Enkelt och snabbt Upptäckte att de även säljer köksprodukter förutom kaffe. Dessutom seriöst med en fysisk butik. Leveransen gick snabbt. Återstår att mala och smaka av de 5 olika kaffesorterna vi be... Voir plus
The coffee machine was delivered on time. We are satisfied with the quality of the machine as well; all was precisely as it was in the website.
Leveranskostnaden är alldeles för hög, särskilt med tanke på att leveranstiden är så lång. Idag är det den 4 augusti och jag beställde den 24 juli. Min beställning har fortfarande inte skickats och ja... Voir plus
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Réponse de Coffeefriend
Snabb leverans, bra utbud!
Snabb leverans, bra utbud, även allt annat som behövs runt kaffet!

Snabb service
Snabb service, packat o klart efter 1 Tim.
Tyvärr var transport företaget väldigt långsamma, beställde på fredagen fick det på onsdagen.
5 minus till DSV.

Réponse de Coffeefriend
Bästa priset och snabb leverans
Jag läste recensionerna i förväg och funderade lite innan jag beställde, så därför vill jag gärna dela med mig av min egen erfarenhet. Det här var det bästa priset jag kunde hitta på nätet för just den här vattenkokaren. Jag beställde under helgen. På måndagen fick jag e-post om att varan hade skickats samt länkar för spårning. Paketet kom fram redan på torsdagen.
Allt fungerade precis så bra som man kan önska sig. Jag handlar gärna här igen och kan varmt rekommendera butiken till andra.

Réponse de Coffeefriend
Jag hade otur med skadat porslin i…
Jag hade otur med skadat porslin i leveransen. Men positivt bemötande och åtgärder från CoffeeFriend.

Bästa servicen på länge
Bästa servicen på länge. Tjejen hjälpte mig att hitta ny vattenbehållare till min gamla kaffemaskin, beställde den och hjälpte mig med betalningen. Rosor till henne och företaget