Dangate.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere købt en ir lygte som jeg er rigtig glad for, super kvalitet til fornuftig pris. Man kan til denne lygte skifte led enheden ud så har denne gang købt en en almindelig "hvid" led enhed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde 2 SPYPOINT jeg ikke kunne få til at virke. Kontaktede Dangate der hjalp med opsætningen igen - proff - hurtig og meget hjælpsom vejledning. 💪👍 Opdate : 22.1.23 Da det viste sig at, det ene... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser. Fremragende udvalg. Levering med det samme. Kanon service, og meget flinke, uanset om man ringer, skriver en mail eller køre forbi forbi deres lager/butik. Jeg er fast kunde, og har b... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg købte en rigtig dyr lokke and som skulle kunne styre over mobil. Da jeg modtog lokken anden viste det sig at man kun kan få appen til iPhone og ikke play. Der stod ikke noget på hjemmeside om... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Danmarks største udvalg af jagtudstyr, bla. fleksible jagtstiger, skydestokke, vildtkameraer og meget mere. Stort udvalg af lokkefugle, skjul og lokkekald. Når jagt skal være en oplevelse!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Glad for at se det
Tænke dog let over det blev set i original pakke, kun̈e måske friste svage sjæle

18 août 2025

Hej,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi har gjort os flere tanker om dette, men vi gør det udelukkende med større kasser som f.eks. lokkefugle.
Det vil koste en del både i tid og emballage at pakke disse kasser yderligere ind.
Vi forstår dog din bekymring, men vi har indtil videre ikke haft problemer.
Team Dangate

24 juillet 2025

Réponse de Dangate.dk

Vi gør vores ypperste for at skubbe varerne så hurtigt så muligt!
Tak for din anmeldelse!
Venlig hilsen,
Team Dangate.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt en motor and ved dem

Har købt en motor and ved dem. Der gik i stykker på første tur ude på jagt.
Vil faktisk sige den er købt i stykker fra starten da den gik ud hele tiden og til sidst på første tur ikke virket mere.
Kunne man få sine penge eller en ny nej man kunne få lidt rabat på sit næste køb. Som om jeg nogen sinde kommer til og ligge en krone der igen.
Så et godt råd find et seriøst sted og købe jeres ting i stedet for dangate.

24 juillet 2024
Avis spontané

Hej Bjørn,

Vi modtog din reklamation i vinteren 2024 med åbne arme og har behandlet den på samme måde som alle andre sager, vi får ind hos Dangate.

Afvisningen er ikke fra os, men fra Mojos europæiske distributør, som vi sendte motoranden til. Ifølge deres vurdering skyldes defekten, at anden ikke var blevet anvendt helt som hensigten, og at den derfor ikke har kunnet godkendes som en reklamation på grund af håndteringen af produktet. Det er den tilbagemelding, vi har modtaget fra dem, og som vi agerer ud fra.

Vi vil gerne understrege, at vi generelt har en meget lav reklamationsrate på disse motorænder, og beslutningen er derfor truffet ud fra en faglig vurdering af produktets tilstand, efter den var taget i brug.

Uafhængigt af leverandørens afgørelse har vi hos Dangate tilbudt dig en ekstra god pris på en ny and som en goodwill-gestus, da vi naturligvis har forståelse for din frustration.

Vi beklager, at sagen ikke endte, som du havde håbet, men vi har behandlet den med både respekt og forståelse.
Vi håber, du kommer tilbage til os på et tidspunkt. Rabatten gælder stadig, hvis du får lyst til at give det en chance igen.

Team Dangate

Hurtig levering til tiden

Hurtig levering til tiden

20 juin 2025

Réponse de Dangate.dk

Det er vi bare super glad for at høre, vi bestræber os på at levere til tiden!
Venlig hilsen,
Team Dangate.

Hjælp perfekt

Jeg fik meget hjælp til at løse mit vildtproblem på en saglig måde

19 juin 2025

Réponse de Dangate.dk

Tusind tak for dine 5 stjerner :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering , god information vedr.levering.👍.

25 mai 2025

Réponse de Dangate.dk

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste for at holde jer godt opdateret omkring jeres ordrer

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg ville gerne have givet 5 ✨

Jeg ville gerne have givet 5 ✨, men jeg måtte i Silvan og hente for 248,75 fløjmøtrikker -Bræddebolte og spændeskiver som der manglede i leverancen
Mvh. Torben Sejr

30 avril 2025

Hej Torben!
Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at stigen skulle dukke op ufærdig. Vi modtager store mængder ad gangen, og det gør det svært altid at tjekke alle dele grundigt. Men vi er altid klar til at hjælpe – send os bare en mail, hvis der mangler noget, så sender vi det hurtigt til dig.
Godt at høre, du fik det til at virke! Knæk og bræk derude!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik min vare virkelig hurtigt!

Fik min vare virkelig hurtigt! Og den levede 100% op til min forventning.

30 avril 2025

Réponse de Dangate.dk

Vi bestræber os på at have tingene ude af døren så hurtigt vi kan! Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet lever helt op til mine…

Produktet lever helt op til mine forventninger.
God kommunikation, og nemt at handle på websitet + hurtig levering.

25 avril 2025

Réponse de Dangate.dk

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi pris på! :)

Perfekt handel

Perfekt handel, perfekt tilbud, perfekt service, perfekt support og vejledning og hurtig levering og opsætning af kamera.

22 avril 2025

Réponse de Dangate.dk

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os! 🙏
Det glæder os at høre, du har haft en så positiv oplevelse hele vejen igennem.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – vi håber, dit kamera giver masser af gode billeder! 📸

Noté 5 sur 5 étoiles

En super super nem og behagelig…

En super super nem og behagelig service, hvor jeg havde varen indenfor få dage👍😊

31 mars 2025

Réponse de Dangate.dk

Service er en stor del af det, vi lever af – så det varmer virkelig at høre om din gode oplevelse! Tak for din tillid 🙌😊

Fakta om produktet

De havde den vare, jeg søgte.

3 avril 2025

Réponse de Dangate.dk

Det er godt at høre! 🙌 Vi gør vores bedste for at have noget til enhver jæger – tak fordi du handler hos os! 💚🦌

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus