Ciaobellafashion Avis

4,8

Weer een bestelling geplaatst en wederom it did not disappoint! Helemaal blij met de broeken. Snelle levering weer en goede kwaliteit. Helemaal top en zeker een aanrader.

Altijd super leuke collecties! Ik ben zelf van België en als ik bestel, ligt het pakje de dag erna al bij mij thuis. Super snelle verzending en steeds verzorgd ingepakt! Ook goede kwaliteit van kledij... Voir plus

Hele prettige meid om naar te luisteren via live video’s op TikTok. De bestellingen komen altijd optijd en zij verrast mij elke keer weer met haar prachtige collecties. Kan helaas geen 10 sterren geve... Voir plus

Super leuke kleding, inspelen op trends en comfortabele kleding. In één week twee super leuke items aangeschaft mooie zwarte Lente/zomer jurk uit de nieuwe collectie en mee gedaan aan de actie, één it... Voir plus

1. Magasin de vêtements

Welkom bij Ciao Bella Fashion, Wij zijn van start gegaan op 6 januari 2021 en zijn inmiddels gegroeid tot een unieke kleding webshop, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. In binnen- en buitenland zoeken wij voor jullie naar de leukste musthaves en de nieuwste trends. Hier zijn wij elke week druk mee bezig en dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie & liefde. De klanten en de kwaliteit van de producten staan hierbij vooraan! Volg ons op Instagram en Tiktok en wees altijd de eerste bij een nieuwe collectie, de beste aanbiedingen en giveaways. En natuurlijk niet te vergeten voor een dagelijkse dosis inspiratie!

4,8

Demande des avis aux clients

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geweldige winkel

Geweldige winkel, hele lieve eigenaar. Helpt je graag met al je vragen en is super klantvriendelijk. Goede kwaliteit kleding en accessoires. En op haar socials word ik altijd vrolijk van haar live!

30 juillet 2025

Super mooie items super kwaliteit

Super mooie items super kwaliteit.
Eigenares is super aardig
Legt alles goed uit hoe alles valt
Van de items
Als je hier besteld krijg nooit spijt van
Love haar kleding❤️❤️❤️
Laten we allemaal
Haar bedrijf steunen dat ze steeds groter gaat worden 🙌

10 juillet 2025

Topp

Kleding is mega mooi voor goed prijs. Het is snel verzonden voor een pre-order en het was een goed geïnformeerde verzending. Top!!!

9 juillet 2025

Toppers 💙

Zo leuk om te zien hoe enthousiast jullie zijn. Prachtige kleding en deze jurk wow echt wow! Goede mooie betaalbare kleding! Keep u the good work, siete bellissimi 💙
Bacio Jenna

9 juillet 2025

Snelle levering

Snelle levering, maandag op de post en dinsdag ontvangen.
Ik moet zeggen dat ik verbaasd was over de kwaliteit van de jurkjes die ik had besteld. Superfijn!!!

8 juillet 2025

Slechte kwaliteit en service bedrijf…

Slechte kwaliteit en service bedrijf werkt 0,0 met je mee geen aanrader namens mij…..

4 juin 2025
Logo de Ciaobellafashion

Réponse de Ciaobellafashion

Beste Kayne,

We vinden het jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Uit ons systeem blijkt echter dat we geen bestelling van jou hebben ontvangen. Het spijt ons als er een misverstand is. Mogelijk heb je ons verward met een ander bedrijf.

Mocht dit niet zo zijn, hopen we graag snel van je te horen en de situatie op te lossen.

WAUW WAUW WAUW!

WAUW WAUW WAUW!
Bij ciaobellafashion moet je echt zijn voor de perfecte kledij. Super lieve meid, super goede klanten service en snelle levering naar België! Alles zit altijd zo perfect en bij vragen helpt ze jou altijd! ❤️❤️❤️ lots of love.

1 juin 2025
Logo de Ciaobellafashion

Réponse de Ciaobellafashion

We zijn dankbaar voor een klant als jij!

Snelle levering

De levering was echt erg snel!
Had nog nooit eerder hier besteld maar echt blij met mijn nieuwe broek.
Goeie kwaliteit en mooie lengte. Ben zelf vrij lang

9 avril 2025