Vanvittig kørsel hos jeres ansatte, ligger og blæser 140-150km/t på en landevej. Hvorefter vedkommende kommer højre om, stiger ud af bilen og truer. Da hornet blev brugt fra min side. Derefter lig... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Har brugt de blaa mænd to gange og har ikke tænkt mig at bruge dem igen Første gang til ændring af dyser på komfur, hvis arbejdet for så vidt var helt i orden, men noget uorganiseret og regningen e... Voir plus
Fantastisk service fra de blå mænd, da vores gasfyr Gil I Stryker og vi stod uden varmt Vandværk og varme mellen jul og nytår. De kom hurtigt, og fejlfandt hurtingt og kompetent fejlen. Defekt... Voir plus
Medmindre du ønsker at betale premium for noget middelmådigt, så er dette firma lige noget for dig. Men hvis du rent faktisk ønsker at få udført godt arbejde, vil jeg anbefale, at du vælger en anden... Voir plus
De Blå Mænd er din kompetente håndværker i Storkøbenhavn. Vi har samlet alt fra VVS-installatører og murere og tømrere under samme tag, så vi kan hjælpe dig, ligegyldigt hvilken type opgave du måtte stå med – stor som lille. Vi kan rykke ud alle tider på døgnet, hele året rundt, og skulle uheldet være ude, så står vi der normalt inden for maksimalt en time. Vi ved, at hurtig respons og godt håndværk er nøglen til glade kunder. De Blå Mænd er ambassadører for det gode håndværk. Vores netværk af højt kvalificeret og reel arbejdskraft repræsenterer essensen af dansk håndværkertradition og har gjort det siden grundlæggelsen af De Blå Mænd i 1949. Vores mission er at give dig adgang til de bedste ressourcer på den mest simple måde.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Derefter ligger vedkommende og blokere.
Kan kun tænke, og læse mig til hvordan i er overfor kunder og udføre jeres arbejde! Øv for en oplevelse, ingen anbefalinger herfra!

Réponse de De Blå Mænd
Aftaler en tid mel. 07.00 - 08.00 hvor de skal komme og udbedre vandudslip fra min vaskemaskine.
Ringer efterfølgende til dem, da de ikke dukker op.
En sekretær fortæller tiden er rykket til 10.30, hvilket jeg IKKE er underettet om på Mail el. Sms.
Følte mig ren til grin og afbrød mit kommende samarbejde eller mangel på samme.
Vi skulle have JAH og de Blå Mænd, til at skifte en udendørs vandhane. Pris kr. 5.775,50. En nabo fik lavet det samme, hos et andet firma 2 uger før, til en pris på ca. kr. 2000. Jeg har aldrig før set så mange tillæg på en regning, som der var på denne. Dette upåagtet at jeg har haft egen virksomhed i 29 år og har modtaget et utal af regninger. Tidsforbruget var 4 timer, da håndværkeren måtte køre flere gange for at hente forbrugsting til denne store opgave!
Man betaler kr. 120 + moms i timen for servicebil. Man må så undre sig over at servicebilen, ikke har de mest gængse ting med, som man bruger i VVS branchen. For denne spildtid betaler man ‘kun’ kr. 640 timepris + kr. 120 for servicevogn selvfølgelig + moms på 25 %.
Jeg har meddelt firmaet, at de får betaling for 2 timer og det vil de ikke acceptere. Så nu truer de med at føre sagen til inkasso. Det er imidlertid ikke tilladt, at tage en sag til inkasso, hvor der er gjort en indsigelse. En sådan sag kan kun afgøres af civilretten.
Til alle der skulle påtænke, at få udført et arbejde af JAH og de Blå Mænd, kan jeg kun anbefale at finde et andet og mere seriøst firma!
Jeg har brugt De Blå Mænd til VVS-arbejde gennem mange år og er rigtig godt tilfredse med dem. De kommer til tiden, laver pænt arbejde og er rare at tale med. Det vil også være dem, jeg ringer til næste gang.
Medmindre du ønsker at betale premium for noget middelmådigt, så er dette firma lige noget for dig. Men hvis du rent faktisk ønsker at få udført godt arbejde, vil jeg anbefale, at du vælger en anden håndværker.
Set i bakspejlet burde jeg have læst anmeldelserne, før jeg indgik aftaler med dem.
Jah og de blå mænd ignorerede vores indsigelser til fakturaen af flere omgang. De havde lavet skader på vores gulv samt undladt aftalte informationer i fakturaen. Trods at jeg flere gange rykkede dem for svar på indsigelserne, sendte de fortsat rykkere og til sidst inkasso - hvilket ikke er lovligt, når vi har en indsigelse.
Vi burde tydeligvis have læst deres anmeldelser herinde før vi kontaktede dem.
Dette er en svindelvirksomhed. De skulle reparere et toilet, men lavede en fejl, der betød en vandskade og en forsikringssag. De Blå mænd ville have fuld betaling alligevel. Ingen reaktioner på mails om sagen. Svaret var derimod en rykker for betaling. Hold jer væk.
Jeg havde en Akut vandskade, hvor VVseren kom 3 timer senere end først lovet!
Herefter informerede han om at han ikke kunne gøre andet end at slukke for vandet, da de ikke må reparere om aftenen, (dette havde været fornuftigt at fortælle over telefonen)
Herefter lovede han at regningen ville være på omkring 3500 kroner, men jeg modtog aldrig den pågældende faktura, på trods af at jeg har ringet 2 gange og bedt om den.
Nu spoler vi tiden et år frem og jeg får et brev fra et Inkasso firma, som informere om et regning på 5590 kroner samt næsten 2000 kroner i rykker gebyrer.
Jeg ringer Inkasso firmaet op og de informere om at de kan se bort fra rykkerne, men at regningen skal betales, hvilket jeg naturligvis gør med det samme.
Så overall, dårligt firma, ringe kommunikation, og ekstremt skidt kundeservice.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det!
I forbindelse med vurdering af andelslejlighed udfører de lovliggørelse af el i badeværelse (fjern elektrisk ventilation), der 3 måneder senere resulterer i så meget fugt i badeværelset, at de anbefaler at ventilation skal genetableres til overslagspris på 22.000 kr.!
Indtil da har jeg tilmed betalt ca. 3.000 kr. for diverse besøg for at få lys sluttet til, de også havde afbrudt i forbindelse med lovliggørelsen, og lyset fungerer stadig ikke i badeværelse på grund af fugt - siger de selv.
De har ikke villet indgå dialog om evt. anden løsning end en udgift til mig på 22.000.
Jeg må desværre anbefale, at bruge en anden håndværker.
I maj måned bestilte de 3blaa til at se på afløbet til min vaskemaskine, men reparatøren fandt ikke fejlen. Efter flere samtaler og mails om dette fik jeg i dag at vide, at jeg derfor ikke skal betale regningen. Derfor fra 1 til 4 stjerner
Fik dem ud til at hjælpe med en tilstoppede vask.
De endte med oversvømmelse og vandskade af vores trægulve.
De har nu syltet os i over 1 år. Vi har ringet utallige gange og de lover og lover at vi bliver kontaktet af dem inden for 1-2 dage og at forsikringen kommer ud og kigger og det ene og det andet. Men der sker aldrig noget!
Fraset at de sender rykkere, for at vi ikke betaler regningen, for de timer det tog dem at rydde vandet væk igen efter deres eskapader..
Fint håndværk, men sjusket og utjekket administration. Det tog to år at få en regning!
Fik fikset noget et afløb under køkkenvasken. Men der gik to år før jeg fik regningen med posten. Og så med en rykker på. Det vidner om en rodet, gammeldags, og lidt for”familiedrevet” biks.
Prøv e-mails og automatiserede faktureringer?
Held og lykke.
Der er flere kritikpunkter, men hovedkritikken må være deres kundeservice og deres fuldstændige vanvittige fakturering.
Efter modtagelse af faktura, som endelig landede i min mailindbakke efter næsten 6 måneder, skrev jeg en mail og klagede over, at de meget tydeligt har skrevet længere tid på opgaven end hvad opgaven reelt har taget. De holder hårdnakket fast på den tid de har brugt og fakturere for dobbelt pris i forhold til, hvad det burde have kostet. De kan ved forespørgelse ikke fremsende dokumentation på, hvordan de mener tiden er blevet brugt.
De formår da heller ikke, at oplyse mig om, da jeg bestiller opgaven telefonisk, at opgaven er en tomands-opgave, hvorfor de mener der skal betales medhjælper timer udover den fastsatte timepris. Dette er heller ikke listet på deres hjemmeside og både prisen og at det er en tomands-opgave kommer derfor fuldstændig bag på os.
Det er den første grund til, at jeg ikke anbefale brugen af denne virksomhed.
Dertil kommer deres mildest talt ubehøvlede kundeservice.
Efter jeg har sendt en mail vælger en medarbejder at kontakte mig telefonisk. Han taler direkte nedladende og bliver ved med at afbryde.
Den efterfølgende skriftlige kontakt er ikke meget bedre og de glider fuldstændig af på de forhold jeg fremsætter. Og henviser blot til, at jeg kan sende en klage til ankenævnet.
Kan på ingen måder anbefale, at dette firma benyttes. Især grundet deres alternative fakturering, manglende dokumentation og deres modbydelige kundeservice.
Det her er en meget svær anmeldelse at skrive, for snarere end en positiv eller negativ oplevelse med de blå mænd har jeg rigeligt af begge.
Opgave: Jeg skulle have installeret en vaskemaskine og fixet et løbende toilet, der ikke kunne skylle.
Første besøg: Der kom en ung VVS'er, enormt høflig og rimelig kommunikerende. Vedkommende gav to domme:
1) Vaskemaskine var ikke et problem, jeg kunne bare købe den, så ville de installere den. Det viste sig senere at være noget mere kompliceret - men det gik.
2) Toilettet var ikke som jeg troede et spørgsmål om kalk, hele indmaden i cisternen skulle skiftes.
Opgave nr. 2 gik vedkommende i gang med, men var pludselig forsvundet fra lejligheden uden besked. Kolleger kunne ikke komme i kontakt med VVS'eren, og jeg fik senere at vide, at VVS'eren havde fået et ildebefindende og ikke kunne give mig besked da jeg ikke var i lejligheden - men det var jeg.
Efter besøget kan jeg konstatere at toilettet stadig løber og har problemer med at skylle.
Andet besøg: Næste gang kommer så en ældre VVS'er, som installerer vaskemaskinen og færdiggør jobbet på toilettet. Vedkommende er virkelig velkommunikerende og professionel.
Vaskemaskinen er efterfølgende fejlfrit og professionelt installeret (den har store problemer, men selvom jeg først tillægger dette dårlig installation viser det sig, at det er en fejl fra fabrikanten og på ingen måde De Blå Mænds skyld) - men toilettet løber fortsat og har problemer med at skylle.
Klage: På dette tidspunkt er jeg godt træt af oplevelserne. Jeg har en VVS'er, der forsvinder uden at gøre arbejdet færdigt og som firmaet først får fat i efter flere dage og jeg har et toilet, der nu er blevet brugt op mod 10 mandetimer og en stor materiale-omkostning på, som stadig ikke virker.
Jeg skriver derfor en lang og temmelig kontant mail til De Blå Mænd. Så nu skulle man tro jeg var klar til at aflevere en dårlig anmeldelse - men helt så enkelt er det ikke.
De Blå Mænd tackler nemlig situationen præcis som det bør forventes og lover at alle følgende mandetimer der skal bruges på at fixe toilettet er kvit og frit. Jeg skal kun betale for materialer. Der er ingen diskussion og jeg skal ikke trække det ud af dem. På trods af min kontante mail er der kun en enkelt minimal spydighed fra medarbejderen i den anden ende - overordnet må jeg sige, at klagen bliver virkelig tilfredsstillende håndteret.
Tredje og fjerde besøg: Desværre løses problemet ikke. Tredje besøg er endnu et besøg af første VVS'er, som ikke formår at løse problemet. Først på fjerde besøg får jeg en diagnose: problemet er ekstrem tilkalkning, og det kan ikke bare sådan løses af en VVS'er.
Det vil altså sige, at jeg nu er oppe på fire VVS-besøg og udskiftning af hele cisternens indmad, for at få den besked, at min egen første indskydelse og forklaring: kalk, sørme var rigtig. Toilettet er ganske gammelt, så udskiftningen af indmaden var nok trods alt på tide uanset.
Konklusion: Det trækker en ellers gennemgående dårlig anmeldelse op, at alle VVS'ere, der har været i min lejlighed har været høflige og kommunikerende og at mine mange, mange mails frem og tilbage samt opkald til receptionisten er håndteret hurtigt og med professionalisme. Det samme kan bare ikke siges om selve håndværket, desværre. På et tidspunkt ventede vi på en bestemt del, og der havde jeg en receptionist der hver eneste dag gik ud på lageret for at spørge til, om den var ankommet.
Med andre ord var der stor opmærksomhed på hvor træls min situation var, og jeg følte på intet tidspunkt, at De Blå Mænd var trætte af mig - selvom enhver jo kan regne ud, at det var de nok. Kundehåndteringen var med andre ord rigtig god.
MEN. Summa summarum er stadigvæk, at jeg nu står med en regning på 10.000kr. for materiale og mandetimer, og kun har fået noget ud af en del af de penge, nemlig en fungerende vaskemaskine. Mit toilet har præcis det samme problem, som da jeg først ringede til De Blå Mænd, og dermed er det meget svært ikke at føle, at jeg skyllet penge ud i lokummet, så at sige. Ja, jeg har fået ny indmad installeret og det var sgu' på tide - men det ændrer ikke på, at jeg skal fjerne betjeningspladen på mit toilet og have fingrene ind i cisternen ved cirka 1/6 skyld for at toilettet virker. I hvert fald indtil jeg har en weekend ude af lejligheden og kan teste noget kalkfjerner.
Jeg tøver virkelig med at anmelde virksomheder dårligt herinde, men jeg kan simpelthen ikke undslippe følelsen af at stå med en kæmpe regning og have fået et meget begrænset resultat.
Summa summarum: Jeg skulle have fixet en vaskemaskine og et toilet. Jeg har betalt 10.000 kroner og kun fået fixet det ene - men til gengæld har jeg heller ikke betalt for andet end det, der rent faktisk er blevet lavet (herunder udskiftning af dele til toilet, selvom det ikke løste problemet). Klager er håndteret godt.
Bestilte en opgave til en aftalt pris på tlf, og fik en regning på det dobbelt🤬
Regningen lød bla. På flere timers arbejde og kørsels tid til bla. Losseplads hvor amager blev valgt frem for lossepladsen 700 meter fra min bopæl. Føler mig godt og grundigt snydt. Føj , opgaven tog en time og pludselig skulle jeg hæfte for en halv dags arbejde. Burde have tjekket jer på trustpilot før jeg valgte jer. Med 30% dårlig burde jeg have valgt anden til bestillingen.
De får en stjerne fordi det er det laveste man kan give, men de har ikke fortjent en eneste!!
Efter de var kommet brugte de 3 timer på en Max 2 timers opgave, i de tre timer forsøgte vvs'eren at Google sig frem til hvordan man kunne lave noget gulvvarme. Det endte med at han ikke fik lavet noget men bare gik igen, vi skulle dog alligevel betale en en regning på 3500 kr. Hvis man prøver at ringe til deres kundeservice blive man råbt i hoved med at "han ikke kan gøre noget" og at det er ens egen fejl. De tager ethvert fald ikke ansvar og prøver rette op på deres brøler, men bare smider alt ansvar på en. Ved påtalen om at man at han bare googlede sig frem, fik man besked om at det kunne man bare slev gøre det.
Det var deres bedste mand, jeg siger bare held og lykke til dem der ikke får deres bedste mand.
Jeg er super tilfreds! De var så søde og hjælpsomme i en svær situation. Jeg kan kun stærkt anbefale Brian fra de blå mænd og det team som hjalp ham med at udføre opgaverne i min lejlighed
Jeg har fået udført en større opgave af el afdelingen.
Jeg er MEGET tilfreds med både prisen og arbejdet.
De mødte til aftalt tid og udførte professionelt arbejde. Og til en fornuftig pris
Vil helt sikkert bruge de blå mænd igen.
13 mandetimer tog det dem at sætte et nyt badmøbel op, vi fik en regning på 12000kr 😳 da de forlod os første dag, var afløbet utæt i begge håndvaske, og der kom vand i skufferne. Derefter sender de os den vildeste regning på noget, der burde have kostet det halve, og maksimalt taget 4 timer!!! Vi føler os virkelig snydt!
En savoir plus sur les différents types d'avis.