1. dag (mandag) ringede jeg og fik et meget godt tilbud på 3 matrikler, som var meget plaget af jordbier. Sagde ja til tilbuddet og afventede den ordrebekræftelse, som de lovede ville komme sa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev ringet op af skadedyrsbekæmper der lovede at være der næste dag, onsdag kl 7. Dagen efter kl 7.20 blev aftalen rykket til om fredagen kl 7. Kl 7.30 var der stadig ikke dukket nogen op. Skadedyrsb... Voir plus
Ringede til Chrisal for at høre om De kunne gøre noget ved mår på loftet - de sendte en konsulent, som kunne fortælle at det kunne de ikke - det de glemte at fortælle var prisen på et besøg. efterfølg... Voir plus
They had a great service, rightly priced, and very efficient. Then they have been acquired by Elis. The price rose dramatically and, little by little, the service degenerated. Long time to come for se... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
En af landets førende i branchen. Vi sætter kunden i højsædet og prioriterer konceptet; "fuld valuta for pengene". Derfor giver vi altid garanti på alle opgaver. Chrisal Skadedyrsservice - tryg handel.
Coordonnées de contact
Sdr. Aldumvej 1, 8781, Stenderup
- chrisal@chrisal.dk
- www.chrisal.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg havde et hvepsebo
Jeg havde et hvepsebo, og fik hjælp til at få det fjernet af Chrisal Skadedyrsservice. Rigtig god oplevelse, dygtig medarbejder, og alt i alt en positiv oplevelse.
Blev hurtigt ringet op af en…
Blev hurtigt ringet op af en medarbejder, vi aftalte et tidspunkt han kom forbi som passede mig. Super fint arbejde, og murbierne er ikke længere et problem her.
super service og lynhurtigt besøg efter…
super service og lynhurtigt besøg efter anmeldelse. Meget tilfreds med vores abn.
Vi er meget tilfredse med den hurtige…
Vi er meget tilfredse med den hurtige service og professionalisme
Meget godt første besøg
Har foreløbig haft besøg en gang, til bekæmpelse af mange myrer indenfor særligt i vores badeværelse i et ældre hus.
Indenfor de næste dage var alle myrer væk.
Meget effektivt og hurtig betjening.
Vi har købt et abonnement til 2 år, det ser vi frem til at bruge
Altid god service og hurtig udrykning
Alle aftaler blev overhold
Alle aftaler blev overhold. Kompetent rådgivning - super service.
Jeg er så glad for min oplevelse med…
Jeg er så glad for min oplevelse med Chrisal skadesservice. De kom ud som aftalt og sprøjtede der hvor bierne boede under men terrasse.jeg troede at de nu var døde, men der var stadig nogen tilbage. Det var ikke noget problem sagde Chrisal, så de kommer ud igen uden beregning.
Det er sku service.
2 gode år i træk :)
Ligesom sidste år, har vi igen i år haft besøg af Per til at fikse nogle myrer, og lige som sidste år var det en rigtig rigtig god oplevelse.
Meget grundig og proaktiv omkring at hjælpe. Super professional, og super ordentlig, så det har bare været en fornøjelse :)
Muldvarper og dobbeltpris for en opgave der ikke blev løst
Jeg kontaktede Chrisal for hjælp med at komme en muldvarpe til livs ved mit sommerhus. De prøvede til en ganske høj pris. Nye skud dukkede op kort efter og jeg ringede for at høre hvad jeg skulle gøre og de sagde de ville komme ud igen. Heller ikke i andet forsøg lykkedes det. Så jeg ringede igen og sagde de ville komme ud igen. Det lykkes igen ikke og jeg gav op og lagde selv fælder ud. Flere måneder senere lå der en rykker for betaling for det senere besøg til samme pris for hvad jeg havde betalt første gang. På intet tidspunkt blev det nævnt at hvis de skulle komme ud igen ville det blive til samme pris igen på trods af at de jo ikke fik bugt på muldvarpen. Nu et år senere har de sendt en inkasso advokat i min retning som siger at jeg skal bevise at problemet ikke blev løst.
Bondefangeri
Tegnede en abonnement på behandling af hvepsebo i juli 2022 i vores ejerforening - prisen blev oplyst til
495 kr. + moms pr. måned. Det viser sig nu hvor vi har fået en faktura, at prisen er 5.300 kr. pr. kvartal =
21.200 kr. årligt !!! Vi har haft brug for bekæmpelse 2 gange uden synderlig virkning, så det har så sandelig været en dyr "fornøjelse/bekendtskab.
Hold jer fra dette firma.
I er bare super gode
I er bare super gode, og selvom det ikke er med min gode vilje at vi kontakter jer, så var det en fornøjelse. Hurtig og god service, og jeres mand der kom ud, var bare super imødekommende og effektiv.
Fik fjernet et hvepsebo i hulmuren
Fik fjernet et hvepsebo i hulmuren, god og hurtig service samt en nyttig rådgivning om bekæmpelse af insekter på loft.
Kan varmt anbefale Chrisal skadedyrsbekæmpelse.
Effektiv!
Vi har benyttet Chrisal Skadeservice af to omgange og deres indsats har løst effektivt vores problemet med bier i taget.
Vi kan uden problemer anbefale deres tjenester, de gør det rigtigt godt
Hurtig og effektiv behandl under af…
Hurtig og effektiv behandl under af hvepsebo under gulvet, en meget behagelig og effektiv mand. firmaet kan varme anbefales
Havde problemer med et hvepsebo
Havde problemer med et hvepsebo. Efter kontakt gik der kun et par dage, før de kom og sprøjtede for boet og der har intet været siden. Der blev forklaret om efterbesøgsprocessen og hvad vi kunne gøre, hvis boet mod forventning stadig var aktivt.
Kan varmt anbefale Chrisal Skadedyrsservice :-).
Hurtigt og kompetent
I nytkøbt hus opdagede vores byggesagkyndige angreb af borebiller på loftet. Vi kontaktede Chrisal, hvor vi fik hurtig og kompetent indsats. Lige fra første telefonsamtale til tilbudsgivning og selve udførslen. Fordi opgaven blev vurdere først af fagmand, så fik vi en bedre pris, end de firmaer som blot gav tilbud ud fra vores egen beskrivelse.
Sammenfattet: Meget, meget tilfreds
hurtig og effektive behandling
Jeg opdagede en heftig strøm af hvepse ind ved udhæng og kiggede i vores loftrum. Her var der et hvepsebo 30-35 cm. højt og 50-60 cm. bredt. Jeg kontaktede Chrisal Skadedyrsservice, der meget hurtigt sendte en behagelig ung mand, der effektivt bekæmpede hvepseboet.
Hurtigt og effektivt
L’expérience Trustpilot