Coffeefriend Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag läste recensionerna i förväg och funderade lite innan jag beställde, så därför vill jag gärna dela med mig av min egen erfarenhet. Det här var det bästa priset jag kunde hitta på nätet för just... Voir plus

Jag beställde tillbehör till företagets kaffemaskin för sju dagar sedan. Försändelsen skickades för fem dagar sedan från Litauen och enligt spårningen befinner den sig fortfarande i Estland. Jag... Voir plus

Kul att hitta maskinen för mycket billigare pris än hos andra återförsäljare, däremot så kom den från Nederländerna eller nåt, så var lite svårare att registrera den hos Nespresso. Kaffekapslarna som... Voir plus

Jag uppskattar verkligen detta ställe. De erbjuder ett brett sortiment av kaffe och tillhörande produkter. Personalen är mycket trevlig och serviceinriktad, och priserna är konkurrenskraftiga.

Bien

TrustScore 4 sur 5

251 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

221 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra helhet

Bra pris
Korrekt leverans i rätt tid
Lite större oväsen vid bryggning. Har haft en Bosch av liknande modell som var betydligt tystare

30 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och leveransen. Vi uppskattar även din kommentar om ljudnivån och tar den med oss.

Förseningar i orderleverans

Förseningar i orderleverans, förseningar i att svara på kundmeddelanden

6 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar förseningen med leveransen och att svarstiden varit längre än vanligt. Tack för din feedback, vi arbetar kontinuerligt med att förbättra detta. Vi hoppas att du till slut fick din order och är nöjd till slut. ☕😊

Just nu inte så bra

Just nu inte så bra, gått två veckor, inga varor.
Försökt få kontakt men ingen svarar!
Förvånad då så många andra har positiv upplevelse.

1 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar förseningen och att du haft svårt att nå oss. Tack för din feedback , vi hoppas att du till slut fick din order och är nöjd till slut. 😊

Utmärkt service och snabb leverans

Utmärkt service och snabb leverans. Gott kaffe till hyfsade priser.

27 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service, leveransen och kaffet. ☕😊

Great 👍

Very good experience

27 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

We’re happy to hear that you had a very good experience, thank you! 😊

Produkten passade inte trots att det…

Produkten passade inte trots att det stod att den skulle passa!

9 juillet 2026
Avis spontané

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar att produkten inte passade. I sådana fall är det alltid bäst att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta en lösning. 😊

Snygg design

Blir gott kaffe

4 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Vad roligt att höra att du är nöjd och får gott kaffe. Tack för din feedback! ☕😊

Kaffekvarn

Bytte kaffekvar på två Siemens kaffemaskiner och nu fungerar dom bra igen.

4 juillet 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att bytet av kaffekvarnarna löste problemet och att dina Siemens-maskiner fungerar bra igen.

Ordered a kettle two weeks ago and it…

Ordered a kettle two weeks ago and it still hasn’t been shipped. Now one week past the intended delivery date. Customer service not reachable by email or call, false promise of same-day reply in the auto-reply email.

25 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

We're sorry to hear about your experience. We understand how frustrating it is when an order takes longer than expected and you have difficulties reaching us. Sometimes delays can occur due to unforeseen circumstances, and we appreciate your patience.
Thank you for your feedback. We hope you are happy with the product in the end. 😊

Jag uppskattar verkligen detta ställe

25 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt sortiment, vår service och våra priser. Varmt välkommen tillbaka!

Omöjliga att få tag på!

Beställde en kaffemaskin där det stod att den fanns i lager och leveranstid 3-5 dagar och ”90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar”. Beställde i torsdags och tänkte då att då bör den hinna fram i mitten på nästa vecka, senast torsdag. Det var viktigt att den kom i tid eftersom det är en födelsedagspresent till en 50-års firande, något jag även skrev på ordern. I måndags var den inte ens skickad så jag försökte kontakta dem först via chatten, inget svar på låååång stund, lämnade mejladress enligt deras uppmaning i chatten. Eftersom det var lite brådskande tänkte jag att jag får ringa istället. Först ringsignaler och sen ”Vi kan inte ta ditt samtal just nu”. Har gjort flera försök att ringa dem, men det går inte att komma fram. Idag är det onsdag och de har fortfarande inte återkommit från chatten! Igår var maskinen äntligen påväg men den fraktades inte från Stockholm som jag förutsatte när det stod att den fanns i lager utan från Litauen… Idag onsdag är den bara i Estland. Det ger verkligen ingen skön känsla i magen att de är helt omöjliga att få tag på! Trodde efter att ha läst recensioner att det var ett seriöst företag, men förstår nu att det inte är det efter att ha läst lite noggrannare och sett de negativa omdömen som jag missade innan beställning. Vågar inte ens tänka på hur krångligt det blir om det är fel på maskinen när den väl kommer fram, vilket nog är stor risk med tanke på den långa fraktvägen. Helst hade jag velat avboka den och köpa i en svensk butik men eftersom det inte går att kontakta dem (har gjort flera försök att ringa under flera dagar och de har fortfande inte svarat på mejl) så är det ju även omöjligt att nyttja ångerrätten och och skicka tillbaka.
Vad de däremot har gjort är spamat min mejlkorg med reklam sen jag beställde. Har fått 17 mejl som inte rör min order på 6 dagar… Ångrar sjukt mycket att jag beställde här, det hade varit bättre att jag köpt en marginellt enklare maskin på Elgiganten för samma pris. Då hade jag inte stått här nu utan present till 50-åringen och jag hade vetat att jag får snabb och smidig hjälp om något strular! SÅ besviken!

8 juillet 2026
Avis spontané

Réponse de Coffeefriend

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft. Ibland kan förseningar och systemrelaterade misstag tyvärr inträffa, vilket kan leda till sådana situationer. Vi förstår din frustration och tar din feedback på största allvar. Vi hoppas att du till slut fick maskinen och att mottagaren blev glad ändå. Försenade överraskningar och presenter kan ibland ge extra mycket glädje. 😊

Dålig förpackning

Dålig förpackning

22 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Vad tråkigt att höra att förpackningen inte levde upp till förväntningarna. Tack för din feedback, vi tar med oss detta och ser över hur vi kan förbättra oss. Vi hoppas att varan ändå var i gott skick och att du är nöjd med den. 😊

Fick en vara som har varit öppen

Fick en vara som har varit öppen, under transporten.

28 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Det var tråkigt att höra.
I sådana fall behöver man alltid informera oss, så att vi kan dokumentera ärendet och göra en anmärkning till transportföretaget.
Vi hoppas att produkten ändå var i gott skick och att du är nöjd med den. 😊

Mycket bra företag

Mycket bra företag, snabb leverans, stor bonus, jag rekommenderar det

28 juin 2026

Réponse de Coffeefriend

Tack så mycket för din fina rekommendation! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och servicen.