Jeg har tidligere købt en ir lygte som jeg er rigtig glad for, super kvalitet til fornuftig pris. Man kan til denne lygte skifte led enheden ud så har denne gang købt en en almindelig "hvid" led enhed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde 2 SPYPOINT jeg ikke kunne få til at virke. Kontaktede Dangate der hjalp med opsætningen igen - proff - hurtig og meget hjælpsom vejledning. 💪👍 Opdate : 22.1.23 Da det viste sig at, det ene... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode priser. Fremragende udvalg. Levering med det samme. Kanon service, og meget flinke, uanset om man ringer, skriver en mail eller køre forbi forbi deres lager/butik. Jeg er fast kunde, og har b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en rigtig dyr lokke and som skulle kunne styre over mobil. Da jeg modtog lokken anden viste det sig at man kun kan få appen til iPhone og ikke play. Der stod ikke noget på hjemmeside om... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks største udvalg af jagtudstyr, bla. fleksible jagtstiger, skydestokke, vildtkameraer og meget mere. Stort udvalg af lokkefugle, skjul og lokkekald. Når jagt skal være en oplevelse!
Hadsundvej 22B, 9575 , Terndrup, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering. Glad for at se det
Tænke dog let over det blev set i original pakke, kun̈e måske friste svage sjæle

Réponse de Dangate.dk
Har købt en motor and ved dem. Der gik i stykker på første tur ude på jagt.
Vil faktisk sige den er købt i stykker fra starten da den gik ud hele tiden og til sidst på første tur ikke virket mere.
Kunne man få sine penge eller en ny nej man kunne få lidt rabat på sit næste køb. Som om jeg nogen sinde kommer til og ligge en krone der igen.
Så et godt råd find et seriøst sted og købe jeres ting i stedet for dangate.

Réponse de Dangate.dk
Der var en hurtig ekspedition og let at følge pakken.

Réponse de Dangate.dk
Jeg ville gerne have givet 5 ✨, men jeg måtte i Silvan og hente for 248,75 fløjmøtrikker -Bræddebolte og spændeskiver som der manglede i leverancen
Mvh. Torben Sejr

Réponse de Dangate.dk
Fik min vare virkelig hurtigt! Og den levede 100% op til min forventning.

Réponse de Dangate.dk
Produktet lever helt op til mine forventninger.
God kommunikation, og nemt at handle på websitet + hurtig levering.

Réponse de Dangate.dk
Perfekt handel, perfekt tilbud, perfekt service, perfekt support og vejledning og hurtig levering og opsætning af kamera.

Réponse de Dangate.dk
En super super nem og behagelig service, hvor jeg havde varen indenfor få dage👍😊