Oplichters! 610 euro aangerekend om een schoorsteen van zogezegd 9 meter te kuisen en een vogelnest te verwijderen. Ze rekenen per meter. Ook ons nieuw tapijt is voor de vuilnisbak doordat er respectl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kan de eerdere reviews jammergenoeg alleen maar bevestigen. Vandaag is deze vlotte jonge Hollandse kerel ook bij ons langsgekomen. Aangezien wij de eerste keer onze schouw lieten schoonmaken moest... Voir plus
45 euro per lopende meter, staat niet echt duidelijk vermeld. € 25 voorrijkosten ook pas ter plaatste vermeld. We vroegen een gewone reiniging, echter heeft de werkman er zonder overleg een... Voir plus
Hetzelfde verhaal als van zovelen hieronder... Pure oplichting!! 20 minuten "werk", 598€!!! Had ik deze reviews eerder gelezen, had hen nooit laten komen. Ben dan nog zo dom geweest om te betalen �... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
schouw & dakspecialist
de meneer die langs was gekomen kwam uit nederland ? Heel raar want er staat op de website vermeld uit eigen regio, wij zijn van harelbeke.
Meneer vroeg krantenpapier om gat af te sluiten tegen roet die er kan uitkomen, normaal hebben de schoorsteenvegers dit toch mee?
Bij de betaling werkte zijn bankcontact niet....
Dit grapje heeft ons 630 euro gekocht. Als ik vertelde dat dit heel duur was vertelde de meneer dat onze schoorsteen 11 meter is en dat het daarom zo duur is... Als onze schoorsteen 11 meter is dan wonen wij een een heel sjeik huis... Ik heb het bedrijf 24 keer proberen te bellen, nemen niet op, kan ook niets inspreken omwille van mailbox die vol zit.
Ik hoop uit de grond van mijn hart dit dit stopt voor iedereen en niet zoals wij in de val gelopen zijn! HET IS SCHANDALIG!!!!!
Oplichters uit Nederland!
Als het mogelijk was om dit bedrijf een beoordeling van min 5 te geven, zou ik dat graag doen!
De tijd was gekomen om de schoorsteenpijp in mijn huis schoon te maken, dus vond ik schouwendakspecialist.be waar je rechtstreeks via hun website een afspraak kunt maken. Op dat moment leek het normaal voor mij, een groot bedrijf dat in heel België opereert met eerlijke prijzen, dacht ik. GROTE VERGISSING!
Ten eerste vroeg de werknemer om een stuk krantenpapier om het gat in de schoorsteenmuur te bedekken, wat vreemd is, want meestal hebben bedrijven, zelfs kleinere particuliere bedrijven, al het benodigde materiaal, maar goed, iedereen heeft zijn eigen methoden. Toch?
Ten tweede voerde deze man een camera-inspectie uit, iets wat ik niet had aangevraagd of toestemming voor had gegeven, omdat het 115 euro kostte. Hij zei: "Het is voor de verzekering." Mijn gedachte daarover was: "Oké, als hij iets verkeerd heeft gedaan, of als hij het probleem van binnen niet zag, zal ik contact met hen opnemen en vragen om de video op te vragen."
Toen hij begon de totale kosten van zijn dienst te berekenen, kreeg ik bijna een hartaanval. Op de factuur rekende hij 45 euro per meter van de pijp. In tegenstelling tot dat, staat er op hun website absoluut geen informatie over. De prijs wordt aangegeven als "45 euro", punt.
Ook was er geen informatie over extra kosten, zoals elke extra 15 minuten kost je 29,90 euro. En hij rekende me 25 euro alleen al voor zijn glorieuze aankomst bij mijn huis. Plus btw over de hele factuur!
In totaal rekende hij me 713 euro voor het schoonmaken van de pijp in een klein particulier huis.
En hij dwong me om alles contant te betalen (illegaal in België) omdat zijn kaartlezer plotseling niet werkte. (Zo handig, nietwaar?) Dus ik heb geen bankafschrift om te laten zien.
Bovendien staat er op de "factuur" geen informatie over dit bedrijf (zeer illegaal in België). Ik heb geprobeerd contact met hen op te nemen en te vragen naar het btw-nummer van het bedrijf, maar ik werd genegeerd.
Toen ik Nederlandse nummerplaten op zijn auto zag, dacht ik dat ik op Trustpilot.nl moest kijken en niet op .be, omdat ik op .be niets vond. En voila! Ze hadden al een zeer slechte reputatie in Nederland en besloten om mensen in België op te lichten.
Ik heb de prijs betaald voor mijn fout. Jij zou dat niet moeten doen!
Schouw & Dakspecialist online gezocht;
Ik heb online een firma gezocht om de schoorsteen te reinigen wat ik elk jaar doe aan €90. Ik kwam bij Schouw & Dakspecialist en las dat ze vanaf €45 de schouw reinigen. Ik las de commentaren en ze kwamen in mijn regio. Bij de aankomst kwam er en jonge blonde Nederlandse gast aanbellen en vroeg of hij de schouw kon zien. Ik vroeg kom jij uit Nederland zo ver om hier te werken, Ja liet hij weten, uit Limburg, we hebben hier ook klanten zitten. Hij bekeek mijn schouw en beweerde dat ik een schouwbrand zou hebben gehad...???Mijn woning is nieuwbouw van amper 12 jaar oud met interne vaste potten in de schouw en recht naar boven zonder bochten. Ik stook altijd met gedroogde eik gekocht bij firma in paletten van 2 jaar oud en reinig elk jaar de schouw ! Hij zou een grote reiniging doen liet hij weten. Toen ik hem bezig zag werken merkte ik dat hij net zelfde deed als de voorgangers met zelfde materiaal. Na klein half uurtje had hij al alles opgeruimd en riep hij om af te rekenen. Hij gaf de rekening en liet weten dat hij ook een camera inspectie had gedaan prijs € 115 zonder btw ! Ik zou die dan week nadien kunnen opvragen bij de firma. Ik had dit niet gevraagd om te doen. Toen ik het papier zag en mijn prijs zag staan op het blad zou ik €822.80 euro moeten betalen voor 20 minuten werken en een schouw reinigen van 10 meter. Ook nog eens voorrijkosten € 25 wat nooit eerder vooraf besproken is geweest. Ik vroeg om een factuur en hij wist nog niet hoe hij die moest maken en krabbelde er maar wat op los. Een factuur heb ik nooit gekregen en de telefoon nemen ze nooit op. Het zijn bedriegers op grote schaal en hun manier van werken is zeer agressief. Ze dekken zich volledig in zodat je altijd moet betalen ook al maken ze iets stuk of leveren ze slecht werk af. Er staat in kleine letters op dat papier onderaan dat je vooraf de prijs wist en dat er geen betwisting mogelijk was. Dit is dus een grote leugen en ik heb blijkbaar zelfde ervaring als andere slachtoffers. Stel je voor zeg
€ 822.80 voor 20 minuten werken om schouw te reinigen met een bordstel. Nergens op hun site staat er geschreven dat dit per lopende meter is! Grote bedriegers zijn het € 822.80 euro lichter in 20 minuten! Das afzetterij eerste klas.
Oplichting
Inderdaad oplichting, prijs 45€ /m en rekende 8m aan alhoewel vorige reiniger 6m aanrekende. Harelbeke
Bedrijf niet eerlijk
Bedrijf niet eerlijk, afspraken niet nagekomen
prijs gevraagd , maar nooit offerte gekregen .
Dan komt schoorsteenveger langs en vraagt heb je de prijs ontvangen . Hij zegt is 45 euro de m . Schandalig .
Dan is het nog iemand van in Nederland ( eigen regio)
Heb hem terug doorgestuurd
Nooit in zee gaan met dit bedrijf
45 euro per lopende meter
45 euro per lopende meter, staat niet echt duidelijk vermeld.
€ 25 voorrijkosten ook pas ter plaatste vermeld.
We vroegen een gewone reiniging, echter heeft de werkman er zonder overleg een camera inspectie van 115 euro excl btw. bij gedaan.
Bij het afrekenen werd er 6 meter aangerekend, ons rookkanaal is echter maar 3,5 m + 0,50 m op het dak. Dit heeft hij dan wel aangepast.
Uiteindelijk € 387 in totaal betaald voor een simpele reiniging...
`Internetfraudeurs! Rekenen per meter! Oplichters!
Gebeld voor een afspraak, zou een uur voor hun komst gebeld worden. Telefonisch werd mij een tarief van 45 euro plus 25 euro voorrijkosten doorgegeven. Twee gladde jongens aan de poort (gefilmd, lang leve de camera aan onze poort) die binnen 15 minuten de schoorsteen geveegd hadden. Om vervolgens met een rekening van 45 euro per meter te komen! Toen ik zei dat het zo niet afgesproken was werd heel handig de website van Schoorsteenveegbdrijf De Winter en zoon getoond met tarieven per meter. Ik heb om die reden maar 465 euro (!!!) betaald en de factuur getekend (dacht ik nodig te hebben als bewijs voor de verzekering). Omdat de heren nogal verdacht deden had ik er een raar gevoel over. Ik heb dus het KVK nummer en het BTW nummer nagetrokken en die zijn onbestaand. Daarna zag ik op internet dat ik van "normale' prijzen ben uitgegaan, 45 euro per veegbeurt is gangbaar, niet per meter. Ik heb geprobeerd om de mannen te bellen, onbereikbaar. Pas nadat ik een sms heb gestuurd dat ik ze op video heb, inclusief hun kenteken kreeg ik telefoon terug. Dreigen of ze even langs moesten komen om het hier persoonlijk even met mij recht te zetten.....Ik zie nu op de site dat ze weer zaken hebben aangepast, in minilettertjes per meter en ex 21% BTW onder de prijslijst hebben gezet. Puur bedrog. Het keurmerk dat zij voeren is overigens ook van een onbestaand adres, niemand te bereiken. Zal ook wel deel uitmaken van het internetcomplot waarmee zij mensen op een listige manier geld afhandig maken.
Opgelicht schoorsteen expert
Ik had gebeld om een afspraak te maken, nu dit niet lukte via de website. Website is nu ook uit de lucht zie ik. De jongeman die hier kwam vroeg, na het vegen, of ik de afspraak telefonisch of via de website had gemaakt. Ik gaf aan telefonisch om de hiervoor genoemde reden. Toen begon hij al wat te wankelen, waarbij hij aangaf dat het daar wel eens fout gaat in verwachtingen. Vegen zou ca. € 40 kosten, maar de factuur was ruim € 427 (!!). Dat is niet oke. Terwijl die jongen als ZZP-er werkt en € 18,50 per uur krijgt. Gebeld met het bedrijf, maar erg agressief. Prijzen waren toch duidelijk? Waarop ik zei van niet. Boeide hem niks. Moest maar betalen anders stuurde hij incassobedrijf op mij af.
Oplichters
Oplichters! Bij mijn bejaarde moeder de dakgoten schoongemaakt en uiteraard hebben ze allerlei gebreken aan het dak geconstateerd. Onder andere werd geconstateerd dat de roosters, die het nestelen van vogels onder de zonnepanelen moeten verhinderen, losgeraakt waren en in de dakgoot lagen. Ze lieten ze zelfs zien aan mijn moeder. Voor een behoorlijk bedrag zouden ze ze weer bevestigen. Omdat er nog garantie op de panelen zat, is ze daar niet op ingegaan en heeft het bedrijf, dat de panelen installeerde, laten komen. Dat constateerde dat de roosters gewoon op hun plaats lagen! Ze lieten er zelfs foto's van zien. Tuig van de richel dat probeert over de ruggen van bejaarden hun zakken te vullen.
Deze mensen zijn een schande voor de…
De schoorsteenveger-expert Deze mensen zijn een schande voor de schoorsteenveger brounche, ze verzieken het voor de eerlijke schoorsteenveger.prijs per telefoon afgesproken als ze komen vragen ze woeker prijzen
Iemand langs gehad voor offerte
Iemand langs gehad voor offerte, kwam niemand opdagen op afspraak,meerdere dagen niet te bereiken, horen niets terug gaan we dus geen zaken mee doen.
Het zijn inderdaad oplichters
Het zijn inderdaad oplichters, pas op! Weet iemand wie er achter zitten? Ik ga ze aanpakken.
OPLICHTERS
Zoals door velen al hier geschreven, regelrechte oplichters. Gisteren hebben ze bij mijn moedertje van 83 aangebeld en haar vogelprofielen voor in de dakgoot aangepraat. Na een uurtje werk mocht mijn moeder 950 euro afrekenen, cash te betalen !!!!! Grote oplichters over de rug van oudere mense, Walchelijke mensen. V
Hele grote oplichters dit bedrijf
Hele grote oplichters dit bedrijf. Ga zeker niet met hen in zee en vooral een gevaar voor ouderen mensen.
Een jaar geleden zijn ze aan de deur geweest bij mijn hoogbejaarde, dementerende vader en hebben hem een coating voor het dakkapel aangesmeerd voor 250,-. Later kwam daar nog opeens BTW bij. Ze hebben mijn vader gedwongen contant te betalen. Hij was totaal overrompeld.
Het gaat om een heel klein dakkapelletje dus het bedrag is niet te rechtvaardigen. Ik heb om een kostenspecificatie gevraagd. Die heb ik niet gekregen.
Na de klus waren de ramen van het dakkapel opeens lek. We hebben 10 jaar garantie en nu ik een beroep hierop doe, krijg ik een heel onprofessioneel bericht terug dat we maar eerder hadden moeten komen.
WEES GEWAARSCHUWD!
Oplichters!
Oplichters!! Voor een godsvermogen het dak laten reinigen en spuiten. Van rood naar zwart. 5 jaar garantie. Na een jaar kwam het rood er alweer doorheen. Proberen contact op te nemen maar werd natuurlijk nergens meer op gereageerd. Ondertussen zij de dakpannen poreus en brokkelen af. Hele dak nieuwe dakpannen moeten leggen. Dure grap. Nooit in zee gaan met deze lui.
Vandaag bij mij geweest schoorsteen op…
Vandaag bij mij geweest schoorsteen op nieuw gevoegd en de goot gelijk laten veegen 2 vriendelijke jongens aan de deur geweest waren erg vriendelijk na af loop alles netjes op geruimd ben zeer te vrede over de loop van zaken zal hun zeker aan bevelen kan er niks slecht over zegen Mvg van drunen
Oplichters!!!!
Dit zijn oplichters!
I.p.v een veilige haard zitten we nu zelfs met een brandgevaarlijk kanaal waardoor we de haard niet kunnen gebruiken. Het kost ons 2600 om het door een ander op te lossen. Ga vooral NIET met deze mensen in zee, je krijgt ze erna niet meer te pakken.
Onbetrouwbaar
Tot tweemaal toe niet op komen dagen op het (weken vantevoren) afgesproken tijdstip. Zelfs niet na telefonische bevestiging dat ze ‘op dit moment onderweg’ zouden zijn. Vervolgens telefonisch onbereikbaar.
Zijn gladde mannetjes van dit bedrijf.
Zijn gladde mannetjes van dit bedrijf.
Zogenaamd allerlei gebreken op het dak.
Komen van te voren met stroman aan de deur die een aanbieding heeft om de dakgoot schoon te maken.
Niet intrappen.
Dakgoot zit nog vol troep.
20 Euro is gauw verdiend.
Onze buren zijn opgelicht voor een flink bedrag.
Stoppen met deze praktijken!!!
L’expérience Trustpilot