Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Ændring fra 1-3 stjerner. Et lejemål ved novasol eskalerede, og Feline er nu gået ind og har betalt kompensation. Vi lejer et sommerhus til 12200 kroner -36 timer inden der er varme -... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Feline
Écrit par l'entreprise
Feline samler sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer på én hjemmeside, og gør det nemt at søge blandt dem alle sammen. Det giver dig det største udvalg af sommerhuse med den bedste beliggenhed i hele Danmark og Europa. Det hele er samlet på Feline. Her findes sommerhuse til enhver pengepung, og du kan enkelt og sikkert finde netop det hus der vil give familien en vellykket ferie.
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter der opfylder jeres ønsker hos Feline. Her finder I alt lige fra badelande, bowling, skiløb, gokarts, legelande og mange andre sjove aktiviteter.
Når du vil forkæle dig selv og din bedre halvdel skal der selvfølgelig noget ud over det sædvanlige til. Svaret er Feline Weekend. Vi har samlet mere end 100 særligt udvalgte hoteller og kroer i både Danmark og det nordlige Tyskland, og derfor kan du enkelt og sikkert finde det helt rigtige weekendophold. Glæd jer til god mad, wellness, shopping, spændende byer, flot natur – og først og fremmest til at få tid til hinanden.
Besøg os her:
Firmaprofil
Écrit par l'entreprise

Coordonnées de contact
Nygade 8B, 2.th, 7400, Herning, Danemark
- info@feline.dk
- www.feline.dk
og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Velholdt indvendig som udvendig i god stil og stand. Tak til Karen i Feline og Anita for tryg og proff guidning til Novasol, som var gode til at informere om de praktiske forhold. Der var rigtig flot gjort rent da vi ankom . Indbydende. 5 stjerner /5 til både Feline.dk og Novasols kundeservice - kontakt telefonen.
Havde fået Feline.dk anbefalet i netværket. Anbefaler gerne videre herfra.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Yderst hjælpsomme og hurtigt svar.
Vi lejede ved Feline men det viste sig at være Dancenter der stod for alt praktisk. Hvis jeg havde vidst jeg kunne ændre det, havde jeg aldrig lejet det hus, da jeg tidligere, og også i dette tilfælde oplever virkelig dårlig kommunikation og rengørings standard ved Dancenter.
Efter flere opkald og beskeder kom der to engelsk talende uanmeldt og prøvede at rette op på det dagen før vi tog hjem. Vi har efterfølgende haft kontakt med Feline, som har givet hurtig tilbagemelding og vi har fået et fint tilbud på kompensation som Dancenter burde havde givet efter min mening.

Réponse : Feline
I wouldn’t ever purchase of this…
I wouldn’t ever purchase of this company again. I purchased the rosacea corrector. I waited well over the delivery lead time. I contacted the company on numerous occasions to cancel my order. This they wouldn’t do they then came back and advised my parcel was in transit. I said I would refuse delivery of my order and have it returned back to them. And I would be grateful for my money to be refunded. I was advised not to refuse delivery. To accept delivery and if I still wanted to return the items I could do for a full refund. I accepted delivery contacted the company and advised I wanted to return the items. I was advised to return the items but I would have to pay postage charges. As they don’t do free return. The company is in the Netherlands . It will cost me a fortune to
Return the items. If I had been advised of this when I was contacting them. I would never have accepted delivery. I feel like I have been scammed by this company. I feel very let down and disappointed by them. I am now £34 out of pocket, through incorrect information given

Réponse : Feline
Utrolig venligt og imødekommende…
Utrolig venligt og imødekommende personale. Har været i kontakt med dem 2 gange og talt med 2 medarbejdere. Nu er jeg spændt på at se, hvordan det sommerhus vi har booket er. Desværre fandt jeg ud af efter bookingen at det var Novasol der havde huset og har ikke den bedste erfaring/oplevelse med Novasol men håber meget at blive glædelig overrasket.
Ændring
Ændring fra 1-3 stjerner.
Et lejemål ved novasol eskalerede, og
Feline er nu gået ind og har betalt kompensation.
Vi lejer et sommerhus til 12200 kroner
-36 timer inden der er varme
-Beskidt med spindelvæv overalt
-bruger de første 24 timer på at ringe, skrive, vente på diverse poolmand, VVS, ejer etc.
Afvist, ingen krav på kompensation ifølge novasol
Efter negativ anmeldelse, ny vurdering fra novasol, nu kan de godt se fejl og tilbyder “flotte” 450 kroner.
Jeg vil dog anbefale Feline at få lavet, så man kan se hvilket firma der udlejer de forskellige sommerhuse, således at man har mulighed for at fravælge firmaer man ikke ønske at leje hos.
Ødelag familieferie (Skolernes vinterferie)
Grunden til 2 stjerner er, at det var et pænt sommerhus på Nørre Knolde Vej 18 i Skallerup Klit. 2 personer på 80 år hundefrøs, indtil der kom varme i huset onsdag. Intet varmt vand før torsdag. Feline fraskriver sig ansvaret, i det service af huset er udliceteret til Feriepartner. De står altså ikke til ansvar for deres underleverandører. Vi har årligt bestilt sommerhus siden slut 70érne, men det var første og sidste gang via Feline
SOM DET SES HAR FELINE SVARET. DE GLEMTE DOG AT SKRIVE DENNE DEL AF DERES SVAR: "Det er Feriepartner og husejeren der har ansvaret for husets tilstand og drift og derfor også dem der afgør, hvilken kompensation du er berettiget til".

Super super dårlig oplevelse
Super super dårlig oplevelse. Jeg ville ikke råde nogen at lege her. Wauw hvor er deres service dårlig og de scammer en for sygt. Man kan på ingen måde komme i kontakt med dem.
Jeg er i chok over hvordan man kan “bonge”for penge uden de skriver noget ud i forvejen om det.
Vi betalte 1000 kr for at skraldet ikke var “helt” sorteret godt nok.
Det er simpelthen for dårligt. Vi snakker om en enkelt pant flaske som lå i containeren.
I skal minimum sætter 15 tusind kr til siden efter I har betalt ydeligere

Nem booking, god service
Nem og overskuelig booking, og da der var problemer med partneren, gik de ind og sagde "det skal vores kunde ikke sidde med, det ordner vi"
Urimeligt afbestillingsbegyr hos Feline og Novasol
Vi lejede et stort hus hos Felini for at fejre min 80 års fødselsdag med børn, børnebørn og oldebørn. Desværre viste det sig, at et barnebarn incl. mand og 2 oldebørn ikke kunne de dage i november 2026. Der var ikke andre egnene huse hos Felini i ugen før, så vil afbestilte 5 dage efter bestillingen og mere end et år før brugen.
Det viste sig at koste 4.300 kr. i afbestillingsgebyr! Hverken Novasol, som viste sig at stå for det praktiske, eller Felini var villig til at minske det, efter min mening, alt for store beløb. Felini ville gerne hjælpe med at finde et andet og så give en kompensation, men vi havde selv fundet ud af, at der ikke var nogen egnede.
Det skal tilføjes, at der ikke i Felini's betingelser står, at 14-dages fortrydelsesretten for køb på nettet ikke gælder for sommerhusleje - det ses kun, hvis man har trykket på FAQ.

Réponse : Feline
Hjemmesiden er nem at navigere på😄😄
Stor anbefaling
Stor hjælp ift. en uberettiget sag. Rigtig god service. Klar til at hjælpe.
Specielt en tak til Anita og Karen som arbejder for Feline
Nemt og overskueligt
Venlig og hjælpsom
Tak til jer og især Anita.o. virklig god hjælp for os. Anbefaler jer absolut.
Ingen dansk medarbejder
Når man booker er alle oplysninger danske, når man så får brug for hjælp, så kan ingen tale/skrive dansk.

Sminket lig
Der stod i annoncen at huset var nyrenoveret. Hvis det var det så var det af en som ikke havde forstand på håndværk. Løse brædder, ulovlige vvs- og elinstallationer, et brusebad og 110l varmt vand til 15 personer. Huset var kun halvt malet færdig udenfor og der var spildt maling. Et lille køleskab og ingen fryser i selve huset. En overfyldt skraldespand. Glasset ind til fyret til vildmarksbadet var ødelagt så man kunne rive sig på det ( vi havde et 20 måneders gammelt barn med) og maling, kemikalier og ting der kunne vælte ned over børn i aktivitetsrummet. Værelserne var fulde af rod.
Det viste sig så at det faktisk var feriepartner man lejer huset af og de var sådan set skide ligeglade med at huset er farligt ift. el-installationerne og at deres servicemand spildte giftige kemikalierne udover vores tandbørster uden at sige det.

Forvent ikke prisgaranti.
Den prisgaranti sommerhusedanmark/feline reklamerer med de har kan man ikke regne med.
I deres FAQ fremgår det at såfremt man finder sommerhuset billigere hos et andet udlejningsbureau prismatcher de. Efter længere kommunikation med dem viser det sig så, at der er undtagelser, hvor de ikke prismatcher såsom i forbindelse med kampagnekoder. Dette står ikke beskrevet nogen steder i FAQ. Prismatch er altså ikke et garanteret prismatch.
Tværtimod kan man risikere at booke et sommerhus hos dem i god tro om at de vil refundere en evt. diffenrence. Det ville ikke have været tilfældet. Med andre ord skal man passe på bondefangeriet.

Hurtig til tilbage meldning
Hurtig til at besvare mine spørgsmål . Selvom det først dreje sig om sommerhus i 2026.🌞
Kundeservice helt i top
Desværre konstaterede vi at der var væggelus i det sommerhus vi havde lejet. Derfor så vi os nødsaget til at tage hjem 2 dage før tid.
Samme dag som vi kom hjem ringede jeg til Dansk-Sommerhusferie (Feline), hvor jeg fik en førsteklasses behandling, de tog sig straks af sagen.
Samme aften blev jeg kontaktet, og fik oplyst. at vi ville få fuld refusion, for hvad vi havet betalt for hele ugen, og vi skulle heller ikke betale for vores el-forbrug. Refusionen modtog vi få dage efter.
Hermed stor tak til medarbejderne i Dansk-Sommerhusferie, for deres hurtighed med at behandle vores klage, og deres meget søde måde at være på. Man føler sig virkelig i gode hænder.
Kundeservice der er helt i top
Kundeservice der er helt i top.
Hvor er det en dejlig oplevelse,at blive taget alvorligt, når man har noget på hjerte.
De sidste par dage, er jeg blevet lyttet til og HØRT.
Desværre har jeg haft en dårlig oplevelse, med en af Felines samarbejdspartnere. Heldigvis har Feline en kundeservice, hvor medarbejderne virkelig kan deres kram.
Jeg har lejet gennem, Feline før og gør det gerne igen.
Tak til A og K for jeres hjælp og jeres væremåde.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.