Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Avis

3 215
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var en stor venlighed og en god forståelse for vores situation. Vi fik tilbudt en fin pris på de forsikringer vi ønskede.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst behagelig mægler Leander Pedersen Vi fandt hurtigt en skarp pris og fik gode betingelser

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har altid oplevet god service hos Himmerland Forsikring. Jeg skriver normalt ikke opslag på Trustpilot... Men! Min datter på 4 år har brækket hendes ben. I denne foranledning anmelder vi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

À propos de Himmerland Forsikring gs.

Écrit par l'entreprise

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Écrit par l'entreprise

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 215)

480 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilgængelighed

Personale, service, pris

Hej Poul,

Tusind tak for stjernerne, og fordi du gav din mening til kende her på Trustpilot - det betyder alverden for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst behagelig mægler Leander…

Yderst behagelig mægler Leander Pedersen
Vi fandt hurtigt en skarp pris og fik gode betingelser

Hej Jan,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de 5 stjerne!

Jeg skynder mig at sende din anmeldelse vider til Leander. Jeg er sikker på, den også falder i god jord hos ham.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og klar til at snakke med…

God service og klar til at snakke med dig når du ringer.

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for, du bemærker - og ikke mindst sætter pris på - vores tilgængelighed og personlige tilgang til tingene. At du samtidig er tilfreds med servicen, gør det jo kun endnu bedre!

Venligt og kompetent personale

Vi har flere gange haft brug for forsikringhjælp . Hver gang fået god professionel hjælp

17 juillet 2026

Hej Hans-Werner,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I gentagne gange har modtaget god og professionel hjælp fra os - det er lige, som det skal være.

Tak for at give din mening til kende.

Ødelæggende vandskade

Hurtig reaktion efter min anmeldte vandskade, hvor flere dele af mit hus blev ødelagt. Kompetente medarbejdere og efterfølgende håndværkere tog det meget seriøst. Flot udført arbejde:-)

24 février 2026

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at vores hurtige reaktion på din vandskade og det efterfølgende arbejde levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver simpelthen nødtil og give udtryk…

Bliver simpelthen nødtil og give udtryk for min glæde ved at være kunde hos Himmerland forsikring.
Lige meget om det er Gitte i receptionen, min assurandør Christian eller en fra police afdelingen (idag Laura/Frederik) så får man bare en god service og prisen er skarp

Tak 💪😊

27 juillet 2026
Avis spontané

Hej Thomas,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det fantastisk at høre! Jeg sørger for at sende din anmeldelse videre til de forskellige medarbejdere, det er jeg sikker på de bliver rigtig glade for!

Dejligt at du havde lyst til at dele din oplevelse med os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Et rigtigt menneske svarer ved…

Et rigtigt menneske svarer ved opringning. Dejligt.

Hej Tom,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores personlige tilgang. Vi gør os altid umage for, at være tilgængelige og nærværende.

20 juillet 2026

Hej Marcel,

Tusind tak for de fem flotte stjerner!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Der er en fin service hos himmerland

Der er en fin service hos himmerland, de gange jeg har haft skader er det blevet klaret meget professionel.

Hej Ivan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den service og sagsbehandling du har oplevet i forbindelse med anmeldte skader.

Venlig

Venlig, hjælpsom personale

Hej Svend,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Dejligt at høre, at du oplever os som venlige og hjælpsomme - det er jo lige sådan, vi ønsker det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig kundeservice samt…

God og hurtig kundeservice samt fornuftige priser

Hej Johanne,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt at høre, du er tilfreds med vores service, responstid og ikke mindst vores priser.

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og har fået en god behandling - så bliver det jo ikke meget bedre.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har kun en enkelt gang haft…

Jeg har kun en enkelt gang haft problemer med at få skadeserstatning. Har ellers været tilfredsstillende.

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du overordnet set har været tilfreds.
Vi gør os altid umage for at levere den bedst mulige service og sagsbehandling, men der er selvfølgelig nogle retningslinjer og betingelser vi skal rette os ind efter.

Vi håber, at vi i fremtiden kan gøre os fortjent til alle fem stjerner!

Vi har haft Himmerland i 33 år

Vi har haft Himmerland i 33 år. Og vi er blevet godt behandlet. Derfor skifter vi heller ikke Forsikringsselskab.

Hej Gitte,

Hold da op, det var mange års loyalitet!
Vi er glade for at høre, at I føler jer godt behandlet og ikke har planer om at skifte forsikringsselskab.

I skal have stor tak for den flotte anmeldelse!

Super god service

Super god service

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne stjerner!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Flinke medarbejdere

Flinke medarbejdere, så selvom det er i ferietiden bliver man hurtigt sendt videre

Hej Christian,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Vi glæder os over, at du er tilfreds med vores service og tilgængelighed - selv i ferietiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god service flinke og rare medarbejder

Min oplevelse var at medarbejderne var meget flinke og talte med og meget imødekommende

Hej Emil,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores personlige tilgang.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus