Coffeefriend Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag läste recensionerna i förväg och funderade lite innan jag beställde, så därför vill jag gärna dela med mig av min egen erfarenhet. Det här var det bästa priset jag kunde hitta på nätet för just... Voir plus

Jag beställde tillbehör till företagets kaffemaskin för sju dagar sedan. Försändelsen skickades för fem dagar sedan från Litauen och enligt spårningen befinner den sig fortfarande i Estland. Jag... Voir plus

Kul att hitta maskinen för mycket billigare pris än hos andra återförsäljare, däremot så kom den från Nederländerna eller nåt, så var lite svårare att registrera den hos Nespresso. Kaffekapslarna som... Voir plus

Jag uppskattar verkligen detta ställe. De erbjuder ett brett sortiment av kaffe och tillhörande produkter. Personalen är mycket trevlig och serviceinriktad, och priserna är konkurrenskraftiga.

Bien

TrustScore 4 sur 5

237 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

208 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

För tidigt att lämna ett rättvist omdöme

Jag fick en automatisk uppmaning att lämna ett omdöme på Trustpilot innan jag ens hade fått leveransen. Därför blir mitt betyg tills vidare 3 av 5, eftersom jag ännu inte har möjlighet att bedöma vare sig produkten eller den fullständiga leveransupplevelsen.

Jag uppdaterar gärna omdömet när varorna har kommit fram.

12 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi hoppas att du snart får din beställning och ser fram emot en uppdatering när den har kommit fram. Tack för din feedback! 😊

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! 😊 Vi är glada att du är nöjd med priset. Tyvärr kan leveransen ibland ta längre än förväntat, och det beror inte bara på oss utan också på hur snabbt transportbolaget hanterar sändningen.

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans. Vi njuter av att testa olika bönor!

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! Roligt att höra att ni är nöjda och testar nya bönor. ☕😊

Nöjd från beställningen till leveransen…

Nöjd från beställningen till leveransen
Tack

11 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack så mycket för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hela processen från beställning till leverans. Varmt välkommen tillbaka!

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar att du inte är nöjd med vår service och kundbemötande. Tack för din feedback, vi tar den till oss och arbetar ständigt med att förbättra vår kundservice. 😊

Service

Snabb service o enkelt att beställa

2 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Stort tack för din feedback! 😊

Bra helhet

Bra pris
Korrekt leverans i rätt tid
Lite större oväsen vid bryggning. Har haft en Bosch av liknande modell som var betydligt tystare

30 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och leveransen. Vi uppskattar även din kommentar om ljudnivån och tar den med oss.

Förseningar i orderleverans

Förseningar i orderleverans, förseningar i att svara på kundmeddelanden

6 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar förseningen med leveransen och att svarstiden varit längre än vanligt. Tack för din feedback, vi arbetar kontinuerligt med att förbättra detta. Vi hoppas att du till slut fick din order och är nöjd till slut. ☕😊

Just nu inte så bra

Just nu inte så bra, gått två veckor, inga varor.
Försökt få kontakt men ingen svarar!
Förvånad då så många andra har positiv upplevelse.

1 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar förseningen och att du haft svårt att nå oss. Tack för din feedback , vi hoppas att du till slut fick din order och är nöjd till slut. 😊

Utmärkt service och snabb leverans

Utmärkt service och snabb leverans. Gott kaffe till hyfsade priser.

27 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service, leveransen och kaffet. ☕😊

Great 👍

Very good experience

27 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

We’re happy to hear that you had a very good experience, thank you! 😊

Produkten passade inte trots att det…

Produkten passade inte trots att det stod att den skulle passa!

9 juillet 2026
Avis spontané

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar att produkten inte passade. I sådana fall är det alltid bäst att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta en lösning. 😊

Snygg design

Blir gott kaffe

Réponse de Coffeefriend

Vad roligt att höra att du är nöjd och får gott kaffe. Tack för din feedback! ☕😊

Kaffekvarn

Bytte kaffekvar på två Siemens kaffemaskiner och nu fungerar dom bra igen.

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att bytet av kaffekvarnarna löste problemet och att dina Siemens-maskiner fungerar bra igen.

Ordered a kettle two weeks ago and it…

Ordered a kettle two weeks ago and it still hasn’t been shipped. Now one week past the intended delivery date. Customer service not reachable by email or call, false promise of same-day reply in the auto-reply email.

25 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

We're sorry to hear about your experience. We understand how frustrating it is when an order takes longer than expected and you have difficulties reaching us. Sometimes delays can occur due to unforeseen circumstances, and we appreciate your patience.
Thank you for your feedback. We hope you are happy with the product in the end. 😊