Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Voir plus

L'entreprise a répondu
En god seriøs vejledning uden nogen form for pres eller tendes til at oversælge. Prisen og sammensætningen af forsikringer matcher meget godt.
Indtil videre er jeg meget tilfreds med Himmerland’s forsikring, er først lige skiftet dertil efter anbefaling fra min datter,som er meget tilfreds med dem
Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Himmerlandsgade 110, 9600, Aars, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg er meget glad for den forsikring som jeg havde gode tider med godt arbejde

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
De tog FOR EVIGT at behandle min sag.
15 måneder og den er ikke behandlet endnu ?

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Super forsikringsselskab. Der er aldrig problemer, hvis vi har haft en skade. Der er altid god hjælp, og venlig betjening. Vil gerne give 10 stjerner.

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Vi har kun haft gode oplevelser i Himmerlands forsikring

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Hidtil vores billigste forsikringspakke. Altid imødekommende når man ringer. Service venlige når der er et skadesforløb.

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Jeg har efterhånden været ved Himmerland forsikring i en del år og jeg er meget tilfreds, det gælder både priser, dækninger og service 👌
Jeg kan du give mine varmeste anbefaling

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Vi har været SUPER tilfreds fra vores første henvendelse til personligt besøg af Dennis, tegning af forsikringer og overførsel fra gammel forsikringsselskab til Himmerland Forsikring. Vi har endnu ikke og får forhåbentlig ikke nogen skader, hvorfor den del ikke kan bedømmes.

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
De står altid klar med hjælp nær jeg har noget at spørge om de er serviceminded i stor stil kan kun anbefale dem

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Vi fik en god snak og god betjening så man kunne forstå hvad det drejer sig om og en god behandling
Vh Solveig

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Bedste forsikringsselskab de er der med de samme når du har brug for det.

Réponse de Himmerland Forsikring gs.
Hurtig udstedelse af korrekt police. Generelt hurtig respons ved henvendelser.