1. dag (mandag) ringede jeg og fik et meget godt tilbud på 3 matrikler, som var meget plaget af jordbier. Sagde ja til tilbuddet og afventede den ordrebekræftelse, som de lovede ville komme sa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev ringet op af skadedyrsbekæmper der lovede at være der næste dag, onsdag kl 7. Dagen efter kl 7.20 blev aftalen rykket til om fredagen kl 7. Kl 7.30 var der stadig ikke dukket nogen op. Skadedyrsb... Voir plus
They had a great service, rightly priced, and very efficient. Then they have been acquired by Elis. The price rose dramatically and, little by little, the service degenerated. Long time to come for se... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
En af landets førende i branchen. Vi sætter kunden i højsædet og prioriterer konceptet; "fuld valuta for pengene". Derfor giver vi altid garanti på alle opgaver. Chrisal Skadedyrsservice - tryg handel.
Coordonnées de contact
Sdr. Aldumvej 1, 8781, Stenderup
- chrisal@chrisal.dk
- www.chrisal.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi fik en voldsom sværm af hvepse over…
Vi fik en voldsom sværm af hvepse over vores hoveddør og op under træværket, blev hurtigt klar over at det ikke var noget vi selv kunne klare
Derfor kontakt til Chrisal Skadedyrsservice som hurtigt kom og effektivt sprøjtede med gift, efter kort tid blev hvepse sværmen mindre og dagen efter var de helt væk
Vi kan klart anbefale Chrisal Skadedyrsservice
hurtig og effektiv fjernelse af hvepse
Vi har 3 gange indenfor de sidste år
Vi har 3 gange indenfor de sidste år, haft glæde af hvepsebo og har hver gang haft skadedyrsservice ude og fikse det. Vi er meget tilfredse. De kommer hurtigt når vi ringer og behandlingen er effektiv i løbet af nogle få dage.
Hvepsebo under tagudhæng
Havde et hvepsebo under tagudhæng og hvepsene fløj jævnligt ind i huset. Oplevelsen fra Chrisal var fuldt tilfredsstillende. Både udrykningstid, teknikerens punktlighed og imødekommenhed, samt resultatet af arbejdet hvor trafikken af hvepse stoppede i løbet af få timer.
Rigtig god service
God og hurtig service ved hvad de har…
God og hurtig service ved hvad de har med at gøre.
Hurtig og effektiv ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition
Kan anbefales
PAS PÅ!!!
Ringede til Chrisal for at høre om De kunne gøre noget ved mår på loftet - de sendte en konsulent, som kunne fortælle at det kunne de ikke - det de glemte at fortælle var prisen på et besøg. efterfølgende sendte de regning + rykker + sms, samt forskellige trusler. De må dog have lært noget af vores protester - for nu står prisen på Deres hjemmeside. Husk til deres oplyste pris kommer der Miljøafgifter m.m. PAS PÅ!
Sprøjtning mod hvepsebo
De sprøjtede mod et hvepsebo under taget, mens jeg var på arbejde. Alt gik glat, og de sidste strejfende hvepse var væk i løbet af en uges tid, som lovet. Fuld tilfredshed. De var lidt længe om at sende fakturaen, men det lever jeg med 😉.
God service - tilfreds kunde
Vi er utroligt glade for den service, som særligt Mikkel (fra Elis) har ydet i forbindelse med bekæmpelse af skægkræ herhjemme! Han er grundig, har stor viden om kræene og er en virkelig behagelig person, som har givet os gode tips til, hvordan vi selv kan få dem udryddet hurtigere.
Har brugt Chrisal flere gange og kan…
Har brugt Chrisal flere gange og kan kun sige, at det har været gode oplevelser. Seneste fjernelse af bier krævede 2 besøg. De havde gravet sig ind under en plante mellem 2 sten langs et vandløb, så man kan ikke klantre Chrisal for, at det krævede 2 behandlinger, da det var et vanskeligt tilgængeligt sted.
Hurtig og effektivt!
Fik fjernet et generende og svært tilgængeligt hvepsebo under vores terrasse. Kontaktede Chrisal om torsdagen og fik besked fra medarbejderen, at han ville komme næste dag. Og det gjorde han, opgaven blev udført hurtigt og effektivt og med en garanti på at komme igen, hvis hvepsene ikke var væk. Vi vil klart bruge Chrisal Skadedyrsservice en anden gang.
Super hurtig service :-)
Meget venlig medarbejder
Meget venlig medarbejder, god information om behandlingen med skriftlig brochure og garanti!
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service - og meget venligt personale. Blev kontaktet telefonisk (var på arbejde) da Chrisal var på vej til mit hus, ligesom jeg fik en opringning da opgaven var løst. Har kun oplevet meget kompetent og professionel service. Kan på det varmeste anbefale Chrisal.
Hurtig og effektiv
Hurtig, effektiv og venlig
Hurtig, effektiv og venlig løsning af vores hvepseproblem
Stor ros til hele forløbet lige fra…
Stor ros til hele forløbet lige fra første telefoniske kontakt til den udførte opgave.
Chrisal Skadedyrsservice kan varmt anbefales.
et stort problem blev løst hurtigt og…
et stort problem blev løst hurtigt og effektiv,ikke set en hveps siden,og at pulvret der bliver anvendt er uskadelig er et ekstra plus,tak for god service
mosegrise bekæmpelse
Hurtig udrykning, professionel tilgang til opgaven som, blev udført meget grundigt
L’expérience Trustpilot