Prachtige voerbak en topservice!
Ik ben superblij met de voerbak van DA-Design. Netjes afgewerkt en keurig geleverd, zoals afgesproken. Fijne communicatie met de eigenaren. Zeker een aanrader om te bestellen bij dit leuke bedrijf!
Aucune trace de demande d’avis
Snelle verzending, mooie producten en netjes afgewerkt. Echt een aanrader, ben zeer tevreden!!
Aanmaakhout en brandhout via dit bedrijf besteld, alles netjes in dozen gestapeld en kurk droog. Snel geleverd zo zitten we er weer warmpjes bij!
Hele mooie kwaliteit en een oog voor de afwerking!
super snelle levering met feestdagen
goede prijs-kwaliteit, heel tevreden met de mooi drinkbak voor ons viervoeters. Zeker een aanrader!
Dit bedrijf levert via bol.com. Bestel doos mooie geordende aanmaakhoutjes (volgens foto) maar krijg een doos 'bouwafval' met schroeven er nog in! Voel me besodemieterd. Mooie van het verhaal is nog dat ik een recensie op hun website achterlaat maar deze enkele uren later gewoon wordt verwijderd. Zo kan ik dus ook een goede score krijgen op internet! voor mij dus een volstrekt onbetrouwbaar bedrijf dat een beeld naar buiten wil brengen van tevreden klanten terwijl negatieve recensies worden verwijderd..