Cofman Avis 176

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Super indretning når man ikke har helt små børn mere. Charmerende med den malede rustik. Gåafstand til vandet, kort vej til Nykøbing, hyggelig overdækket terrasse, mange spil både ude og inde. Virkel... Voir plus

Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nøgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nødvendige ting... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rigtig fin side som giver de samlede søgemuligheder vi har brug for. Ved de små fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. Både chat og telefonisk. Sø... Voir plus

L'entreprise a répondu

I søndags forsøgte jeg at leje sommerhus på Bornholm til Folkemødet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for næsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... Voir plus

1. Cottage

À propos de Cofman

Écrit par l'entreprise

Cofman.com - Vi har siden år 2000 beskæftiget os med udlejning af feriehuse såvel i Danmark som i resten af Europa. Årligt finder over 100.000 gæster deres sommerhus eller ferielejlighed hos os. Cofman A/S er 100% danskejet med hovedsædet i Herning og filialer i udlandet. Pga. mange internationale kontakter og medarbejdere fra 5 forskellige lande har vi fingeren på pulsen i hele Europa. Vores mål er at skabe overblik over hele udbudet af sommerhuse så man nemt kan finde lige det der søges efter. Hos Cofman findes et udvalg på over 200.000 feriehuse i hele Europa.

Écrit par l'entreprise

Udvalget hos Cofman
På Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
Vores pris
Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
Vores erfaring
Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hører Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europæiske marked.
Vores website
På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden været, at en booking hos os skal være lige så spændende og enkelt som ferien selv.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Super god service

Super god service! Personligt tak til Gerda for hendes store hjælp. Et firma, der bestemt kan anbefales!

19 février 2021

Utrolig dårlig service. Vil aldrig leje her igen.

Havde lejet et sommerhus fra d. 14 april 2021 og en uge frem. Blev inviteret til 60 års fødselsdag i pågældende uge. Forsøgte derfor at få flyttet til ugen efter, hvor jeg kunne se, huset også var ledigt. Dette forsøgte jeg i december 2020. De insisterede på, at det var en annullering, og derfor skulle vi betale 25% af lejeprisen (ca. 1200 kr) for flytning. Det synes jeg er en utrolig uflexibel og dårlig behandling. Vi ville jo blot flytte lejeugen, og rent administrativt kan det vel ikke koste så meget. Vil aldrig bruge dem igen!

29 décembre 2020

Réponse : Cofman

Hej Joan - vi beklager meget din dårlige oplevelse og havde også kontakt til partneren efter vores telefonsamtale i dag hvor vi så kunne tilbyde dig en ombooking for 540 DKK, hvilket du dog afslog. Desværre har vi ingen mulighed for at ændre på de bookingregler som er fastlagt hos vore partnere, men vi gør vores bedste for at hjælpe og finde frem til den bedst mulige løsning.

Utrolig dårlig behandling

Utrolig dårlig behandling. Vi har lejet et sommerhus i Italien til sommer. Pga. corona krisen ringede vi i maj inden vi skulle betale restbeløbet, for at høre om vi skulle aflyse vores rejse da der jo var tvivl om hvorvidt grænserne ville blive åbnet. Her anbefaler de at vi ikke aflyser og at vi kan få alle vores penge retur, da de følger Sundhedsstyrelsen anbefalinger. Da Sundhedsstyrelsen nu fraråder al rejse til Italien vil cofman pludselig kun tilbage betale 20% det er simpelthen så dårlig service. Vi booker ALDRIG ferie ved dem igen.

4 juin 2020

Det ærgrer mig.

Det ærgrer mig, at jeg som medlem af ÆldreSagen gik glip af 10% rabat, som jeg ville have fået, hvis jeg havde bestilt hos DanSommer eller NovaSol. Det burde Cofman også give.

Hilsen Birte Alsted

2 mai 2020

Nie wieder!!!

Nie wieder!!!
Das erste Mal dort gebucht.
Da wir in der Coronazeit als Hochrisikopersonen gelten mußten wir leider stornieren
Am Telefon wurde uns gesagt bei einer Anzahlung von 150 € würden wir ca.100€ Gebühren bezahlen müssen.
Jetzt der Hammer: wir müssen bis auf 4,20€ alles bezahlen. Sauberer Laden, dieser Cofman
jetzt weis ich auch wie man reich wird.

29 avril 2020

Leje af sommerhus

Jeg fik en venlig og god betjening, men en anden gang vil jeg nok bestille over mailen. Det er udelukkende fordi jeg selv kan sidde i ro og finde ud af hvad jeg vil have.

31 mars 2020

Rigtig god service

Rigtig god service, og så støtter vi lokalt hvilket giver rigtig god mening for mig 👍🏻

18 mars 2020

Hej Camilla.

Det glæder os at du vil støtte lokalt, og dermed også os. :-)
Vi håber din ferie var lige som du ønskede dig.

Altid god hjælp

Altid god hjælp, hvis det er nødvendigt, god hjemmeside, nem at bruge.

15 mars 2020

Hej Jens,

Vi er glade for at vi kan hjælpe dig, og du er tilfreds med vores kundeservice.
Vi håber du havde en dejlig ferie.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Dog kunne jeg først - for sent - gennemskue, at det var Dancenter, jeg bookede hos, så jeg gik glip af en rabat på 10%. ØV

13 mars 2020

Hej Birgit,

Vi er kede af du ikke fik din rabat, vi håber dog stadig at du havde en dejlig tur :-)

Stinna fra Cofman Team

Stort udbud af feriehuse til den rigtige pris

Man kan altid finde feriehuse i den rigtige prisklasse, og altid god service 5 stjerner

11 mars 2020

Hej Bo,

Mange tak for de pæne ord. Vi håber du vil få mange flere ferieminder med os fremover.

Stinna fra Cofman team

Start altid din søgning her

OPRINDELIG ANMELDELSE: Glimrende sortering af bureauernes sommerhuse. Som hovedregel er nitterne sorteret fra.
Har brugt Cofman mange gange de seneste ti år, og har kun få gange oplevet huse, der ikke levede op til den høje standard. Det er langt sikrere end at bruge udlejningsbureauernes egne sider, som både kan indeholde godt og skidt.
TILFØJELSE 2020:
"Få gange" er nu blevet til tre gange ud af cirka ti, hvor Cofman har ramt helt ved siden af skiven og valgt at præsentere sommerhuse, der har vist sig at være langt under standard. De to ikke rengjorte og slet ikke som bureauernes fotos. Det ene af dem med en angivelse af mange sengepladser, der dog alle pånær to viste sig at være tynde skummadrasser, som ingen over 40 kg kunne sove på.

Det sidste sommerhus (lejlighed på Bornholm) ser jeg som et udtryk for, at også Cofman vælger at skrabe bunden, når der er pres på sommerhusmarkedet pga. Covid-19. Her er vi så langt ved siden af skiven, at pilen er tabt for altid (listen over fejl og mangler er for lang til dette indlæg, men jeg har fotodokumentation).

Det er møg ærgerligt, for der er behov for et sted, hvor der sorteres skidt fra kanel blandt udlejningssommerhuse. Men efter tre skuffelser, er jeg ikke længere sikker på, at det er Cofman. Positionen er hermed ledig, men forretningsmodellen kræver, at man er kræsen, og ikke tillader smuttere så store som den sidste her. Den burde man have set som en nitte (og gjorde det måske også, men denne sommer kunne selv skidt sælges som guld).

3 février 2020

Réponse : Cofman

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har mange gode oplevelser ved os.

Stinna fra Cofman Team

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Hurtig og effektiv hjælp pr. Telefon

10 octobre 2019

Hej Rita.

Tusind tak for din anmeldelse! :-)

Med venlig hilsen
Camilla fra Cofman Team