Dakenschoorsteenspecialist Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kan de eerdere reviews jammergenoeg alleen maar bevestigen. Vandaag is deze vlotte jonge Hollandse kerel ook bij ons langsgekomen. Aangezien wij de eerste keer onze schouw lieten schoonmaken moest... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

45 euro per lopende meter, staat niet echt duidelijk vermeld. € 25 voorrijkosten ook pas ter plaatste vermeld. We vroegen een gewone reiniging, echter heeft de werkman er zonder overleg een... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hetzelfde verhaal als van zovelen hieronder... Pure oplichting!! 20 minuten "werk", 598€!!! Had ik deze reviews eerder gelezen, had hen nooit laten komen. Ben dan nog zo dom geweest om te betalen �... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

75 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichters

Oplichters! 610 euro aangerekend om een schoorsteen van zogezegd 9 meter te kuisen en een vogelnest te verwijderen. Ze rekenen per meter. Ook ons nieuw tapijt is voor de vuilnisbak doordat er respectloos en ondoordacht werd omgegaan met vuil werkmateriaal en schoenen. Niet in zee gaan met deze firma!!! Nul sterren is nog te veel. Onvoorstelbaar dat zij na al die tijd nog steeds hun gang kunnen gaan.

22 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Schouw en Dakspecialist !!

Schouw en Dakspecialist !!!
Pure bedrog, slecht gereiningd, op Kerstdag zelfs schouwbrand gehad. ( snel gereageerd gelukkig met een goede afloop, maar dit kon heel slecht aflopen voor ons ) Dit hebben zij op hun geweten !!
Zoals iedereen hier teveel betaald !! Zoals bij velen ging het ook om een Nederlandse man ... en nu verdwenen met de noorderzon

25 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het zelfde als andere reviews

Het zelfde als andere reviews. Vlotte Nederlander 500 euro voor 20 min. Economische inspectie en politie op de hoogte gebracht in april 2024, maar bedrieglijke website is nog steeds on line.

27 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

1500 euro voor 2 schouwen te vegen en…

1500 euro voor 2 schouwen te vegen en te impregneren. Men was op minder dan een uur klaar met “de werken”. Ik voelde aan alles dat dit niet klopte, maar als brave Belg de (louche factuur) gewoon betaald. Vreselijk gevoel heb ik. Inderdaad contact via Dumont daktechniek. Vraag mij echt af waarom ik hen dan uiteindelijk nog toevertrouwde te impregneren. Men kon zelf niet aan de bovenkant van de schouw. Stonden onderaan de schouw (water?) op te spuiten. Waren met een zachte veegborstel de schouw aan het reinigen/“aaien”, alvoor ze gingen impregneren. Voel me vreselijk en weet zelf dat een klacht helemaal niets zal uithalen… zijn hier al stappen ondernomen ondertussen?

25 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe website, zelfde oplichter: Dumont daktechniek

Na verschillende reacties hier te hebben gelezen, moet ik met spijt melden dat dit bedrijf zich heeft verpopt tot Dumont Daktechniek, maar dezelfde technieken blijft hanteren. De factuur bevat nu echter geen bedrijfsgegevens meer, evenals de website.

Het gaat echter om net dezelfde praktijk.

De website vermeldt een veegbeurt vanaf euro, hetzelfde bedrag is ook in de tarieven zichtbaar. Enkel onderaan, in klein lettertype, enkel zichtbaar bij verder scrollen, na de informatie over de btw, staat dat het om een prijs per meter gaat. Duidelijk misleidende reclame dus.

Voorts hetzelfde verhaal, een rad van tong Nederlandse jongeman. Hij begon snel ook al over vogelnesten (waarop ik prompt tegenging), en was na een kwartier klaar met de reiniging. Toen kwam de
factuur van 475 euro. Omdat ik niet zeker was van mijn stuk, heb ik ze maar betaald, met de intentie om het achteraf verder te onderzoeken en ze eventueel te betwisten.

Ik vrees immers dat er van zo een betwisting weinig in huis zal komen, gezien deze handelaar duidelijk expert is in het misleiden en al heel wat mensen op dezelfde wijze om de tuin heeft geleid.

Wel zal ik bij de divverse klachteninstanties (zie bericht Jan) klacht indienen indien de handelaar niet ingaat op mijn eis terug te storten.

Misschien moeten we ook samen bekijken of een gemeenschappelijke rechtzaak geen optie is. Mijn inziens gaat het duidelijk ovver een inbreuk van art. VI.97 en VI.99 van het Wetboek Economisch Recht.

17 juin 2024

aan alle gedupeerden

aan alle gedupeerden, gelieve melding te maken op:

meldpuntsocialefraude.belgie.be
consumerconnect.be
meldpunt.belgie.be
test-aankoop.be

Zeker te vermelden is het btw nummer:
BE1002.677.023
+ ook kopie van factuur als bijlage meesturen.
Hoe meer meldingen, hoe hoger op de prioriteitenlijst

10 avril 2024

Oplichters!!!

heb schouwendakspecialist.be laten afkomen voor het vegen van de schouw. Speciaal omdat ze in de buurt werkten. Echter is er een nederlandse jongen komen opdagen die na 20 minuurtjes werk maar liefst 835 euro aanrekende.
Na betaling bleek het bedrag naar een rekening van een ander bedrijf in
uden, nederland te zijn gegaan. Dit terwijl het zich voordoet als een groot vlaams bedrijf. het geld is naar N. de Veer - Betonvloeren Bazuinlaan 22 gegaan. Op de rekening staat geen naam, adres, zetel, of dergelijke. Ook is er over de hele lijn 21% btw aangerekend. En voorrijkosten om die lepe nederlander zijn kilometers te betalen terwijl ik in overtuiging was dat het iemand uit de buurt ging zijn. In het vervolg via overschrijving vragen. Dan gaan oplichters misschien meteen lopen.

3 janvier 2024

Afzetters

700 en euro moeten betalen voor een schoorsteen te vegen en een camera inspectie.
45 euro per meter, ons huis zou dus 10 meter hoog zijn. Ik verschoot me rot door dit bedrag. Dit had max 6m kunnen zijn aangezien we een plat dak hebben.
Ik wou dat ik eerst recensies was gaan opzoeken. Wat ik dus de volgende keer ga doen voor ik iemand in huur.

17 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

bij mij is ook die nederlandse jongen…

bij mij is ook die nederlandse jongen geweest nog geen half uur werk om de schoorsteen te kuisen 675 euro moest ik betale
zijn echt oplichters
zeker niet late doen
schouw & dakspecialist zogezegd
kwam met een vuile stofzuiger
voelde me echt slecht bij
was opgelicht

12 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben ook opgelicht .Trap er alstublieft…

Ben ook opgelicht .Trap er alstublieft niet in .
Mijn vrouw heeft 816 euro betaald en het strafste van al is dat ik nog iemand moet laten komen omdat de schouw nog steeds verstopt is.... Had ik maar thuis geweest op dat moment .Hopelijk kan mijn mening veel ellende besparen .

21 décembre 2023

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
Prijzen op de site zijn allemaal vanaf. Ze zeggen bij aankomst dat je na het vegen direct moet afrekenen en brengen dan daarna een BELACHELIJK bedrag in rekening waar je niks meer tegenin kan brengen. Mijn moeder stond bijna huilend bij die mensen af te rekenen omdat ze je echt voor de domme houden, prijs konden ze niks aan doen en dan word je verteld dat alle prijzen op de website staan. Echt walgelijk bedrijf!!

8 janvier 2024

Opgelicht, zoveel is zeker

Een paar keer in een leven word je opgelicht. Dit was vandaag het geval. Een half uur werk: 635 euro. De Hollandse jongeman. Wat niet wordt vermeld op de site is de 45 euro per meter schouw kuis. Heeft er iemand een schouw van een meter??? Al snel loop dat dus op zonder op voorhand daarvan op de hoogte te zijn gesteld idem dito voor de camerainspectie van meer dan 100 euro ?! Welk technologisch hoogstandje moet dat wel zijn? En de takjes = vogelnest voor meer dan 100 euro. Zwaar en moeilijk, complex werk...een half uur....635 euro. Laat mij aub de laatste zijn. Ik doe graag mee wanneer hiertegen iets wordt ondernomen.

27 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wees voorzichtig bij het inhuren van…

Wees voorzichtig bij het inhuren van deze dienst. Het zijn dieven. Op de website zeggen ze dat de service 40 euro kost, en aan het einde van de website schrijven ze in kleine letters dat het 40 euro per schoorsteenmeter is. Uiteindelijk heb ik een overval van 320 euro betaald

22 décembre 2023

Pure oplichting!!!

Hetzelfde verhaal als van zovelen hieronder... Pure oplichting!! 20 minuten "werk", 598€!!! Had ik deze reviews eerder gelezen, had hen nooit laten komen. Ben dan nog zo dom geweest om te betalen 😤
Bij ons ook Nederlandse jongeman.
Kan hier collectief niets aan gedaan worden? Klachten verzamelen en aanklagen?
Ik laat het hier alleszins niet bij...!!!!!

21 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring met dit bedrijf i.v.m…

Slechte ervaring met dit bedrijf i.v.m het verwijderen van onze schoorsteen.
Deze is niet professioneel verwijderd en het dak is slecht hersteld met het oude lood i.p.v nieuwe nokvorsten.
Ook na herhaaldelijk vragen geen rekening gehad.

2 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

het zijn echte oplichters!

het zijn echte oplichters!! 540€ voor nog geen half uur werk.
Hij rekent mij de kosten aan voor het verwijderen van een vogelnest maar wil me niet bewijzen dat er ook ene was. Hij laat dan ook de kosten vallen maar ik mocht enkel cash betalen.
onderweg naar de bankautomaat, bel ik mijn vriend, en die vindt online een klacht bij test-aankoop
Ik haal het geld af, laat hem de klacht lezen en geef hem 100€, meer is het kuisen van een schouw niet waard!

20 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Spijt dat ik nu pas de reviews lees

Spijt dat ik nu pas de reviews lees, nu het te laat is. Heeft mij ook 503 euro gekost om de schouw te laten kuisen. Er is nooit gecommuniceerd dat de prijs van 45 euro die op de website vermeld staat moest vermenigvuldigd worden met het aantal meters van het rookkanaal. Dure grap op die manier. Kan alleen maar hopen dat het werk ook goed uitgevoerd is. En les geleerd voor volgende keer: eerst reviews over het bedrijf checken !

18 décembre 2023

Nul sterren

Nul sterren... Oplichter eerste klas!
Ook bij mijn gepensioneerde ouders is deze 'hollandse jongen' geld gaan aftroggelen. 13 meter hoge schouw? En bijna 700€ voor half uur werk. Deksteen van de schouw ligt er maar half op en kan dus elk moment vallen naar beneden. Na meermaals bellen en ook mail gestuurd eindelijk iemand aan de lijn gekregen. GDPR gewijs krijg ik geen gegevens van de 'Hollandse man' die langsgeweest is. Dus moeten zelf 13 meter hoog kruipen om het op te lossen. Wat een service!!! Volgens mij is die Hollander steenrijk maar deze praktijken moeten stoppen! Oplichters 1ste klas. Mensen schrijf deze mensen aub niet aan. Hun website is zeer bedriegelijk!

7 décembre 2023

Misleiding en oplichting

Helaas ben ik ook slachtoffer van deze oplichter. De Hollandse jongen is bij mij langs geweest om een schouw van 8 meter (volgens zijn zeggen) te reinigen.
Hij heeft daarbij heel onprofessioneel het gat van de schoorsteen halvelings gedicht met wat krantenpapier, waardoor nog asse op de grond is gevallen.
Na een halfuurtje werk heeft hij mij dan een factuur voorgelegd van 465,85€. Ik heb dan achteraf pas gemerkt dat onder de tarieventabel aangegeven is dat de tarieven voor schouwvegen in meters worden berekend.

7 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus