De Blå Mænd Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik genopsat rørkasser , fliser og loft på mit lille københavner badeværelse efter renoving af faldstammer. De blå mænd var hurtig med løsning og fik det hurtigt lavet. De problemer der var blev f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanvittig kørsel hos jeres ansatte, ligger og blæser 140-150km/t på en landevej. Hvorefter vedkommende kommer højre om, stiger ud af bilen og truer. Da hornet blev brugt fra min side. Derefter lig... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Har brugt de blaa mænd to gange og har ikke tænkt mig at bruge dem igen Første gang til ændring af dyser på komfur, hvis arbejdet for så vidt var helt i orden, men noget uorganiseret og regningen e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Medmindre du ønsker at betale premium for noget middelmådigt, så er dette firma lige noget for dig. Men hvis du rent faktisk ønsker at få udført godt arbejde, vil jeg anbefale, at du vælger en anden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

De Blå Mænd er din kompetente håndværker i Storkøbenhavn. Vi har samlet alt fra VVS-installatører og murere og tømrere under samme tag, så vi kan hjælpe dig, ligegyldigt hvilken type opgave du måtte stå med – stor som lille. Vi kan rykke ud alle tider på døgnet, hele året rundt, og skulle uheldet være ude, så står vi der normalt inden for maksimalt en time. Vi ved, at hurtig respons og godt håndværk er nøglen til glade kunder. De Blå Mænd er ambassadører for det gode håndværk. Vores netværk af højt kvalificeret og reel arbejdskraft repræsenterer essensen af dansk håndværkertradition og har gjort det siden grundlæggelsen af De Blå Mænd i 1949. Vores mission er at give dig adgang til de bedste ressourcer på den mest simple måde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super

Super, kom til aftalte tid og leverede et godt stykke arbejde.

26 juin 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

Som altid når med håndværkere

Som altid når med håndværkere, så var de nødt til at køre efter reservedele selvom et toilet der løber ikke kan være svært at diagnosticere på forkant. En minimumspris for “små opgaver” betød en timepris på ca kr 1.000 og så måtte de lige komne tilbage dagen efter fordi problemet ikke var klaret alligevel. Alt som det plejer håndværkere, men tilsidst var problemet da løst...

19 juin 2020

Kære Jan

Tak fordi du gav dit tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Det er desværre oftest nødvendigt, at bese opgaven, inden vores montør kører til grossist efter reservedele. Det er for at sikre, at det er de korrekte dele der bliver købt. Dels er det ikke let at vide præcis hvad der er årsagen til problemet, inden man ser det med egne øjne og dels findes der rigtig mange forskellige toiletter, som alle behøver forskellige reservedele. Det er ikke muligt for os at have alle delene til alle toiletter med i bilerne.

Du kan altid se vores aktuelle priser på www. deblaamaend.dk.

Det er rigtig ærgerligt, at problemet ikke blev løst i første omgang, det burde det selvfølgelig have været. Men jeg er glad for, at det alligevel blev løst anden gang.

Noté 3 sur 5 étoiles

VVS opgave.

VVS opgave.
Havde en teknikker ude for at gennemgå om tilslutningen af opvaskemaskinen var korrekt. Fik besvaret alle vores spørgsmål, dog var der flere steder i afløbet som var utæt efter teknikeren var gået. Dette måtte jeg efterfølgende rette.

15 juin 2020

Kære Christian

Tak fordi du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er glad for, at du fik besvaret dine spørgsmål. Jeg er derimod slet ikke glad for, at afløbet var utæt efter vores montør var gået. Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

I sådanne tilfælde, skal du straks kontakte os på telefon 70 25 25 90, så vi kan komme tilbage og udbedre fejlen. Det er ikke meningen, at det er dig, der skal rette op på vores fejl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkede ikke som om at medarbejderen…

Virkede ikke som om at medarbejderen vidste hvad han lavede. Og så mener jeg, at de afregnede 1 time for meget. Vil ALDRIG brge dem igen.

12 juin 2020

Kære Mette

Tak fordi du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er ked af, hvis vores medarbejder ikke har levet op til dine forventninger. Vi prøver hele tiden at blive bedre. Så hvis du har lyst, vil det glæde mig meget, hvis du vil skrive lidt mere om din oplevelse til os på info@3blaa.dk.

Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med, at vi har afregnet en time for meget. Vi har afregnet et grundgebyr, som vi bruger ved mindre opgaver op til 1½ times varighed. Du kan altid se vores aktuelle priser på www.deblaamaend.dk.

Hvis du mener der er fejl på din faktura, vil vi meget gerne vide det, så vi kan få det rettet. Igen vil jeg bede dig skrive til os på info@3blaa.dk.

Ingen kommentar

12 juin 2020

Kære Dan

Jeg er ked af, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.

Det vil glæde mig meget, hvis du vil skrive til os og fortælle lidt mere om din oplevelse på info@3blaa.dk. Det kan hjælpe os til at blive bedre fremover.

Ringe service

Kære Janus

Tak for at du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er ked af, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.

Det vil glæde mig meget, hvis du vil skrive til os på info@3blaa.dk og uddybe din kommentar. Det kan hjælpe os til at blive bedre fremover.

Fantastisk service

Fantastisk service, rigtig fine løsninger, reservedele til til toilet blev skaffet og sat op på nul komma fem.

Faktura efter 2 1/2 måned

Jeg har ikke mulighed for at bedømme De Blå Mænds serviceniveau, da firmaet blev rekvireret sf et andet VVS firma til at lukke en ventil i kælderen i en etageejendom.
Jeg kan kun forholde mig til regningen, som jeg synes var rigeligt høj og var længe undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt samarbejde gennem flere år.

Generalt godt samarbejde med De blå mænd, både hvad angår forskellige vvs opgaver i privat- og foreningsregi. De er altid imødekommende og samarbejdsvillige uanset opgavens omfang, og til en fornuftig pris.
Vi har været tilfredse med samarbejdet gennem flere år.

8 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ringede til De Blå Mænd for at få…

Jeg ringede til De Blå Mænd for at få en snak om et mindre projekt i vores andelsboligforening.
Da jeg fortalte manden i telefonen, at vi også har haft anden murer ude for at vurdere omfanget af arbejde samt priser, hvilket er i overensstemmelse med vores interne politik, så vi ikke bruger unødigt af foreningens penge, så sagde han "så er vi ikke interesseret, hvis andre også har muligheden. Farvel" Og lagde på, uden at jeg kunne sige noget.
Ufattelig dårlig service.

19 mai 2020

Kære Claus

Tak fordi du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er noget rystet over at høre om den oplevelse du beskriver her. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle vores kunder. Og det er heller ikke vores politik at afvise kunder, alene fordi de har fået et bud fra et andet firma.

For at sikre, at noget lignende ikke sker en anden gang, har vi drøftet dit eksempel på vores interne møder.

Så skulle du have mod på, at ringe til os en anden gang, får du helt sikkert en anden og meget bedre oplevelse.

Langsomme og til overpriser

6 mai 2020

Kære Charlotte

Tak for at du har givet dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er ked af, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi prøver hele tiden at blive bedre og at give vores kunder så god en oplevelse som muligt. Derfor er vi rigtig glade for den feedback du og andre kunder giver os.

Det vil glæde mig meget, hvis du vil skrive lidt mere om din oplevelse til os på info@3blaa.dk.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus