3,4

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ødelagte gulve pga sjusk

12.4.2026

Sagen er nu afsluttet ved forlig i forbindelse med retsmødet.
Resultatet er, at der ikke er sket betaling mellem parterne, hvilket svarer til den position, jeg har haft gennem hele forløbet.
Forløbet har efter min oplevelse været langt og belastende, og sagen udviklede sig unødigt med inddragelse af flere aktører undervejs på vegne af Christine Kabell A/S.
På den baggrund er det ikke en virksomhed, jeg vil vælge igen eller anbefale andre at involvere sig med.

Christine Kabells firma har under malearbejde totalskadet helt nyolierede egetræsgulve.
Hun mente sagtens at kunne håndtere afdækning af gulvet med pap, idet det grundet manglende ophærdning ikke kunne dækkes af over det hele på en gang.
Da vi kom op i ejendommen efter de havde meldt færdig, kom vi op til malingpletter og kæmpe skjolder, hvor de med vand havde forsøgt at tørre den spildte maling op. Det er sket i samtlige rum i den 160 kvm store lejlighed. Et enkelt sted er der gnubbet så hårdt, at olien er gnubbet af i midten.
Resultatet er, at hele gulvet skal slibes og olieres igen, da det ikke kan lappes.
Gulvet er besigtiget af gulvfolk, der netop vurderer, at gulvene er ødelagte.
Christine Kabell ApS påtager sig ikke at dække skaderne. Hun erkender dem men vil have sin forsikring til at dække, hvilket betyder, at det først kan udbedres om flere måneder. Vi står med en klinik, hvor der skal rykke flere fuldtidsansatte ind nu, hvis løn skal dækkes i de uger, hvor hun gerne lige vil have lov at vente til. Hertil mener hun, at vi udover at dække det tab, også selv skal dække udflytning og opbevaring af møbler. Vi er nu i en situation, hvor det vil give os et større tab at afvente at hun løser det, end at vi løser det selv.
Dette selv om vi har reageret samme dag.

Hold jer langt væk!

9 juillet 2025

Har haft Christinekabll på besøg i…

Har haft Christinekabll på besøg i forbindelse med en skade.
De har udført et stykke spartel og maler arbejde til ug.
Imødekommende og positive mennesker.
Trods min egen patentlighed har jeg intet jeg kan påpege - ud over de ikke tog imod en kop kaffe 😄 !
Vil helt klart gå efter et firma som den i en ligene situation.

21 octobre 2024