Bestilte et ATV dekk fra gubben…
Bestilte et ATV dekk fra gubben (enkeltmannsforetak)den 13.08.26,betalte med vipps. Har ennå ikke fått noen vare. Gubben svarer ikke på tlf. e-post
Aucune trace de demande d’avis
Hold dere unna, bestilte og betalte vare som var merket 11 stk på lager, men samtidig var oppført med tekst «forventer på lager 18.06.26»
Kontaktet butikken 01.07.26 uten å får svar, gjennom en periode på ca 2 uker purret jeg opp 3 ganger uten svar. Fant den private eposten på Facebook, kontaktet eier… som er samme person og purret 2 ganger før han svarte. Etter mye frem og tilbake var ikke produktet tilgjengelig og jeg ba om kansellering. Måtte purre 3 ganger før utbetaling som ble utført 18.08.26
Så ja, hold dere unna
Ventet i 2 måneder på ATV felger. Har kontaktet de utallige ganger og først var det ferie, deretter den ene etter den andre forsinkelsen. Når de endelig kom var det heller ikke hjulbolter med, selv om det var betalt for. Anbefaler virkelig å styre unna!!
Jeg ser at flere har erfart det samme som meg. Bestilte og betalte for en felgpakke 13.07.26 og fikk bekreftelse samme dag. Forsøkte og avtale henting, men fikk ikke tak i selger hverken på mail eller mobil. Fikk omsider svar på SMS om at han var på ferie og at hjulpakken ikke kom på lager før 01.09.26. Tok kontakt 31.08.26 og fikk da beskjed om at Pro Armor ikke produserte dette dekket lenger. Kansellerte kjøpet samme dag og har fortsatt ikke mottatt refusjon for kjøpet (09.09.26). Svarer ikke på mail.
Oppdatering 12.09: Sendte ny mail til selger 09.09.26 der jeg sa jeg kom til å reklamere på kjøpet via banken. Mulig dette fikk fortgang på ting da jeg samme dag mottok en kreditnota på hele beløpet. Pengene kom inn på konto 12.09.26.
Bestilte dekk i midten av juli. Ikke fått noe, ingen svar på telefon sms eller mail.
Totalt useriøs selger. Bestilte tre motorsykkeldekk. Regnet med å få dem innen relativt kort tid ettersom jeg ikke fikk beskjed om annet. Dekkene dukket aldri opp. Sendte ett par e-poster uten å få svar. Da jeg tok kontakt på telefon, fikk jeg beskjed om at han skulle se på det når han var tilbake på kontoret. Sendte ordre nr på sms. Hørte ikke mer. Sendte ny e-post uten å få svar. Ringte så på nytt. Skulle se på det når han var tilbake på kontoret. Sendte ordre nr på sms på nytt. Hørte fortsatt ikke noe. Ringte så en tredje gang. Hadde da gått to måneder. Da kunne han fortelle at dekkene måtte bestilles fra Tyskland. Produsenten hadde ikke på lager, og jeg måtte regne med en måneds leveringstid utover de to månedene jeg alt hadde ventet. Kansellerte ordren og bestilte annet sted. Anbefales absolutt ikke.
Bestilte og betalte for et nytt dekk 21.04., fikk en falsk "leveringsbekreftelse" 26.04(søndag) fra DalenDekk. Ingen pakke ble sendt eller registrert hos Posten/Postnord/... Svarer ikke på meldinger via nettsiden eller e-post. Anmeldt til Politiet for svindel.
JC 25.06.26
Bestilte dekk får over eit halvt år sidan har fortsatt ikkje fått dei