Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Voir plus
L'entreprise a répondu
God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft en super god og tryg oplevelse medister flytte vores forsikringer til Concordia. 5 ud af 5 stjerner fra os.
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Tietgens Allé 112-114, 5230, Odense M, Danemark
Demande des avis aux clients
Hold jer langt væk for dette forsikringsselskab 😡😡😡
Se deres svar - totalt ligegyldigt !
Mon det er en person der svarer 😂
Frustreret 😣 jeg er gal - mega dårlig kundeservice, af en eksisterende kunde.
Er der virkelig forskel på om jeres kunder fra Sjælland eller Jylland ?
Jeg kommer fra Sjælland, men kan ikke se det er relevant-for min henvendelse!

Réponse de Concordia Forsikring as.
Meget flinke og tålmodige. Vi havde mange spørgsmål inden vi besluttede os, men alt gik fint. Selve overgangen fra vores gamle selskab sker først 1. Januar 2026, det sker sikkert uden problemer. Vi sparer nogle tusinde kroner ved skiftet og det er vi super glade for.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Vi mødte Concordia forsikring på en messe i foråret. Da var vi ikke "modne" til et skifte. Det blev vi nu, og vi må sige, at servicen har været enorm god. Alt har kørt på skinner i forbindelse med skiftet til dem.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Super fin fyr jeg snakkede med og en go forståelse og endte med at tegne og samle alle mine forsikringer og til halvdelen af prisen. Jeg kan kun anbefale

Réponse de Concordia Forsikring as.
Virkelig et fantastisk forsikrings selskab, rigtige dygtige folk at tale med ,et selskab der har styr på hvad de taler om, en speciel tak til Martin der gjorde det så det var behageligt at tale forsikringer. Kan varmt anbefales. 🌠🌠🌠🌠🌠

Réponse de Concordia Forsikring as.
Altid et smil på stemmen når man taler med dem! Hjælpsomme og pro aktive ifht forsikrings løsninger! Martin og alle i andre I gør et skide godt stykke arbejde

Kanon service!
Jeg skulle ud og købe bil for første gang og havde derfor brug for en forsikring. Det hjalp Martin mig med – og han skuffede bestemt ikke! Jeg blev mødt i øjenhøjde og følte virkelig, at jeg fik en god oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale Concordia som forsikringsselskab.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Personerne ved concordia forsikring er uanset hvem man snakker med altid venlige og imødekommende og giver sig altid tid til at forklare hvordan og hvorledes hvis man har spørgsmål vedr sine forsikringer eller har ændringer med sine forsikringer

Réponse de Concordia Forsikring as.
Vi har haft nogle få skader i alle årene i concordia.
De gange der har været en skade , har vi fået en yderst positiv oplevelse .
Vi kan varmt anbefale concordia og det er altid nemt at få kontakt til en medarbejder .
Så fem stjerner ud af fem stjerner er fuldt fortjent.
Jørn Møller

De er altid hjælpsomme
OG det er et menneske ( person )
Det er bare så dejligt
At jeg IKKE skal trykke et tal for at komme vider
Det er kanon
Hilsen jørgen

Réponse de Concordia Forsikring as.
Hurtig betjening og god til at dække skader uden bøvl.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Havde ikke fået forsikring på autohjælp. Kontaktede telefonisk selskabet, og fik en god forklaring, pris og start på dækningen.
God professionel betjening som altid.
Samtidig med mindst to andre selskaber forsøger at overtage mit engagement årligt. Ingen har til dato kunne matche pris og dækninger.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Kompetent og venlig rådgivning. Let at komme i kontakt med en medarbejder.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Skulle betale mere i forsikring for den samme bil

Réponse de Concordia Forsikring as.
Det er virkelig et godt selskab med gode priser samt dækninger men jeg skifter jer ud til januar grundet uenighed om bilforsikring

Réponse de Concordia Forsikring as.
Jeg er super tilfreds med mine forsikringer.
Jeg har både hundeforsikring, Ulykkesforsikring, Inbo Osv.
Jeg har været uheldig med min hund som har haft noget af en sygehistorie gennem de knap 6 år jeg har haft hende.
Concordia har været super forstående, behandlingstiden har været overskuelig og udbetaling af erstatning er gået forholdsvis hurtigt. Ligeledes med ulykkesforsikring hvor jeg desværre kom galt afsted med ryggen, igen super forstående, hurtig behandlingstid og refusion af behandlingsudgifter. Fuldt ud tilfreds og kan klart anbefales. 🥹
Mvh Hanna.

Réponse de Concordia Forsikring as.
Nemt at komme i kontakt med jer. I er hurtig til at lave ændringer og der er aldrig noget bøvl, når vi har brug for jer.
Stor tilfredshed.