Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Niels. Han er en utrolig dygtig kørelærer, som virkelig tager sig tid til at lære dig tingene ordentligt. Han er altid venlig, tålmodig og god... Voir plus
Bedste kørelærer! Alle pengene værd! Jeg har lige bestået min køreprøve, og det er især takket være min fantastiske kørelærer Niels. Det kunne næsten ikke være gået hurtigere eller bedre. Ni... Voir plus
Niels har været meget hjælpsom og forstående gennem hele mit kørekortsforløb. Jeg er meget tilfreds med denne køreskole og vil helt klart anbefale den til mine kammerater.
De efterhånden mange års erfaring mærkes tydeligt, når man tager kørekort hos Curting. Man bliver sikkert og roligt bragt frem til et niveau hvor man føler sig tryg ved at gå til køreprøve og at skul... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tag kørekort i en køreskole centralt beliggende i Nykøbing Falster.
Engboulevarden 20, 4800, Nykøbing F., Danemark
- niels@curting.dk
- www.curting.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Anbefaling
Niels er en kompetent underviser, som både i den teoretiske og praktiske del af undervisningen lærer enormt godt fra sig. Det er tydeligt, at Niels har meget erfaring og viden i forhold til alle trafikale forhold, og han er herudover klar og tydelig i sin kommunikation og guidning. Desuden har Niels altid været nem at komme i kontakt med. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem mit forløb.
Det har været en fantastisk oplevelse
Det har været en fantastisk oplevelse, at tage kørerkort hos Niels. Måden han instruere på, er til at forstå, og behageligt. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Niels Curting. For hos ham er du sikret et kørerkort!!
MVH Victor
Super god køreskole og kørelære
Super god køreskole og kørelære kan klart anbefales havde ikke en køre time som ikke bare var 1,5 super hyggelige timer Niels er en mega flink mand
Uden tvivl byens bedste køreskole
Uden tvivl byens bedste køreskole med byens bedste kørerlærer kan klart anbefales hvis du skal starte på dit kørekort i nykøbing
Fantastisk køreskole
Jeg kan varmt anbefale Niels. Han er virkelig god til at undervise, og der er altid en hyggelig stemning, både til teori og i bilen.
En rigtig god undervisning.
En rigtig god undervisning og planlægning. God energi og godt humør.
Kan varmt anbefale Niels Curting
Dygtig, erfaren og utrolig venlig kørelærer, kan klart anbefales
Tilmeldte min søn midt i coronaen
Tilmeldte min søn midt i coronaen, så snart der var en plads blev vi kontaktet, 7 uger senere fik min søn kørekort. Alt bestået første gang, Niels er fremragende til at lære fra sig. En super god oplevelse for min søn, kan klart anbefales. Mange stjerner herfra
Kørekort
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Curting. Der har altid været et smil på læben, og Niels er rigtig god til, at lære fra sig til sine elever.
Kan helt klart anbefales!
Varm anbefaling
Massere af gode grin, lærerigt og ikke mindst en fantastisk oplevelse. Det har været en fornøjelse at være elev hos Curting!
Er virkelig glad for den oplevelse
Er virkelig glad for den oplevelse. Teori og kørekort i første forsøg
God køreskole...
Jeg er super glad for at det var hos Niels jeg valgte at tage kørekort, lærte alt hvad jeg skulle for at kunne bestå både køre og teori prøve første gang...
Kan klart anbefales :)
Bedste kørelærer
Rigtigt godt sted at tage kørekort, og den bedste kørelærer man kan få
Kan klart anbefales
Mere end tilfreds.
Super god oplevelse, jeg har været mere end tilfreds. God teori undervisning, og endnu bedre kørelektioner. :)
Jeg vil gerne sige rigtig mange gange…
Jeg vil gerne sige rigtig mange gange tak til Niels curting.
Han er en super dygtig kørelære, og rigtig godt til at give konstruktiv kritik hvis man gør noget forkert.
Kan helt klart anbefale ham👍❤️
Jeg kom med det samme!
Jeg en stor fyr på de 100 Kilo, men Niels var ligeglad, alt prejlede af på ham! Han kunne tage mig... til teori, og fortælle mig hvilke ting jeg nok skulle følge op på og lærer igen, vigepligt, no probs. Men alt andet - jeg fik min sag for. Men klarede det sammen med Niels og nu står jeg fuld tilfreds med et kort i hånden igen. Og kan kører ud mod åben himmel og solnedgang - også kører han Audi, what's not to like!
Også kører der er en lille bobbel nede i bunden af hans hjemmeside!!!!!!
Fan-Fûcking-Tastisk køre skole/lære
Hold nu kæft det var jo en kæmpe fornøjelse at tage kørekort her. flink lære med blink i øjet forståelse for formidle sine evner over til dig.
Han er ærlig og underholdene, en fantastisk kombination når man underviser og uddanner folk i trafikkens mange regler. -Tak for en fed oplevelse
Den bedste beslutning, jeg har taget.
Jeg valgte en tilfældig køreskole, da jeg intet anede om biler, men jeg er glad for jeg valgte Curting. Niels har givet mig den bedste teoriundervisning og køreundervisning. Jeg har formået at bestå begge prøver i første hug, fordi han stolede på, at jeg godt kunne. Han har altid sine ting i orden og styr på sine elever. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for jeg valgte Curting.
Nok det bedste sted jeg kunne have valgt.
Inden jeg startede hos Curting, der vidste jeg intet om biler - som i intet. Men efterhånden, da jeg kom nærmere på både Niels (Kørelæren) og køretøjet, så lærte jeg meget. Niels er en super god hjælper, men også en god ven, som der er klar til at give nogle hyggelige oplevelser. Niels er altid klar til at svare på spørgsmål. Jeg har virkelig aldrig været den bedste til biler, men alligevel formåede Niels at få mig til at bestå begge prøver første gang. Hans undervisning er virkelig god, hvor du får en masse viden, som du skal bruge videre.
Jeg har virkelig intet negativt at skrive om det, da det virkelig var godt.