Concordia Forsikring as. Avis

1 629
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en super god og tryg oplevelse medister flytte vores forsikringer til Concordia. 5 ud af 5 stjerner fra os.

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

À propos de Concordia Forsikring as.

Écrit par l'entreprise

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Écrit par l'entreprise

Vi er med dig i hverdagen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 629)

264 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er bare glad for mit…

Jeg er bare glad for mit forsikringsselskab!

17 février 2026

Hej Helle,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds og mener vi fortjener fem flotte stjerner.

Hej Poul,

Hvor er det dejligt at høre!

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner.

Hej Morten,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og rådgivning!

Imødekommende

Imødekommende, hurtigt og effektivt

17 février 2026

Hej Jan,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

Nemme at få klar besked

Fornuftige priser , nemme at tale med.

Hej Jeppe

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med prisen såvel som vores service.

Har kun godt at sige

Har kun godt at sige, flinke sagsbehandler fik en god oringtering om forsikringer

Hej Tage

Hvor er det bare skønt, at du kun har gode ting at sige om os. Det kan vi kun være stolte af.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

At vi har et godt samarbejde

At vi har et godt samarbejde

Hej Niels

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med samarbejdet med os.

Tak for hjælpen

Hej Ove

Selv tak – og tusind tak for din anmeldelse og de fem fornemme stjerner!

Stor hjælp og dygtige medarbejdere

Stor hjælp og dygtige medarbejdere

Hej Heine

Du skal have stor tak for de pæne ord og de fem stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god behanling når vi kontakter…

Altid god behanling når vi kontakter kontore.
Jan

Hej Jan

Hvor er det skønt at høre, at du altid oplever, at det er en god oplevelse at være i kontakt med os. Vi vil gøre vores ypperste for, at det fortsætter sådan.

Du skal have stor tak for din anmeldelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Det skide dyrt

Hej Theis

Prisen betyder meget – og det har vi fuld forståelse for. Samtidig er det vigtigt for os at tilbyde omfattende dækninger, god service og hurtig hjælp. For det er det, der skaber tryghed, når uheldet er ude.

Vi tager naturligvis din feedback med i vores løbende arbejde med at finde den rette balance mellem pris og kvalitet.

Super godt tilfreds

Super godt tilfreds

9 février 2026

Hej Moseholm,

Sikke en flot anmeldelse, den er vi enormt glade for!

Dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget tilfredse med concordia

Vi er meget tilfredse med concordia. Har brugt både bil- og brilleforsikringen uden nogen form for problemer. Kun gode anbefalinger herfra.

22 janvier 2026
Avis spontané

Hej Sanni,

Tusind tak for anmeldelsen!

Det glæder os, at I er tilfredse og har lyst til at kaste så mange flotte stjerner i vores retning.

Hej Jens,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de fornemme stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Henrik Jessen fra Concordia har altid…

Henrik Jessen fra Concordia har altid haft styr på sine ting 👍

3 février 2026

Hej Inger,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Jeg er sikker på, dine rosende ord også spreder glæde hos Henrik. Jeg skynder mig hvert fald at sende dem videre til ham!

Noté 4 sur 5 étoiles

Venlig og god betjening.

Venlig og god betjening.

3 février 2026

Hej Claus,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service!

Noté 5 sur 5 étoiles

De er så meget til at regne med

De er så meget til at regne med. Føler mig hel tryg ved Concordia. Alt foregår til topkarakter.
Jane melbye

20 janvier 2026

Hej Jane,

Tusind tak for de fine stjerner!

Vores fornemmeste opgave er at skabe tryghed for vores kunder og levere den bedste service, vi overhovedet kan. Det er helt fantastisk, at du mener, vi lever op til det ansvar.

God kundeservice

Foreløbig fuldt tilfreds. Fik tilbud med en god dækning og en skarp pris på næsten alle vores forsikringer

27 janvier 2026

Hej Hans

Hvor det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse – og at du er tilfreds med både pris, dækning og service. Vi lover at gøre os umage for, at det positive indtryk varer ved!

Du skal have stor tak fordi, du gav din mening til kende.

Hurtig og god service

Hurtig og god service
Mvh.
Abdullah

22 janvier 2026

Hej Abdulla

Dejligt at høre - det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være!

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus