. Telefonisk, når jeg ikke at komme igennem til firmaet før vedkommende kommer. Så jeg fortæller ham, hvordan denne her proces har været. Han er høflig og meget imødekommende og vil notere, at jeg ikke har lavet en bestilling.

26 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har brugt Christal for nogle år…MEN

Vi har brugt Christal for nogle år tilbage, hvor service og responstid var i top. Vil have dem ud igen, men det virker til deres kundeservice er noget rod. Forsøgte at kontakte dem for nogle uger siden, hvor ventetiden var lang i tlf, og når man endeligt kom igennem blev røret smidt på. Kontaktede dem på chat og fik besked på jeg skulle bestille en tid online. Det var via et online skema. Det er over 2,5 uge siden og har ikke hørt fra dem. Lige nu sidder jeg så i tlf-kø på 12. minut!

26 avril 2026

So much worse now

They had a great service, rightly priced, and very efficient. Then they have been acquired by Elis. The price rose dramatically and, little by little, the service degenerated. Long time to come for service, superficial inspection of the garden, sometimes they only treated the driveway. Had to cancel.

4 janvier 2026

Verdens dårligste firma

Verdens dårligste firma.
Jeg har en serviceaftale hos Chrisal til myrebekæmpelse. Det koster over 2000kr om året. Desværre oplever, at de enten ikke kommer, og hvis de gør, smider de bare en seddel i postkassen uden at gøre noget ved myrerne, det er simpelthen så frækt! Når jeg ringer og brokker mig, får jeg en mand i røret, der morer sig over det🤷‍♀️

6 août 2024

Billedbestemmelse af skadedyr

Efter at have konstateret og “fanget” et eksemplar af et skadedyr i mit hjem, kontaktede jeg Chrisal, da jeg på nettet havde set, at firmaet ved hjælp af billeder eller fremsendelse af skadedyret måske kunne sige hvilket skadedyr der var tale om. Jeg talte med Claus,den mest hjælpsomme og venlige medarbejder jeg længe har mødt.Jeg fremsendte et billede og 2 minutter efter blev jeg ringet op, og fik af vide hvilket skadedyr der var tale om. Jeg fik en masse gode råd. Det var virkelig god service.
Tak for en god snak.
Irene

8 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og manglende besøg

Jeg har bestilt behandling for muldvarper og fik besøg af en tekniker, som behandlede for skud.
Da dette ikke var til megen effekt, bad jeg Chrisal om at gøre en genbesøg som var med i prisen.
Efter flere dages ventetid, kontaktede jeg dem igen for at rykke for besøg men fik at vide de havde været der nogle dage tidligere.
Dette er desværre ikke muligt, da vi har kameraer monteret rundt på grunden og der har ikke været folk i haven.
Efter adskellige rykkere for svar og hvornår de kan komme, er jeg begyndt at give op over for jeres kontor, da der ikke bliver svart på mine henvendelser.
Forventer at det bliver svært at betale regningen.

6 octobre 2023

DÅRLIG SERVICE

Har netop talt med den mest u-servicemindede person!! Før opkaldet var jeg overbevist om, at jeg ville bestille en bekæmpelse, men jo længere vi kom ind i samtalen, jo mere overbevist blev jeg da om, at det ikke skulle være hos Chrisal Skadedyrsservice, jeg skulle finde hjælp!! Magen til nedladende attitude skal man lede længe efter

11 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Umulig at få en aftale med.

Nu har jeg 2 gange været i telefonisk kontakt med firmaet, da jeg har en Mår i en boligejendom der skal fjernes, og begge gange har de lovet at ringe, men man hører intet. Det er ikke godt nok.

25 août 2023

Uprofessionelt

Man havde ikke stige eller pumpe der kunne nå hvepseboerne
Virkede meget amatøragtigt og uprofessionelt.
Dem kan jeg ikke anbefale..

29 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplyser pris uden moms til private

Oplyste pris uden moms samt miljøtillæg ved henvendelse.
Da faktura ankom, lød den derfor i alt på 441,40dkr mere, end det oplyste.
Jeg føler mig i den grad taget ved næsen og mener, at der føres konkurrence forvridende forretning på denne vis.

18 juin 2023

Oplyste pris uden moms

Da jeg bad om prisen på fjernelse af hvepsebo fik jeg oplyst, at det var ca. 1300,-, og da jeg fik regningen havde Chrisal ikke lagt moms til, - så jeg har betalt 1741,40 for fjernelse af et meget lille hvepsebo.
Iflg. forbrugerombudsmanden skal priser til private oplyses inkl. moms. - Jeg føler mig snydt, også når prisen uden moms er meget høj.

13 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De overholder ikke aftaler.

Blev ringet op af skadedyrsbekæmper der lovede at være der næste dag, onsdag kl 7. Dagen efter kl 7.20 blev aftalen rykket til om fredagen kl 7. Kl 7.30 var der stadig ikke dukket nogen op. Skadedyrsbekæmperen tog ikke telefonen, svarede ikke på beskeder eller noget. Ringede til Chrisal, de kunne tidligst sende en anden om mandagen. Simpelthen utroværdigt og useriøst.

9 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ringede kl.8.00 for at bestille…

Ringede kl.8.00 for at bestille bekæmpelse af fluelarver. Fik at vide at jeg ville blive ringet op senere på dagen... Hørte ingenting! Kontaktede firmaet igen kl. 19 og fik en lang plade om at de havde lange arbejdsdage og jeg skulle nok høre fra dem.
Havde stadig ikke hørt noget næste morgen og tog igen kontakt. Fik en meget uforskammet mand i røret som kunne fortælle mig at jeg ikke stod på listen over dagens opgaver. Hans undskyldning lød på at de ikke havde folk nok og at jeg jo bare kunne ringe til nogle andre. Han boede på Sjælland så han var faktisk ret ligeglad med at jeg havde et problem i Jylland.
Har nu kontaktet et lokalt jysk firma.

7 juin 2023

Effektivt

Havde mosegrise i min have, kom indenfor 2 hverdage og bekæmpede skadedyrene effektivt, venligt personale og en yderst positiv oplevelse

5 mai 2023

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling
Vi har igennem en del år haft abonnement på behandling af myrer, som vi er meget plaget flere steder inde i vores hus, både stue, køkken og badeværelse. Det er nemt at skrive, at det nu er tid og bliver hurtigt ringet op for at aftale en tid og behandlingen er effektiv plus Mikkel, som kommer her er venlig og god til at fortælle om behandlingen. Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

16 mai 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus