Curting Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Niels. Han er en utrolig dygtig kørelærer, som virkelig tager sig tid til at lære dig tingene ordentligt. Han er altid venlig, tålmodig og god... Voir plus

Bedste kørelærer! Alle pengene værd! Jeg har lige bestået min køreprøve, og det er især takket være min fantastiske kørelærer Niels. Det kunne næsten ikke være gået hurtigere eller bedre. Ni... Voir plus

Niels har været meget hjælpsom og forstående gennem hele mit kørekortsforløb. Jeg er meget tilfreds med denne køreskole og vil helt klart anbefale den til mine kammerater.

De efterhånden mange års erfaring mærkes tydeligt, når man tager kørekort hos Curting. Man bliver sikkert og roligt bragt frem til et niveau hvor man føler sig tryg ved at gå til køreprøve og at skul... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Tag kørekort i en køreskole centralt beliggende i Nykøbing Falster.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10 stjerner til Niels

Fantastisk kørelærer med respekt for sine elever. Niels er et dejligt roligt, ærligt menneske med en skøn humor.
Som mor til et ungt menneske med angst for at køre bil, efter skidt oplevelse hos anden kørelærer, var det en gave for mig at finde Niels, som med sin ro og tillidsvækkende adfærd hjalp os i mål med kørekortet. Niels fik etableret en selvtillid og tro på evnen til at køre bil som har været helt enestående.
Stor taknemmelighed herfra.

17 août 2023

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Gode og lærerige teoritimer. Niels er utrolig behagelig at køre med og lærer godt fra sig. Bestod begge prøver i første hug. Kan helt klart anbefales!

23 janvier 2024

5-stjerner

Vild god kørelærer/køreskole.
Meget forstående og forklarende og altid i godt humør.

Alt klaret i første hug
Helt klart anbefales.😀

19 décembre 2023

Virkelig god kørelærer

Virkelig god kørelærer, både til det teoretiske men også det praktiske. Han fik mig igennem begge prøver i første hug :)

14 décembre 2023

Rigtig god køreskole

Virkelig god kørelærer, bøde til det teoretiske men også det praktiske. Fik mig igennem begge prøver i første hug :)

11 décembre 2023

Jeg begyndte først at at tage kørekort…

Jeg begyndte først at at tage kørekort hos en anden kørelærer, og havde en super dårlig oplevelse, jeg dumpede min køreprøve 3 gange og var generelt bange for at køre bil. Derfor søgte jeg noget andet, og fandt Niels. Han gav mig selvtilliden tilbage omkring kørsel, og lærte mig det, så reelt kunne køre bil. Jeg tog 10 ekstra lektioner hos ham, og gik op og bestod min køreprøve første gang. Det er på grund af ham, at jeg nu glæder mig, hver gang jeg har mulighed for at sætte mig ud i en bil.

24 août 2023

Bedste køreskole!!!

Curting køreskole er nok den bedste køre skole du ka finde! Du lære rigtig meget både teoretisk og praktisk! Nils I sig selv er en rigtig hyggelig og flink fyr der ved hvornår du er klar og hvad der skal arbejdes på selv om du ik selv ved det. Det har helt sikkert være pengene værd og det har være hyggeligt at tage kørekortet! Jeg ville helt klart anbefale Curting hvis man skal tage kørekort

12 octobre 2023

Bedste køreskole

Niels evne til at gøre teorien enkel og letforståelig er imponerende. Han er også utrolig dygtig til at identificere elevers stærke og svage sider både i teori og praksis. Niels tilpasser undervisningen, så alle er klar til at bestå i første forsøg. Udover hans kompetencer er han også en fantastisk person! Jeg savner de gode samtaler og de lærerige køretimer. Tak, Niels, for en fed oplevelse og selvfølgelig også for kørekortet.

5 septembre 2023

Bedste køreskole du finder!

Niels er en fantastisk kørelære, der er super god til at lære både teori og praktis! Niels er venlig og personlig. Curting kan brand varmt anbefales til folk der står og vil begynde på kørekortet! Så er han jo selvfølgelig Falsters bedste (og varmeste) kørelære..

15 août 2023

Fantastisk køreskole

Om man er nervøs for at tage kørekort eller ej, er det helt sikkert at Curting er et godt sted at tage det. Niels som ejer køreskolen er rigtig god til at lære fra sig, uden at gøre hverken teori eller køretimerne kedelige. Kan 100 procent anbefale køreskolen hvis man er i tvivl

23 juin 2023

Curting er en fantastisk køreskole

Curting er en fantastisk køreskole som klart kan anbefales. Niels Curting som har køreskolen er en frisk gut der sørger for at den generelle undervisning aldrig er kedelig, samtidig med at man får den viden man skal bruge. Nemt at få køretimer efter sine egne behov, samtidig med der aldrig er problemer.

19 juin 2023

Klar anbefaling

Jeg kan helt klart anbefale køreskolen. Teoriundervisningen var nem at følge med i og slet ikke kedelig, som man ellers forventer af teoriundervisning. Det var altid nemt at lægge køretimerne på tidspunkter, der passede mig, og Niels' er en forstående og erfaren kørelærer.

3 mars 2023

Bedste sted at tage kørekort.

Curting er virkelig en fantastisk køreskole...
Niels Curting er virkelig god til at lære fra sig, og man føler sig bare tryk både når man køre med ham men også i teorilokalet. Det er virkelig det bedste sted at tage kørekort.

20 février 2023

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Begge mine drenge har været igennem undervisning og køretimer her og det har vi ikke fortrudt. Yderst behageligt og kompetent personale. Jeg kan helt sikkert anbefale denne køreskole.

28 janvier 2023